PDA

View Full Version : Add-On Releases - TC - Photo Of The Day (Photoplog)


TCooper
24 Dec 2007, 03:55
Info:
This mod has been tested on PhotoPlog: The Lite Gallery (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=101368) and 0ptima's (http://www.photoplog.com]Photoplog Pro[/URL]. This idea came from [URL="http://www.vbulletin.org/forum/member.php?u=6106) hack vbGallery Addon: Photo of the Day (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=160782). I have converted that hack into a product and to a file upload. Settings are now in the admin area under vbulletin options.

If you use vbGallery Addon: Photo of the Day (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=160782) and like something like this with the settings and such I was thinking about making one but as I don't use vbGallery I have no need but will if others are interested. Just let me know.

Requirements:

vBulletin 3.7.0 Beta 3 (http://www.vbulletin.com)
Photoplog Lite (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=101368) or Photoplog Pro (http://www.photoplog.com)


Features:

On/Off Enable or Disable Mod
On/Off Close Thread After Post
Ability To Add Default Title To Post
Forum Selector
Ability To Choose Who Posted
Ability To Choose What Category The Images Come From
Ability To Select Min Amount Views Required
Lite & Pro Version Automatic Dectection
Choose size of image in post


Coming Soon:

Ability To Choose New Thread Or Reply To Current Thread (May be delayed having issues with figuring datamanager for posting to a thread)
Choose Thread ID (Delayed as part of feature above)


Installation:

Import XML File (As A Product): AdminCP > Plugin System > Manage Products > [Add/Import Product]
Upload tc_potd.php into the cron dir


Notes:

This is my first hack and new to php & mysql and there is a good chance there are bugs that need to be fixed. I would appreciate any input on how to clean code up and so on and even get someone to help code more options.
To set hack options go to: AdminCP > vBulletin Options > TC - Photo Of The Day
If you like this hack please click INSTALL (http://www.vbulletin.org/forum/vborg_miscactions.php?do=installhack&threadid=166025) and Nominate for MOTM (http://www.vbulletin.org/forum/vborg_miscactions.php?do=nominate&threadid=166025&type=1)


Versions:
v1.1.0 - January 1, 2008
- Changed forum id to a prepopulated selection box
- Added feature creates thread stating no new images for the potd
- Select image size to be posted
- Minor code changes
v1.0.2 - December 24, 2007
- Added Lite Version & Pro Version Detection
v1.0.1 - December 23, 2007
- Added Version Check URL
- Added Product URL
v1.0.0 - December 23, 2007
- First Release


LIVE DEMO (http://fraggersforever.com/forumdisplay.php?f=38)

TCooper
24 Dec 2007, 04:05
CHANGELOG

Version 1.1.0 - 1/1/2008
- Changed forum id to a prepopulated selection box
- Added feature creates thread stating no new images for the potd
- Select image size to be posted
- Minor code changes

Version 1.0.2 - 12/24/2007
- Added Lite & Pro Version Detected Automatically

Version 1.0.1 - 12/23/2007
- Added Version Check URL
- Added Product URL

Version 1.0.0 - 12/23/2007
- First release

69lakalle
24 Dec 2007, 17:22
niceeeeeee is it just me or the site demo is not workin
Firefox can't find the server at www.fraggersforever.com.

TCooper
24 Dec 2007, 17:25
Well for some reason the .com domain has been acting up. I haven't been able to determine why it goes out from time to time as all my other domains seem to work on that same server and all my domains I go through enom so not sure if it is dns or what I have that domain registered as a .org and .net as I got those later on and havent made it so you can browse fully using those as it calls for most images by the .com domain so if the .com is not working there are going to be broken images.
*After I posted this I went and checked the site out and it is up and running using the .com domain and I changed the url for live to point directly to the forum itself.

TCooper
24 Dec 2007, 22:58
You using pro? This should automatically set a cron to run once a day and submits a new thread then with a pic. If there is no picture to be posted nothing should post. I plan on having an option to have a post say no new pictures to pick a potd from.

hocphp
24 Dec 2007, 23:00
i installed v1.0.2 . thx TCooper

Sofia
25 Dec 2007, 10:52
Nice :) Thanks a lot ;)

TCooper
25 Dec 2007, 22:10
thanks alot. first time releasing anything and new to coding but vbulletin makes it lot easier it seems. Feedback and suggestions are welcome and will try to support this as much as possible.

TCooper
25 Dec 2007, 22:11
what error do u get? I reuploaded the zip file as i may have uploaded the wrong one.

TCooper
26 Dec 2007, 00:27
I have now bought and tried the pro version and it appears to have worked correctly. Remember if you have any issues please give details other than you have had an error. Please tell me when you encountered the error and what the error said if anything was said. To see if this works without waiting for a day to go by, I would suggest to go to your Admincp->Scheduled Tasks->Scheduled Task Manager and find TC - Photo Of The Day (Photoplog) and click run task.

KURTZ
26 Dec 2007, 01:20
the demo's url doesn't work ... :(

TCooper
26 Dec 2007, 16:04
It should be up now as I was working on it for a few afterwards.

Feckie (Roger)
31 Dec 2007, 13:47
I istalled it and it worked on 1 post,
then I get

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/cron/tc_potd.php on line 105
No Forum ID!

and the forum is set

TCooper
31 Dec 2007, 23:53
I have not made all error messages appear what is actually happening but my guess is either invalid userid, or no more images are available for potd. if all images have been used for potd then it will throw an error I plan on integrating a feature to make it post a new thread saying there were no new pics for the potd. But either way check to see if you have anymore pics available for potd if you need help you can contact me to login and check if need be.

Feckie (Roger)
01 Jan 2008, 10:57
I have not made all error messages appear what is actually happening but my guess is either invalid userid, or no more images are available for potd. if all images have been used for potd then it will throw an error I plan on integrating a feature to make it post a new thread saying there were no new pics for the potd. But either way check to see if you have anymore pics available for potd if you need help you can contact me to login and check if need be.

Then that would be the problem...........

I am testing it on my pc and only have 1 pic.....

will try more pics :rolleyes:

TCooper
01 Jan 2008, 18:25
Ok let me know how it goes. Don't forget to hit install and I just made a new update lastnight. It makes a new thread like before but stating no more pics that match the criteria could be found or what ever. Will see about phrases here shortly for the posts and such.

Feckie (Roger)
04 Jan 2008, 16:04
Ok let me know how it goes. Don't forget to hit install and I just made a new update lastnight. It makes a new thread like before but stating no more pics that match the criteria could be found or what ever. Will see about phrases here shortly for the posts and such.

Ok i am now getting a red cross

there seems to be a // in the addreass for the image

TCooper
05 Jan 2008, 05:53
Was it in the new updated version? Where was the extra / as I don't see it on my board, if needed pm a link to see it or which ever is easier for you.

Mrdby
08 Jan 2008, 01:56
thanks

TCooper
08 Jan 2008, 03:30
thanks

you are very welcome.

Mrdby
24 Jan 2008, 19:59
my image doesn't show up

TCooper
27 Jan 2008, 02:44
Want to pm me the site so i can see whats up?

safakuygur
04 Feb 2008, 02:53
Warning: Unknown(/includes/photoplog_prefix.php): failed to open stream: No such file or directory in /admincp/plugin.php(1497) : eval()'d code on line 16

Fatal error: (null)() [function.require]: Failed opening required '/home/sanaacom/public_html/sevdimseni/includes/photoplog_prefix.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/****/public_html/sevdimseni/admincp/plugin.php(1497) : eval()'d code on line 16


???? help

EvErDrEaMs
04 Feb 2008, 04:08
nice thanks :)

TCooper
04 Feb 2008, 05:17
Warning: Unknown(/includes/photoplog_prefix.php): failed to open stream: No such file or directory in /admincp/plugin.php(1497) : eval()'d code on line 16

Fatal error: (null)() [function.require]: Failed opening required '/home/sanaacom/public_html/sevdimseni/includes/photoplog_prefix.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/****/public_html/sevdimseni/admincp/plugin.php(1497) : eval()'d code on line 16


???? help
What version of vb and photoplog are you using? Where did you see that error?

TCooper
04 Feb 2008, 05:26
nice thanks :)
No prob. dont forget to hit install ;)

macc
22 Feb 2008, 20:10
hello!

i get message when i test scheduled task - Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /includes/cron/tc_potd.php on line 105


i use vbulletin 3.7.0 beta 5 and last photoplog ver (downloaded here) ...

some help?

regards
macc

katilkuzu
26 Feb 2008, 08:57
i do not know what is the problem but it is not creating new thread. uploaded new photo but still waiting to crate a new thread :S

butch3r
29 Feb 2008, 07:32
Feature request:

do you plan to add tags for thread?

Mesohu
29 Feb 2008, 13:18
can i store images in another subdomain / host ?
like : images.mydomain.com

TCooper
16 Mar 2008, 06:15
can i store images in another subdomain / host ?
like : images.mydomain.com
You should be able to do so.

Feature request:

do you plan to add tags for thread?
I will look into it and see what is involved for you.

i do not know what is the problem but it is not creating new thread. uploaded new photo but still waiting to crate a new thread :S
What versions of vb are you using?

GrendelKhan{TSU
31 Mar 2008, 16:16
great job!!

Official request for teh VBADVANCED GALLERY of this !!!
:D :D

Chris-777
31 Mar 2008, 16:25
So how is the POTD determined? Solely on views?

dbirosel
01 Apr 2008, 04:25
demo doesn't work? :(

traxxadd
18 Apr 2008, 02:40
Stupid question- i installed and no photo has been uploaded to forum! How long does it take for first photo to be uploaded a full day or what??

Mrdby
20 Apr 2008, 13:09
I TRIED TO UNINSTALL

Warning: Unknown(/includes/photoplog_prefix.php): failed to open stream: No such file or directory in /admincp/plugin.php(1497) : eval()'d code on line 16
Fatal error: (null)(): Failed opening required '/*****/local/home/********t/forum/includes/photoplog_prefix.php' (include_path='.:/*****/shared/apache/libexec/php4ext/php/') in /****/local/home******/forum/admincp/plugin.php(1497) : eval()'d code on line 16

WHY?

jim6763nva
27 Apr 2008, 11:26
Great addon but I have one question. Is there any reason why when new threads get created by this addon, they end up in the moderation queue? The account that is creating the threads has the follow forum permissions set to yes for that forum, so I'm kind of at a loss. I don't know what's causing it.

Thanks in advance,
Jim

safakuygur
27 Apr 2008, 15:17
WIPE, WANT, BECOME, IS GIVING THIS MISTAKE

Warning: require_once([path]/includes/photoplog_prefix.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/admincp/plugin.php(1504) : eval()'d code on line 16

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/saacom/public_html/forums/includes/photoplog_prefix.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/saacom/public_html/forums/admincp/plugin.php(1504) : eval()'d code on line 16

Mrdby
30 Apr 2008, 02:36
3.7.0 final release?

Mrdby
30 Apr 2008, 11:53
I TRIED TO UNINSTALL

Warning: Unknown(/includes/photoplog_prefix.php): failed to open stream: No such file or directory in /admincp/plugin.php(1497) : eval()'d code on line 16
Fatal error: (null)(): Failed opening required '/*****/local/home/********t/forum/includes/photoplog_prefix.php' (include_path='.:/*****/shared/apache/libexec/php4ext/php/') in /****/local/home******/forum/admincp/plugin.php(1497) : eval()'d code on line 16

WHY?

anybody?

Mrdby
01 May 2008, 23:59
waiting

behcet
05 May 2008, 08:53
Bunun vbgallery išin olanı varmı acaba ?
B en bunu kurdum aynı hatayı bendede veriyor. Uninstal yapamıyorum.

jim6763nva
11 May 2008, 01:43
I just tried to uninstall this and got the photoplog_prefix.php error. Has there been any resolution?

Doctor Death
11 May 2008, 19:21
This mod works on my board... but it seems that unless they are my (administrator photos) they all appear as red "X" (Photo not found). You can, however, access them through link.

Any idea?

Recommend this mod also be able to be used on 3.7 albums.

Bundy
15 May 2008, 10:25
I can not remove this mod!

Bundy:mad:

Mrdby
22 May 2008, 20:01
why can't in uninstall this without some type of error?

Mrdby
18 Jun 2008, 00:58
why can't i uninstall this?

Mrdby
15 Jul 2008, 12:24
anybody?????

Mrdby
24 Jul 2008, 19:36
this will not let me uninstall!!!

Doctor Death
26 Jul 2008, 18:02
Tried to Uninstall this since I now just use albums and dont use photoplog... I get this error...

Warning: Unknown([path]/includes/photoplog_prefix.php): failed to open stream: No such file or directory in [path]/admincp/plugin.php(1512) : eval()'d code on line 16

Fatal error: (null)() [function.require]: Failed opening required '/home/vyxxxabh/public_html/forums/includes/photoplog_prefix.php' (include_path='/usr/lib/php:.:/usr/php4/lib/php:/usr/local/php4/lib/php') in /home/vyxxxabh/public_html/forums/admincp/plugin.php(1512) : eval()'d code on line 16

Mrdby
01 Oct 2008, 23:15
waiting`!!!

Doctor Death
29 Jan 2009, 17:28
I have also tried reinstalling photoplog but to no success.

anyone have another idea of how to get rid of this?

saqib_jutt
11 Feb 2009, 02:06
Tried to Uninstall this since I now just use albums and dont use photoplog... I get this error...


Hi..

I am also trying to uninnstall this hack and getting this msg.

Warning: require_once([path]/includes/photoplog_prefix.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/admincp/plugin.php(1522) : eval()'d code on line 16

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/content/j/a/g/jaguarxtype/html/forums/includes/photoplog_prefix.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/j/a/g/jaguarxtype/html/forums/admincp/plugin.php(1522) : eval()'d code on line 16

PLEASE URGENT ASSISTENT REQUIRED.
THANX
REGARDS.

Mrdby
10 May 2009, 13:00
why can't i uninstall this?


Warning: Unknown([path]/includes/photoplog_prefix.php): failed to open stream: No such file or directory in [path]/admincp/plugin.php(1522) : eval()'d code on line 16
Fatal error: (null)(): Failed opening required '/hsphere/local/home/****/****.net/forum/includes/photoplog_prefix.php' (include_path='.:/hsphere/shared/apache/libexec/php4ext/php/') in /hsphere/local/home/****/***.net/forum/admincp/plugin.php(1522) : eval()'d code on line 16

Anopheles
06 Jun 2011, 18:40
By the Way:
Run's on vBulletin 4.1.3 PL1;-)

tumanix
04 Aug 2011, 10:30
hello,

give something for the umg gallery?

thx