PDA

View Full Version : ProBlue


XenonStyles
24 Mar 2008, 03:11
This style was originaly a commercial theme, but i decided to release it for free :)

Donations welcome :P

http://img527.imageshack.us/img527/754/featuredstyleqy6.gif

DEMO: http://www.xenonstyles.com/forum/index.php?styleid=6

** Please NOTE: You may NOT remove the copyright in the footer! **

PoetJA-1975
24 Mar 2008, 06:09
Very nice clean style - congrats! And thanx for sharing it ;)

Jacquii.

Boofo
24 Mar 2008, 06:12
Is the Xenon part of that from the old Admin Xenon from here?

Xenon
24 Mar 2008, 10:42
Bad choose of name, as i was never known for good designskills, just coding skills ^^

Boofo
24 Mar 2008, 12:04
And even those have been questionable lately. ^^

XenonStyles
24 Mar 2008, 14:07
Is the Xenon part of that from the old Admin Xenon from here?

No...?

slmoney
24 Mar 2008, 20:29
dois this come in a fluid style?

XenonStyles
24 Mar 2008, 21:56
dois this come in a fluid style?

I have a fluid version somewhere.. I will have a look for it and add it here :)

slmoney
25 Mar 2008, 01:51
Thanks! I am still in pursuit of the perfect style...

vcruiser
25 Mar 2008, 03:44
Will this work with vBadvanced? Nice work.

XenonStyles
25 Mar 2008, 15:11
Will this work with vBadvanced? Nice work.

Should do..

realraptor
26 Mar 2008, 15:35
Thank you! I love clean styles.

macc
26 Mar 2008, 20:27
Hallo!

nice style but i have some problems in cmps - some blocks is outside from style ...

http://www.belaplay.com/vb/libar/cmps_index.php?styleid=8

some help or solution for fix that?

regards

macc

XenonStyles
26 Mar 2008, 23:34
Hallo!

nice style but i have some problems in cmps - some blocks is outside from style ...

http://www.belaplay.com/vb/libar/cmps_index.php?styleid=8

some help or solution for fix that?

regards

macc

The error is because your 'Arcade' centre block is too big.

macc
27 Mar 2008, 00:17
thanks for replay... you mean arcade center block is to big in weight ? (because weight is problem not height)

have vb-classic blue .. works fine with same blocks ...
http://www.belaplay.com/vb/libar/cmps_index.php?styleid=6

reg

macc

XenonStyles
27 Mar 2008, 02:41
thanks for replay... you mean arcade center block is to big in weight ? (because weight is problem not height)

have vb-classic blue .. works fine with same blocks ...
http://www.belaplay.com/vb/libar/cmps_index.php?styleid=6

reg

macc

It is too wide.

Even on the vb-classic blue style it's pushed off the page. But once you close the arcade block it is fine :)

macc
27 Mar 2008, 13:09
hello!

that was not arcade center block ...that was chat box -evo ... i disable that module and now blocks are fine !

Thanks

macc

macc
28 Mar 2008, 01:40
need some help .. will make logo picture in top of style (problue)more wide - 860px.. what to do or how to do ?


www.belaplay.com/vb/libar (http://www.belaplay.com/vb/libar)


reg

macc

XenonStyles
28 Mar 2008, 03:25
need some help .. will make logo picture in top of style (problue)more wide - 860px.. what to do or how to do ?


www.belaplay.com/vb/libar (http://www.belaplay.com/vb/libar)


reg

macc

Go into:

AdminCP >> Styles & Templates >> Style Manager >> ProBlue (all style options) >> Additional CSS Definitions (second box)

Change:

#header
{
background: url(images/problue/gradients/grad_top.gif) repeat-x top left;
width: 790px;
height: 97px;
float: none;
}

to:


#header
{
background: url(images/problue/gradients/grad_top.gif) repeat-x top left;
width: 860px;
height: 97px;
float: none;
}

macc
28 Mar 2008, 13:41
thanks for help... works fine !


regards

macc

macc
01 Apr 2008, 13:18
hello!

have you some solutions for this problem in users albums ...


http://belaplay.com/vb/libar/album.p...id=5&styleid=8 (http://belaplay.com/vb/libar/album.php?albumid=4&pictureid=5&styleid=8)

have you some sugestion or help to use and get picture inside in style ...




regards

macc

XenonStyles
01 Apr 2008, 14:18
hello!

have you some solutions for this problem in users albums ...


http://belaplay.com/vb/libar/album.p...id=5&styleid=8 (http://belaplay.com/vb/libar/album.php?albumid=4&pictureid=5&styleid=8)

have you some sugestion or help to use and get picture inside in style ...




regards

macc

Hi,

Please provide me a temp login as you seem to have albums disabled for visitors.

macc
01 Apr 2008, 18:11
i enabled accesss for guest ... mean to albums...

regards

macc

XenonStyles
01 Apr 2008, 20:30
Hi macc,

I don't see what problem you're having. Can you explain the problem?

Thanks,
Sam

macc
01 Apr 2008, 20:36
i just make this in problue style because some pictures come out from style ...mean outside ...


Admin CP > Style Manager
and select "StyleVars" from the dropdown menu next to a style thats not working right.

Set the main table width to "100%"


but i lose now style what looks before ...

reg

macc

edit: under forums i have - album pictures .. when some click on picture .. comes out from style -problue .. but not default style ..
you can look in cyberblue...mean problem ...click on jaguar picture..

XenonStyles
02 Apr 2008, 14:45
Please enable the albums for guests :)

macc
02 Apr 2008, 15:33
have disabled... will fix now

reg

macc


edit: my wish is get problue style like was before and fix problem with pictures in style ... look in cyberblue... and click in some picture(jaguar) in albums on the end of forums ...

macc

thestaton
04 Apr 2008, 21:13
thank you for an incredible theme, I'm really enjoying this.

Freddy.k
04 Apr 2008, 22:38
Merci pour lr partage cool

ShawneyJ
06 Apr 2008, 05:34
Excellent

DieselTruck
10 Apr 2008, 05:06
Great Styles...

But, why does this style eliminate the tabs in user profiles? It just list's all options down the user page..

Another question:

When clicking on member that last posted in a forum. It displays a 404 error.

XenonStyles
10 Apr 2008, 18:41
But, why does this style eliminate the tabs in user profiles? It just list's all options down the user page..

It doesn't, i've seen many sites including my own running the style, and they all show the tabs.

When clicking on member that last posted in a forum. It displays a 404 error.

Once again, i don't get this.

Can you show me a link to where you're getting the errors?

XenonStyles
10 Apr 2008, 18:59
XML Updated for vB3.7RC2

DieselTruck
10 Apr 2008, 20:26
It doesn't, i've seen many sites including my own running the style, and they all show the tabs.



Once again, i don't get this.

Can you show me a link to where you're getting the errors?

Link:
http://www.dieselhaulin.com/testvb/index.php

Simply click on a member's name in the "last post" column. It displays an error.

Also, when navigating from the forum home, the header image disappears also.

I don't want to sound like a pain. Just trying to get some help. :)

XenonStyles
10 Apr 2008, 20:34
Link:
http://www.dieselhaulin.com/testvb/index.php

Simply click on a member's name in the "last post" column. It displays an error.

Also, when navigating from the forum home, the header image disappears also.

I don't want to sound like a pain. Just trying to get some help. :)

Please add my copyright back to the footer. I will not help until you add it back.

DieselTruck
10 Apr 2008, 20:57
Please add my copyright back to the footer. I will not help until you add it back.


I haven't deleted it???

I've installed as by your instructions...

Please tell me where and how and I will..

XenonStyles
10 Apr 2008, 20:58
I haven't deleted it???

I've installed as by your instructions...

Please tell me where and how and I will..

Re-import the XML style file.

DieselTruck
10 Apr 2008, 21:08
Can't view forum home now..

XenonStyles
10 Apr 2008, 21:18
Can't view forum home now..

Loads fine for me.

The 404 looks like a problem with a plugin you have installed, as when i click on a username, it get to http://www.dieselhaulin.com/testvb/member.php?find=lastposter&f=13 then it redirects [mod_rewrite?] to http://www.dieselhaulin.com/testvb/members/duramaxxx-.html

DieselTruck
10 Apr 2008, 21:50
You were loading the wrong style. I've inserted the index.html and also deleted it. Still can't get that style to load.

XenonStyles
10 Apr 2008, 22:35
You were loading the wrong style. I've inserted the index.html and also deleted it. Still can't get that style to load.

Delete the style and then import it.

DieselTruck
10 Apr 2008, 22:42
Delete the style and then import it.

Style loads correct. Just not able to view the forum in that style. :confused:

XenonStyles
10 Apr 2008, 22:48
Style loads correct. Just not able to view the forum in that style. :confused:

Disable your plugins, and see if the style loads. No one else has had this problem, so it sounds like a problem with your vb install or a plugin.

XenonStyles
10 Apr 2008, 23:26
Updated for vB3.7 RC3

realraptor
12 Apr 2008, 18:42
I have a fluid version somewhere.. I will have a look for it and add it here :)

Just curious, did you find the fluid version? Thanks for the style anyway!

XenonStyles
12 Apr 2008, 22:38
Just curious, did you find the fluid version? Thanks for the style anyway!

Oh sorry i forgot :D

Here it is:

Al Gregory
16 Apr 2008, 00:08
I installed this on a new forum and it looked great everywhewre but the header on the VB Advanced index.php page
Never tried installing a new skin before. Do they work with VBA?

XenonStyles
16 Apr 2008, 15:45
I installed this on a new forum and it looked great everywhewre but the header on the VB Advanced index.php page
Never tried installing a new skin before. Do they work with VBA?

Got a link to where you're getting the problem?

jordanjj
17 Apr 2008, 17:19
Best style iv ever seen on here. :up:

I imagine this will be made fully available when the final version of 3.7 is out?

Al Gregory
20 Apr 2008, 23:33
everything is fine except the index page and links and images on it.
I was able to get the images to show up by going into the style and adding full paths to them but the links to everything dont have /forums and Im not sure how to add them. Ok I got it to work but had to hard code everything,
Thanks

Got a link to where you're getting the problem?

jordanjj
02 May 2008, 08:15
Will this version work for 3.7? Or is a new one coming out soon?

XenonStyles
02 May 2008, 12:59
Will this version work for 3.7? Or is a new one coming out soon?

The style works fine on 3.7 Gold.

jordanjj
03 May 2008, 18:50
Hey again,

I was wondering if their is anyway of centering the "All times are GMT +1. The time now is XX:XX PM."

I noticed on your form you have it left, and on the style it's left.. just wondering if it was possible to center it?

XenonStyles
04 May 2008, 13:35
Hey again,

I was wondering if their is anyway of centering the "All times are GMT +1. The time now is XX:XX PM."

I noticed on your form you have it left, and on the style it's left.. just wondering if it was possible to center it?

In the footer template, change:

<div class="smallfont" align="left">$vbphrase[all_times_are_gmt_x_time_now_is_y]</div>

To

<div class="smallfont" align="center">$vbphrase[all_times_are_gmt_x_time_now_is_y]</div>

ximcix
05 May 2008, 11:38
Nice clean style. the 1st style i chose to install after installing vB 3.7.0 but I have a problem...

I have a script that adds a banner after every 5th post in a thread but for some reason the post directly after the banner ends up NEXT to the banner & not below it. This style is the only one that i have this problem with.

Here is an example on my forum: http://www.dancehallreggae.com/forum/showthread.php?t=137693

macc
23 May 2008, 08:36
hello!

need some help ... in firefox get some problem with this nice style ... will attach picture ...how to get this blue line in center ..

regards

macc

XenonStyles
23 May 2008, 12:27
hello!

need some help ... in firefox get some problem with this nice style ... will attach picture ...how to get this blue line in center ..

regards

macc

Revert the templates to the original problue. Looks like it's a problem with a modification you've made.

BTW: What version of FF and do you have a link to where it's happening.

macc
23 May 2008, 12:38
Thanks for reply!

i use last version of firefox - have windows vista ...

www.belaplay.com/vb/libar (http://www.belaplay.com/vb/libar)

you can look (change style in options to problue)

regards

macc