PDA

View Full Version : Lighttpd and apccache / eaccelerator


Swamper
13 Sep 2006, 20:42
Are there any HOW-TOs out there?

I can get either of them compiled and linked in php.ini but I can't seem to get it to work outside of ssh - I'll have one of them show up in phpinfo but not nothing comes up when I look at phpinfo via the web server.

Thoughts?

Edit: Problem solved -- I had to kill off any lingering php processes running as CGI - thanks to a thread Erwin posted in I clued in that may be something to try. :)

matmat
19 Sep 2006, 15:38
Can you share how you Compile APC for lighttpd ?
Because i cant find the steps anywhere. https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/09/3.gif
Thanks

Are there any HOW-TOs out there?

I can get either of them compiled and linked in php.ini but I can't seem to get it to work outside of ssh - I'll have one of them show up in phpinfo but not nothing comes up when I look at phpinfo via the web server.

Thoughts?

Edit: Problem solved -- I had to kill off any lingering php processes running as CGI - thanks to a thread Erwin posted in I clued in that may be something to try. :)

orban
19 Sep 2006, 18:27
You compile eAccelerator for PHP not a webserver.

Erwin
21 Sep 2006, 02:38
Btw, I switched from lighttpd to Apache 2.x - lighttpd may be fast but it doesn't handle heavy loads well - it kept crashing for me. So I now run Apache 2, PHP 5, with APC - works very well.

orban
21 Sep 2006, 10:28
I'm using lighttpd and I had 3100 users on my Dual Xeon 2.8 and 2GB RAM (1.4m posts). Ran smooth with a load of ~10. Had about 100GB traffic that day.