PDA

View Full Version : Administrative and Maintenance Tools - Allow usergroups to view forum, if forum turned off.


Stoebi
27 Sep 2006, 19:59
Based on the idea of Mephisteus Allow usergroups to view disabled board (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=114783)
Many thx to KirbyDE for his help

This version works with vB 3.5.4 and 3.6.x. No file, db, templates changes needed.
Import the product and have "fun". Please delete older versions and copy (reinstall) the original file global.php back from your vBulletin archive.

AdminCP -> vBulletin Options -> Turn Your vBulletin On and Off -> Allow usergroups to view disabled board

Default = 5,7 ( Moderators, Super Moderators)


You'll find 4 files in the archive file:
product-vdb_270906_354_de for vB 3.5.4 language german
product-vdb_270906_354_en for vB 3.5.4 language english
product-vdb_270906_36x_de for vB 3.6.x language german
product-vdb_270906_36x_en for vB 3.6.x language english


Regards, Stoebi

teedizz
27 Sep 2006, 20:15
nice, i may install later. great Hack.

hcmagix
27 Sep 2006, 20:41
works fine stoebi, thanks

Snake
27 Sep 2006, 21:35
Nice. This will come in handy! :)

Barakat
28 Sep 2006, 02:46
works nice thanks ..

Stoebi
28 Sep 2006, 07:52
Hi,

thank you very much. :)
But don't forget to click install please.


Regards, Stoebi

FleaBag
28 Sep 2006, 12:20
Nice addition. Thanks for sharing!

Martin-TMGRS
29 Sep 2006, 10:27
Nice works lovely, thanks for this :)

ChavMagnet
01 Oct 2006, 12:49
V.Nice TY *INSTALLED*

Kihon Kata
01 Oct 2006, 14:10
installed!

PoetJA-1975
02 Oct 2006, 01:30
great sharing - Thanx very much - this should be very useful ;)

Jacquii.

pantec
24 Feb 2007, 09:21
Question: Is there a way to MOD the script to check the *NIX Server Load Limit Setting?

I mean when the Admin sets it to a certain level... the script kicks in and shuts the board off automatically?

CCWBumper
25 Feb 2007, 06:05
Thanks, this is exactly what I was wishing I had as I move my forum from one domain to another.... :)

dazed12
05 May 2007, 17:59
excellent mod!

YHB
17 Oct 2007, 16:24
Installed. This is Great, Thanks

inciarco
30 Oct 2007, 21:57
Very Interesting Hack, Stoebi!! :up:

Do You Know If It Works With vBulletin 3.6.7 PL1?? ;)

My Best Regards!! ;)

:)

Awjvail
08 Nov 2007, 21:47
This works fine on 3.6.8 PL2.

dtv100
23 Nov 2007, 02:52
This works fine on 3.6.8 PL2.
second that test on my forum and work well .

mtlcore
23 Nov 2007, 03:10
does it work with quick reply??

pantec
23 Nov 2007, 14:10
When this is active how do you still give access to the USER CP AREA ???

*The reason to access the user cp area is to update.. ie: a subscription to change the members status from a normally registered member to a VIP Member who would then be given access when this MOD is active.

I hope there is a change to either this script or to something in vBulletin to give users the option to access the USER CP Area when this MOd is activated.

Hope to hear back soon! :)

Fingerprints
23 Feb 2008, 16:15
Works perfectly on 3.6.8! Thank you muchly. :D

Mike-D
25 Apr 2008, 20:28
Works perfectly on 3.6.8! Thank you muchly. :DYep, but it doesn't work on 3.6.10 or especially not on 3.7 :(

hcmagix
06 May 2008, 06:12
Yep, but it doesn't work on 3.6.10 or especially not on 3.7 :(

Peter is ill and told me posting follow solution here:

search Hook admin_options_processing with title VDB - usergroup options saving

replace the content with

if ($oldsetting['varname'] == bbactive_groups)
{
$settings["$oldsetting[varname]"] = implode(',', $vbulletin->GPC['setting']['bbactive_groups']);
}

SirHappy
06 May 2008, 06:59
thx hcmagix:)

Mike-D
06 May 2008, 10:37
Peter is ill and told me posting follow solution here:...Gee, exactly what I've searched for. Thank you so much to you and Peter :)

tobaro
13 May 2008, 22:56
perfect! many thanks :)

Moyses
28 May 2008, 04:44
thank you! works fine on 3.7.0 *click installed*

Peter is ill and told me posting follow solution here:

search Hook admin_options_processing with title VDB - usergroup options saving

replace the content with

if ($oldsetting['varname'] == bbactive_groups)
{
$settings["$oldsetting[varname]"] = implode(',', $vbulletin->GPC['setting']['bbactive_groups']);
}

vitrag24
09 Jun 2008, 21:26
it was nice mod.
can i have same for vb 3.7?

PoetJA-1975
07 Jul 2008, 12:49
Peter is ill and told me posting follow solution here:

search Hook admin_options_processing with title VDB - usergroup options saving

replace the content with

if ($oldsetting['varname'] == bbactive_groups)
{
$settings["$oldsetting[varname]"] = implode(',', $vbulletin->GPC['setting']['bbactive_groups']);
}

Nice! Thanx - now works fabulously with 3.7.2 ;)

Jacquii.

vitrag24
07 Jul 2008, 20:39
Peter is ill and told me posting follow solution here:

search Hook admin_options_processing with title VDB - usergroup options saving

replace the content with

if ($oldsetting['varname'] == bbactive_groups)
{
$settings["$oldsetting[varname]"] = implode(',', $vbulletin->GPC['setting']['bbactive_groups']);
}

Thanks.
Working in my 3.7.1 now..
Thx a lot.

underdog1954
17 Sep 2008, 19:16
It's not working for me... I am running 3.7.3 PL1, and it takes the staff back to the off message, just like the normal off setting in the original setup.

Got any suggestions??

Thanks,
underdog1954

raggyt
01 Nov 2008, 00:00
ty poster will give this a go and ty to the guy who added the mod for 3.7

Elric
28 Dec 2008, 10:30
This work not on vB 3.7.4 pl1 , can you modified this...

Greets

Elric

music legend
13 Jan 2009, 03:20
any updates for 3.8.0?

boatswife
26 Jan 2009, 22:33
Find this in the product file
<title>VDB - usergroup options saving</title>
<hookname>admin_options_processing</hookname>
<phpcode><![CDATA[if (is_array($vbulletin->GPC['setting']['bbactive_groups']))
{
$vbulletin->GPC['setting']['bbactive_groups'] = implode(',', $vbulletin->GPC['setting']['bbactive_groups']);
}]]></phpcode>
</plugin>
<plugin active="1" executionorder="5">


and replace with this
<title>VDB - usergroup options saving</title>
<hookname>admin_options_processing</hookname>
<phpcode><![CDATA[if ($oldsetting['varname'] == bbactive_groups)
{
$settings["$oldsetting[varname]"] = implode(',', $vbulletin->GPC['setting']['bbactive_groups']);
}]]></phpcode>
</plugin>
<plugin active="1" executionorder="5">


It's the same as what's posted above, but easier to figure out. This is working fine for me in 3.8

Mike-D
27 Jan 2009, 17:31
The newest Version 1.1.4 (http://your-vb.com/showthread.php?t=79) (including some options) is in German and avaiable located at your-vb :)

boatswife
27 Jan 2009, 17:58
The newest Version 1.1.4 (http://your-vb.com/showthread.php?t=79) (including some options) is in German and avaiable located at your-vb :)


Thank you.
I'm trying to register, but I can't get past the word verification. I type two words with a space and two words without a space. Either way it keeps telling me it's invalid.

boatswife
28 Jan 2009, 00:37
Never mind......was doing something stupid and now I'm registered! LOL

Markos
04 Sep 2009, 08:38
is there a newer English Version out ??

vitrag24
15 Mar 2010, 22:39
update to vb 4.0 plz.
thx.

salafmisr.net
22 Jul 2010, 18:31
very useful product , please upgrade to vb4

thanks

TC-Jamech
06 Dec 2012, 15:14
does this work for VB4?

borbole
06 Dec 2012, 15:34
does this work for VB4?

Not meaning to hijack this thread but if you are looking for a similar mod for the vb 4x versions have a look at my mod here:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=244094