PDA

View Full Version : Return to Top in postbit ( & legacy)


thpoul
12 Feb 2007, 21:39
This little mod will allow you to add a button besides Edit at every single post you make.

This way you won't have to scroll every time you read a thread.

Dedicated to the lazy fellows around the community.


How to install:

In postbit template find:

<!-- edit note -->
<div class="smallfont"> <hr size="1" style="color:$stylevar[tborder_bgcolor]" />
<em>
<phrase 1="$post[edit_username]" 2="$post[edit_date]" 3="$post[edit_time]">$vbphrase[last_edited_by_x_on_y_at_z]</phrase>.
<if condition="$post['edit_reason']">$vbphrase[reason]: $post[edit_reason]</if>
</em>
</div>
<!-- / edit note -->
</if>

<div style="margin-top: 10px" align="$stylevar[right]">

Below add:

<!-- goup -->
<a href="#"><img src="/images/buttons/goup.gif" border="0"/></a><!-- / goup -->


In postbit legacy find:

<if condition="$show['moderated']">
<td class="alt2" align="$stylevar[right]" style="border: $stylevar[cellspacing]px solid $stylevar[tborder_bgcolor]; border-left: 0px; border-top: 0px">
<else />
<td class="alt1" align="$stylevar[right]" style="border: $stylevar[cellspacing]px solid $stylevar[tborder_bgcolor]; border-left: 0px; border-top: 0px">
</if>

Below add:

<!-- goup -->
<a href="#"><img src="/images/buttons/goup.gif" border="0"/></a><!-- / goup -->



Bellow you can find a sceenshot and the image you will need to paste at your "forum/images/buttons/" folder!



If you use this mod please click INSTALL

thpoul
12 Feb 2007, 21:40
***reserved***

lexx27
12 Feb 2007, 21:51
Great Hack!

tank14
14 Feb 2007, 04:15
Did you mean to check the "Not Supported" Thingy?

thpoul
21 Feb 2007, 12:19
lol....thanks ;) fixed

Detomah
28 Feb 2007, 13:55
Such a simple little mod which I hadn't thought of, but which I know my lazy users will love...

Anything that saves their delicate little fingers from having to move on the scroll button of their mouse, hehe.

Nice one. :up:

/me happily installs.

Robru
03 Nov 2007, 13:31
Very good hack, thanks for it :)

Dingo14
20 Feb 2008, 07:22
image wont show any ideas

indie2industry
20 Feb 2008, 17:08
image wont show any ideas

If you have a custom skin, you'll have to put the image in that image directory.

ams3521
21 Feb 2008, 22:33
i cant get this working for me although i should have done it right. Ive a custom skin and my forum images are in skin_images instead of images. Ive added the code to the Postbit temple like so-

<div style="margin-top: 10px" align="$stylevar[right]">
<!-- goup -->
<a href="#"><img src="/skin_images/buttons/goup.gif" border="0"/></a><!-- / goup -->
<!-- controls -->

and in Postbit legacy template like so-

<if condition="$show['moderated']">
<td class="alt2" id="td_post_$post[postid]" style="border-right: $stylevar[cellspacing]px solid $stylevar[tborder_bgcolor]">
<else />
<td class="alt1" id="td_post_$post[postid]" style="border-right: $stylevar[cellspacing]px solid $stylevar[tborder_bgcolor]">
</if>
<!-- goup -->
<a href="#"><img src="/skin_images/buttons/goup.gif" border="0"/></a><!-- / goup -->
<if condition="$show['messageicon'] OR $post['title']">
<!-- icon and title -->

Am i doing something wrong?

It will be a great hack when i get it in. Just what ive been after. Thanks

Tharos
22 Feb 2008, 05:36
thanks dude! itīs very useful for pleople like me and my community xD

Magnusson2u
23 Feb 2008, 03:46
Sweet, and smart!

I did have to make 1 alteration to have it work in my postbit. Remove forward slash in front of the word "images" (in red below).
<!-- goup -->
<a href="#"><img src="/images/buttons/goup.gif" border="0"/></a><!-- / goup -->
------------------------------------------------------------------

i cant get this working for me although i should have done it right. Ive a custom skin and my forum images are in skin_images instead of images. Am i doing something wrong?

Try removing the forward slashes in red below:
<div style="margin-top: 10px" align="$stylevar[right]">
<!-- goup -->
<a href="#"><img src="/skin_images/buttons/goup.gif" border="0"/></a><!-- / goup -->
<!-- controls -->
and

<if condition="$show['moderated']">
<td class="alt2" id="td_post_$post[postid]" style="border-right: $stylevar[cellspacing]px solid $stylevar[tborder_bgcolor]">
<else />
<td class="alt1" id="td_post_$post[postid]" style="border-right: $stylevar[cellspacing]px solid $stylevar[tborder_bgcolor]">
</if>
<!-- goup -->
<a href="#"><img src="/skin_images/buttons/goup.gif" border="0"/></a><!-- / goup -->
<if condition="$show['messageicon'] OR $post['title']">
<!-- icon and title -->

msolano
07 Mar 2008, 21:13
Hello: i think we can't depend of that kind of 'hard code'.

This code do the job:

<!-- goup -->
<a href="#"><img src="$stylevar[imgdir_button]/goup.gif" border="0"/></a>
<!-- / goup -->

1) Skin independent
2) Language independent (for those of us that have the 'buttons in another language' mod)

ok