PDA

View Full Version : Seperate 2 categories.


chanthuyen
22 Nov 2006, 00:15
At the top of forumhome_forumbit_level1_nopost template, add

<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="100%" align="center">

At the bottom of forumhome_forumbit_level1_nopost template, add

</table>
<div class="kc2box">
</div>
Go to maincss section, in Additional CSS Definitions add this at the bottom :

div.kc2box
{
margin-top:8px;
}
You can change 8 by another number you like.

Click............. install (http://www.vbulletin.org/forum/vborg_miscactions.php?do=installhack&threadid=132153) ..............if you think this mod is useful.


Thanks

rezapci
22 Nov 2006, 00:17
reserved

Anomalies
22 Nov 2006, 00:30
And this does what exactly???

chanthuyen
22 Nov 2006, 00:52
And this does what exactly???

I've just updated the screenshot.

StuntFactoryX
22 Nov 2006, 03:50
is it possible to add a footer on bottom of each? im using another hack to accomplish this but it was alot of template editing.

voteforbird
22 Nov 2006, 04:20
What type of footer? You can add text or whatever you wish right under the div tag. Add a second div tag under that for more space.

chanthuyen
22 Nov 2006, 04:21
is it possible to add a footer on bottom of each? im using another hack to accomplish this but it was alot of template editing.

No, just one time. In your admincp, template manager, chose template that you want to edit, selec forumhome_forumbit_level1_nopost template, add this at the bottom.

<div class="kc2box">
</div>

Also edit in Additional CSS Definitions

chanthuyen
22 Nov 2006, 04:28
is it possible to add a footer on bottom of each? im using another hack to accomplish this but it was alot of template editing.

I attached 2 new screenshots.

UltimateOreo!
22 Nov 2006, 18:42
Very nice, it will make my forum look MUCH less crowded. Thanks

Devil Woman
22 Nov 2006, 22:17
Hi there, I have done all what it says and re gone over it to make sure I haven't missed anything but it hasn't changed, does anyone know where I could be going wrong?

Thanks

Edit: I have just tried changing something that I thought could be the problem which was

<div class="kc2box">
</div>

I tried making it to

<div> class="kc2box"
</div>

Now when I do this I get this before the forums start below my shoutbox

class="kc2box"

about 10 times all the way down before the forums even start

is anyone else having problem's? or where am I going wrong

Thanks

chanthuyen
23 Nov 2006, 00:00
Hi there, I have done all what it says and re gone over it to make sure I haven't missed anything but it hasn't changed, does anyone know where I could be going wrong?

Thanks

Edit: I have just tried changing something that I thought could be the problem which was

<div class="kc2box">
</div>

I tried making it to

<div> class="kc2box"
</div>

Now when I do this I get this before the forums start below my shoutbox



about 10 times all the way down before the forums even start

is anyone else having problem's? or where am I going wrong

Thanks

You must add

<div class="kc2box">
</div>

At the bottom of forumhome_forumbit_level1_nopost template.

chanthuyen
23 Nov 2006, 00:07
Where can I find that forum style you illustrated in the screenshot?

Login to your admincp, click styles & templates , click search in template , search the template forumhome_forumbit_level1_nopost and begin edit.

Devil Woman
23 Nov 2006, 20:01
You must add

<div class="kc2box">
</div>

At the bottom of forumhome_forumbit_level1_nopost template.

I have added everything into the correct place and even gone through it again and done it again, still no change, is there anywhere I could be going wrong?

Feckie (Roger)
23 Nov 2006, 20:25
Also not working for me..............

chanthuyen
24 Nov 2006, 00:44
I have added everything into the correct place and even gone through it again and done it again, still no change, is there anywhere I could be going wrong?

After add the code in forumhome_forumbit_level1_nopost template,
Go to admincp --> styles & templates --> style management --> chose the style that you've edited forumhome_forumbit_level1_nopost template, chose maincss section.
In Additional CSS Definitions add this at the bottom

div.kc2box
{
margin-top:8px;
}
http://www.vbulletin.org/forum/attachment.php?attachmentid=56408&d=1164173223
It work well.

taydu
24 Nov 2006, 05:29
no not working for me, I even used the default template that came with vB. I noticed that i only change the space between the navigation bar and the first category, not between each category

Devil Woman
24 Nov 2006, 16:00
I've added the code that should be at the bottom of the forumhome_forumbit_level1_nopost template as shown in the screenshot above and the same with the code in the Additional CSS Definitions at the bottom and there is no change at all.

I have gone through it a few times to ensure I have it all right and even changed some things but nothing.

Dynastar
26 Nov 2006, 19:39
I've also doen it all right checked it 5 times through and there has been no changes.

stan111
26 Jan 2007, 02:06
this one is helpful tips, thanks a lot :)

killerkraft
26 Jan 2007, 15:48
No, sorry but no work for me too.

Any help ?

talenak
06 May 2007, 06:55
Actually, this separated the categories, but worked a fair disaster on the theme. it just looked horrible.

I tried this mod and it works beautifully: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=123530&highlight=space+between

ammoskumar
09 Jun 2007, 22:36
not worked 4 me 3.6.7pl1:(

Audentio
09 Jun 2007, 22:49
You are going to need to add colspan="5" as well, or it will screw up yours boards.

Another good version of this. How different it really is, I don't know, but I really think that vbulletin should give this an option that comes with the software. Similar to the postbit and postbit_legacy option.