PDA

View Full Version : Marquee quote under Avatar


Twilkey
19 Feb 2007, 19:42
First
Log in to AdminCP
User Profile Fields > Add New User Profile Field
Nothing real specific after this part. Just remember that your members need to know that whatever is put in the box will scroll under their avatar, or whatever you deside to put the code in the next step under.
Next
Log into AdminCP
Styles & Templates > Style Manager > Edit Templates > posbit_legacy
FIND:
<if condition="$show['avatar']">
<div class="smallfont">
&nbsp;<br /><a href="member.php?$session[sessionurl]u=$post[userid]"><img src="$post[avatarurl]" $post[avwidth] $post[avheight] alt="<phrase 1="$post[username]">$vbphrase[xs_avatar]</phrase>" border="0" /></a>
</div>
</if>Under ADD:
<if condition="$post['field5']"><MARQUEE bgcolor="#CCCCCC" loop="-1" scrollamount="2" width="100%"><div class="smallfont">$post[field5]</div></MARQUEE></if>Change red to profile field number.
Change light green to background color.
Change light blue to how many times it loops. (-1) is unlimited.
Change dark green to change the speed.

MThornback
19 Feb 2007, 20:05
If you make a second profile field you could also make the text colour user selected.....

I'm not going to use it personally....but its good work :)

1337_macro
20 Feb 2007, 10:04
you could just go to admin cp > User options and change their sub title and use the Marquee tag's.

Twilkey
21 Feb 2007, 07:29
I like both those Ideas.

SCRIPT3R
21 Feb 2007, 17:20
why desire to hack your forum code when this can be done in default?

Necrosaro420
24 Feb 2007, 01:35
does not work for me =(

Ev!L ErN!E
24 Feb 2007, 01:45
is there a demo?

Necrosaro420
24 Feb 2007, 01:59
nevermind

MTVSlick
04 Mar 2007, 20:56
how does a member change the text in the marquee?


Mark,

Twilkey
05 Mar 2007, 05:41
They edit the profile field.

harlita
18 Mar 2007, 10:57
I like this better than the marquee edit in the admincp, because it seems it will allow the member to edit their text, but retain the scrolling.


*installed*

thanks! I was looking for that =)

Atakan KOC
26 Mar 2007, 09:06
Thanks........

deezelpope
26 Mar 2007, 10:23
Very nice! Installed...thank you!:D :up:

HeRmAn'S
29 Mar 2007, 10:34
version 3.6.5 good working :up:...and *Installed (http://www.vbulletin.org/forum/vborg_miscactions.php?do=installhack&threadid=139877)* :)

TVNettet
31 Mar 2007, 09:00
Does it really matter if it can be done in default?
Kudos for the post, people complaining about honest efforts should really not make these posts complaining...
It's one thing to point it out, it's another to slag you off for trying.
Well done Twilkey... like me there are many people who don't know everything and I'm sure this will be helpful. I will try the default method, which I'd have never learnt about had it not been for your efforts, so again thx m8!

Aimee1969
11 May 2007, 15:58
it ain't working???? Help please...

Aimee1969
11 May 2007, 16:12
I like it ;)

MrPHD
22 Feb 2008, 15:11
Hi, On me works great, nice job. Regards

MrPHD
22 Feb 2008, 15:18
is there a demo?


Hi, in HERE (http://vb-portugal.com/forum/showthread.php?p=882#post882) you can see. Regards