PDA

View Full Version : Forum Home Enhancements - Top ibp Champs on Forum Home 3.7


stangger5
13 Feb 2008, 05:16
This shows Top ibProArcade Champs on Forum Home..

This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without my permission.

(New) This version shows username group color ..

1.
Import Product: ibp-champs-forum-home.xml

Plugins & Products >> Manage Products >> [Add/Import Product]:
Upload the ibp-champs-forum-home.xml file from your computer.


2.
Edit 1 template

Styles & Templates >> Style Manager >> forum home template >> FORUMHOME
Find:

$navbar


Below add:
<!-- ibp top three champs on forumhome 3.7-->

<table cellpadding="1" cellspacing="1" border="0" style="width:100%" class="tborder">
<tbody>
<tr class="thead">
<td width="100%" align="left"><a style="float:$stylevar[right]" href="#top" onclick="return toggle_collapse('ibpchamp')"><img id="collapseimg_ibpchamp" src="$stylevar[imgdir_button]/collapse_thead$vbcollapse[collapseimg_ibpchamp].gif" alt="" border="0" /></a>
<span class="normalfont">&nbsp;<b>Top ibProArcade Champs</b></span>
</td>
</tr>
</tbody>

<tbody id="collapseobj_ibpchamp" style="$vbcollapse[collapseobj_ibpchamp]">
<tr>

<td class="alt1" width="100%">
<div class="smallfont">
<center>
$top_three
</center>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>

<br />
<!-- /ibp top three champs on forumhome 3.7-->

Enjoy
stanger5

If you use this add-on,,please Mark as Installed..

This modification may not be copied, reproduced, published or posted for download elsewhere without my permission.

rinkrat
13 Feb 2008, 06:20
This is cool! Not too overbearing, nice and discreet.

THANKS!!

rinkrat
13 Feb 2008, 18:25
Uncached templates: top_three (3)

Veer
13 Feb 2008, 19:02
I've got this error message on beta 3 :

XML Error: XML_WAR_UNKNOWN_VERSION at Line 64

Magnumutz
13 Feb 2008, 20:25
Do you mind showing us a Demo?

stangger5
13 Feb 2008, 21:32
Uncached templates: top_three (3)

Just added that to the update..

I've got this error message on beta 3 :

I`ve installed this on vb3.6.7 and vb3.7.4..
Dont know why it would error for beta 3..

Do you mind showing us a Demo?

Added a image to the first post..
The only difference is the user names will use the usergroup colors,,,if you use different colors for them...

rinkrat
14 Feb 2008, 03:49
The new version doesn't work for me. It shows the box and title but no three users.

Trip3151
14 Feb 2008, 08:10
werid nothing shows up i get the Top ibProArcade Champs but nothing under it

stangger5
14 Feb 2008, 11:13
Sorry,,,,its fixed now...

Zip updated...

Magnumutz
14 Feb 2008, 15:18
I get this error:
Database error in vBulletin 3.7.0 Beta 4:

Invalid SQL:
SELECT c.*, g.gcat, g.gid, g.gname,u.username,u.usergroupid,cat.password,COUNT(champ_mid) AS total
FROM games_list AS g, games_cats AS cat, games_champs AS c
LEFT JOIN user AS u ON(c.champ_name = u.username)



WHERE c.champ_gid=g.gid AND g.gcat=cat.c_id AND cat.password=''
GROUP BY userid ORDER BY total DESC LIMIT 0,3;

MySQL Error : Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (latin1_general_ci,IMPLICIT) for operation '='
Error Number : 1267
Date : Thursday, February 14th 2008 @ 10:16:33 AM
Script : http://www.domain.com/index.php (http://www.arcademania.ro/index.php)
Referrer : http://www.domain.com/admincp/index.php?do=head (http://www.arcademania.ro/admincp/index.php?do=head)
IP Address : ...
Username : ...
Classname : ...
MySQL Version : 4.1.22-standard-log
I got a similar error when I installed the arcade... but when i disable the product, everything's ok... Any suggestions?

chatzworld
14 Feb 2008, 19:10
I love it!

rinkrat
14 Feb 2008, 22:44
Works perfect now :)

Trip3151
15 Feb 2008, 01:37
Great work mate works sweet
Installed:)

stangger5
15 Feb 2008, 11:40
I get this error:

I got a similar error when I installed the arcade... but when i disable the product, everything's ok... Any suggestions?

What did you do to fix the error when you installed the arcade ??

Magnumutz
15 Feb 2008, 14:33
I ran the query found on this page: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p=1431041#post1403725

Straightupimp
16 Feb 2008, 11:32
Now i Get This Error : XML Error: XML_WAR_UNKNOWN_VERSION at Line 70

stangger5
17 Feb 2008, 05:18
Now i Get This Error : XML Error: XML_WAR_UNKNOWN_VERSION at Line 70

Just updated the XML file...Verion 2.1

You dont have to update,, if verion 2.0 worked..
If you do update,,uninstall 2.0 and then install 2.1..

:)

abu1958
22 Mar 2008, 03:06
i use it in 3.6.8 and its working good

KURTZ
22 Mar 2008, 08:50
RC1 here runs perfectly :)

anyway stagger a little suggestion: why you don't put this into "who's on-line"? i think is better to see the champs near the forum stats ...

Mother_Dee
23 Mar 2008, 21:36
I cleaned up the code in my template, in two different styles the collapse button was flush against a side and the box was "squished" instead of matching the style:

<table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" align="center" style="border-bottom-width:0px">
<tbody>
<tr class="thead">
<td class="tcat" width="100%" align="left" colspan="2"><a style="float:$stylevar[right]" href="#top" onclick="return toggle_collapse('ibpchamp')"><img id="collapseimg_ibpchamp" src="$stylevar[imgdir_button]/collapse_thead$vbcollapse[collapseimg_ibpchamp].gif" alt="" border="0" /></a>
<span class="normalfont">&nbsp;<b>Top ibProArcade Champs</b></span>
</td>
</tr>
</tbody>

<tbody id="collapseobj_ibpchamp" style="$vbcollapse[collapseobj_ibpchamp]">
<tr>

<td class="alt1" width="100%">
<div class="smallfont">
<center>
$top_three
</center>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>

<br />

petacat
23 Mar 2008, 22:29
I am running 3.6.8 and got this message when importing the xml file ... nothing else happened ...

XML Error: not well-formed (invalid token) at Line 1

Not sure why this would be

PaulSonny
25 Mar 2008, 00:07
Is it possible to make them show beneath each other? for example if you look at my website, I am trying to put them down the side, cant seem to work it out.

Any help would be much appreciated.

Thanks, Paul.

stangger5
25 Mar 2008, 01:40
Is it possible to make them show beneath each other? for example if you look at my website, I am trying to put them down the side, cant seem to work it out.

Any help would be much appreciated.

Thanks, Paul.

Looks like you got it...;)

TimberFloorAu
10 May 2008, 22:44
Great little mod mate.

Have added it to our site.

www.yobromofo.com/forum

Thanks !!!

DISLEX
19 May 2008, 22:49
Thank you! I love it!

Would it be possible to make it so that you can click on the usernames and be taken to their profile and you can click on the trophies and be taken to the game/s they hold the record in ? I think that would make it even more awesome!

DISLEX
19 May 2008, 23:01
Oh and, if you could click on the "Top ibProArcade Champs" in the title bar and be taken to the arcade, that would be awesome too.

Raptor
20 Jun 2008, 01:44
works a treat on 3.7.1 thanks

compact123
03 Jul 2008, 22:24
thanks i installed...

Captain Tycoon
12 Jul 2008, 15:03
How will i be able to put the avatar of the highscorers beside their name? What code/phrase will i need to use?

SSJB_7
15 Jul 2008, 13:38
Thanks It's Perfect

bkpaul
01 Sep 2008, 04:29
Hiya,

Thanks for the hack but it doesn't work on 3.7.3, just get the box with title and no high scores... is there a fix available please?

cheers

stangger5
01 Sep 2008, 05:03
Hiya,

Thanks for the hack but it doesn't work on 3.7.3, just get the box with title and no high scores... is there a fix available please?

cheers

It works just fine with vb 3.7.3..

Sounds like you didnt do step #1..

Import Product: ibp-champs-forum-home.xml

Plugins & Products >> Manage Products >> [Add/Import Product]:
Upload the ibp-champs-forum-home.xml file from your computer.

;)

bkpaul
01 Sep 2008, 10:54
lol sorry it does work, but you have to have a score available, the last time I used this hack 3.6.8. this wasn't the case.

thanks for your reply

murdoc
28 Sep 2008, 00:17
is there anyway of putting it at the bottom instead of ontop of the forums ???

SPARKS MAN
28 Sep 2008, 01:30
thanx its installed

stangger5
28 Sep 2008, 02:30
is there anyway of putting it at the bottom instead of ontop of the forums ???

Try adding it under,,
<!-- end what's going on box -->

murdoc
11 Nov 2008, 17:32
Hey man :D

i would like to know would it be possible to put it in What's Going On? section without the spacers :D

Kat_Bluerat
16 Nov 2008, 01:48
We installed it on vBulletin version 3.7.3. Its working great on all the pages but the front page, where its not showing up at all. We're not sure what we didn't do.

Thanks, we love this product. :D

Gamelobby
16 Nov 2008, 06:31
is there anyway of putting it at the bottom instead of ontop of the forums ???
Try adding it under,,
<!-- end what's going on box -->

Worked like a charm.!!

Sunka
14 Dec 2008, 00:51
Installed!
Working very good.
Thanks!!

haytham
19 Dec 2008, 08:36
Is there a way to change encoding to left to right?

I am using on an Arabic style so scores show up wrong. Look at first pic then the 2nd after I change the explorer's encoding manually to left to right.

Sunka
11 Jan 2009, 00:58
Is this MOD working on vBulletin v3.8.0?

Gamelobby
21 Jan 2009, 10:42
Why would it stop updating..?
Mine has the same three members listed that are NOT correct, & have not been correct for weeks now.

Any ideas.?

stangger5
21 Jan 2009, 23:27
Is this MOD working on vBulletin v3.8.0?

Yes..

Why would it stop updating..?
Mine has the same three members listed that are NOT correct, & have not been correct for weeks now.

Any ideas.?

Uninstall and reinstall it,,see if that helps..

Gamelobby
22 Jan 2009, 01:21
Well i uninstalled it, but the header is still there..!?
"Top ibProArcade Champs"

Before i re-install, i would really like to know whay that still exists.?

stangger5
22 Jan 2009, 01:25
Step 2 is why its still showing...

You need to undo the template edit..

haytham
22 Jan 2009, 07:37
Working on 3.8.0 fine.

Gamelobby
23 Jan 2009, 04:23
Step 2 is why its still showing...

You need to undo the template edit..

Duh.. my bad. lol
I'm gonna re-install right now. :)

nando99
04 Mar 2009, 14:30
wondering if there was a way to do this on a non vb page? thanks in advance...

BuckRodgers
06 Mar 2009, 09:15
anyone up for a challange ?

can anyone get this to fit in a forum section on forum home ? ?

please see picture below

cheers :)

fayax
04 Jan 2010, 09:16
Can we get a widget for this?

fayax
04 Jan 2010, 09:17
Can we get the coder to make a block for this one for the forum side column in vb4 cms 4.0? That would be really nice.

Mrdby
10 Jun 2010, 13:54
anybody?

Cherkez
23 Aug 2010, 14:20
when i deleted it i got db error

Table 'fbs_forum.games_list' doesn't exist

8thos
08 Oct 2010, 04:37
Does it work for vb4?

Lethaeus
03 Jan 2011, 09:19
I think because the character does not show the members of Turkish 2 is empty

tommylayton
10 May 2014, 14:13
I dont have $navbar in my template? What do I do now?

stangger5
11 May 2014, 02:56
I dont have $navbar in my template? What do I do now?

You dont have $navbar in your FORUMHOME template ??

tommylayton
11 May 2014, 03:02
I apologize I am using 4.2.2, my mistake sorry for any inconvenience

Thanks