PDA

View Full Version : SimpleDark Skin


aeroguy
23 Dec 2006, 20:43
A Black/Grey skin that comes with 5 variations (See Image).

Installation:
1) Download the .zip file
2) Unzip the file
3) Read the Readme
4) Press Install (http://www.vbulletin.org/forum/vborg_miscactions.php?do=installhack&threadid=134673)

Nominate this skin if you like it (http://www.vbulletin.org/forum/vborg_miscactions.php?do=nominate&type=1&t=134673) :classic:

If you like grey skins check out my other skin
Crisp Grey (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p=1266368#post1266368)

If you like light skins check out my other skin Simple Light (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=135453)

If you like Green Skins checkout my other Skin Simple Green (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p=1197211#post1197211)

Synda
23 Dec 2006, 21:11
wow you are a god among men...

Distance
23 Dec 2006, 21:28
This is bad.. it overwrites the original image files.. but its very sexy :)

aeroguy
24 Dec 2006, 17:17
thanks synda

Hayes
10 Feb 2007, 20:28
Would it be possible for someone to tell me how I would go about adding my logo to this theme? :)

What I mean is for the big white text title to go away and be replaced with my logo.

Thanks in advance for any help.

TheBlackPoet
11 Feb 2007, 02:33
very nice looking.... very nice...

Dustman
11 Feb 2007, 13:40
Live Demo possible?

Losha
16 Feb 2007, 18:13
thank you

slowly
16 Feb 2007, 21:21
thank you !~ very nice

Jeremehovah
25 Feb 2007, 23:27
Um, the Green shows up the same as blue. I am thinking that you accidentally put the blue images in the green zip. You can check it out at my site (http://forums.jeremehovah.org/)

Jeremehovah
26 Feb 2007, 02:03
Hmmm, all of the other colors look like the Blue.

momo2
16 May 2007, 12:41
best skins ever, very fast load....

momo2
26 Oct 2007, 14:31
any update ? I been using this skin for a while now ?

mm1334
10 May 2008, 21:14
I'm using the Simpledark skin, and it looks great. My only problem is not being able to change my title image. Right now it is correctly reading out my site name, but in the style manager I go to the field where it let's you specifiy an address for your title image and put in the correct link, but nothing changes when I go to the forum to see if it worked.
Can somebody please tell me what I need to do different here?