PDA

View Full Version : Mini Mods - Next Generation Postbit_Legacy View


Hasann
27 Mar 2008, 00:12
WHAT DOES IT?: please look at attachments!!

INSTALL INSTRUCTIONS: just import product xml file via product manager :)

for who will use Orange Postbit Legacy Background


.postbit {
padding-left: 3px;
padding-right: 0px;
padding-top: 3px;
padding-bottom: 3px;
background-color: #ebebeb;
background-image: url(images/postbitbg.gif);
background-repeat: repeat-x;
border-top: 1px solid #febb51;
border-right: 2px solid #febb51;
border-left: 1px solid #febb51;
border-bottom: 2px solid #febb51;
margin-bottom: 3px;
}


also you can post into this thread your own created next gen postbit legacy view css' :)

SEOvB
27 Mar 2008, 00:29
i can't beleive you spent so much time for 2 simple template edits.

Good work though.

vmacedonia
27 Mar 2008, 00:43
Off topic:

You have extra empty box (sample picture), I guess is for IM icons.
Try to add this code in the legacy.

Find and replace:

<div class="postbit">$post[icqicon] $post[aimicon] $post[msnicon] $post[yahooicon] $post[skypeicon]

with:

<if condition="$post[icqicon] OR $post[aimicon] OR $post[msnicon] OR $post[yahooicon] OR $post[skypeicon]"><div class="postbit">$post[icqicon] $post[aimicon] $post[msnicon] $post[yahooicon] $post[skypeicon]

bxbigt
27 Mar 2008, 02:38
does it work with the thanks info

whitetigergrowl
27 Mar 2008, 03:36
Also adds a box around signatures.

yaoren
27 Mar 2008, 05:15
Ok I'm having problems with this. Don't know why since installing it isn't difficult.

Anyhow someone else posted a similar mod and I couldn't get there's to work either. Any idea of what I could be doing wrong or needing changed?

Nothings moved to the left. Also I'm running 3.7.0 RC1 if that has anything to do with it. Thanks in advance.

Hasann
27 Mar 2008, 05:24
Off topic:

You have extra empty box (sample picture), I guess is for IM icons.
Try to add this code in the legacy.

Find and replace:

<div class="postbit">$post[icqicon] $post[aimicon] $post[msnicon] $post[yahooicon] $post[skypeicon]

with:

<if condition="$post[icqicon] OR $post[aimicon] OR $post[msnicon] OR $post[yahooicon] OR $post[skypeicon]"><div class="postbit">$post[icqicon] $post[aimicon] $post[msnicon] $post[yahooicon] $post[skypeicon]
I knew it :)
does it work with the thanks info
yes it should work
Also adds a box around signatures.
I knew it :)
Ok I'm having problems with this. Don't know why since installing it isn't difficult.

Anyhow someone else posted a similar mod and I couldn't get there's to work either. Any idea of what I could be doing wrong or needing changed?

Nothings moved to the left. Also I'm running 3.7.0 RC1 if that has anything to do with it. Thanks in advance.

I don't understand what you mean :confused:

Lynne
27 Mar 2008, 05:28
I don't understand what you mean :confused:
It almost sounds like he is using postbit and wants this mod to suddenly show the postbit_legacy style?

Strik3
27 Mar 2008, 05:54
Nice mod, could you add the usergroup colors?

Hasann
27 Mar 2008, 07:19
It almost sounds like he is using postbit and wants this mod to suddenly show the postbit_legacy style?
yes this show only in postbit_legacy still don't show in postbit template
Nice mod, could you add the usergroup colors?

where?

MikeHolohan
27 Mar 2008, 07:49
Nothing changed, it is enabled but it looks exactly the same, yours looks excellent but it didn't work for me...

Mike.

Hasann
27 Mar 2008, 07:59
Nothing changed, it is enabled but it looks exactly the same, yours looks excellent but it didn't work for me...

Mike.

did you made any template edit changes in postbit_legacy template?
look into postbit_legacy template and search for <div> tag
if you dont find any <div> tag in postbit_legacy template than revert postbit_legacy template it should work

MikeHolohan
27 Mar 2008, 08:05
Ah, I have another hack using the postbit legacy...vbexperience... is there a work around?

ramsayeg
27 Mar 2008, 15:26
I installed and then uninstalled, the main problem I have is that my users are using both black and white layouts, so I need different styles for each one. Is there a way to do that, or will you support it in the future? I ticked 'mark as installed' so I'll receive future updates, hopefully you'll be able to help me :).

Thanks!

Ah, I have another hack using the postbit legacy...vbexperience... is there a work around?

I actually turned the hack on along with VBE, there are no problems.

yaoren
27 Mar 2008, 15:36
Sorry I guess with trying to explain I made matters worse there. Anyhow short answer I'm having the same prob as MikeHolohan. Meaning I've installed it but nothings changed.

Reading back at some of the other comments I'm assuming I have to make some template edits? Sorry about this...I'm an amateur but do get around things with trying.

If I'm needing to make template changes, anyone can point me in the right direction?

Never mind found it, sorry and ty for this too. Clicked installed! :D

MikeHolohan
27 Mar 2008, 17:45
I actually turned the hack on along with VBE, there are no problems.

I have them both turned on too, but nothing has changed...

leylandfor
27 Mar 2008, 18:19
i have vbcredits insalled, will this postbit still show the users credits?

maidos
28 Mar 2008, 13:28
good hack, but how do i add the background for "thank you" mods
$template_hook[postbit_userinfo_right_after_posts]

I notice that the signatures has the same background aswell, how do i disable it

Hasann
29 Mar 2008, 01:17
good hack, but how do i add the background for "thank you" mods
I notice that the signatures has the same background aswell, how do i disable it

for thank you mods

find in postbit_legacy template
$template_hook[postbit_userinfo_right_after_posts
replace with this
<div>$template_hook[postbit_userinfo_right_after_posts</div>

for signatures you can this way disable it

find in postbit_legacy template this code

<if condition="$post['signature']">
<!-- sig -->
<div>
__________________<br />
$post[signature]
</div>
<!-- / sig -->
</if>

replace with this code

<if condition="$post['signature']">
<!-- sig -->
__________________<br />
$post[signature]
<!-- / sig -->
</if>

[/HTML]

GWLiaR
29 Mar 2008, 07:58
thanx.
teşekkürler

MikeHolohan
29 Mar 2008, 09:19
Hasann, I would like to have this installed on my site but as I said it is not showing anything different, it looks exactly the same, you mentioned something earlier about having my postbit legacy edited and I said yes I am using it for VB Experience...

is that what is blocking it?
is there a workaround?

thanks, Mike.

maidos
29 Mar 2008, 13:36
thanks alot :)
and also it works great for me with the vbexperience, no issue at all..

MikeHolohan
29 Mar 2008, 15:24
thanks alot :)
and also it works great for me with the vbexperience, no issue at all..

did you have to modify anything or just plug it in?

Mike.

ramsayeg
31 Mar 2008, 16:54
did you have to modify anything or just plug it in?

Mike.

Your question is not referred to me, but in my case I just installed the product and it worked automaticly along with VBE. Maybe you have another ahck that's interrupting, try and disable hack by hack until you find the problem.

MikeHolohan
31 Mar 2008, 19:06
Sounds like a plan... thanks...

crkgb
10 Apr 2008, 04:42
Awesome thing but everything used by $template_hook[postbit_userinfo_right_after_posts] ends up in the same box ... unfortunately.

Theoldwiz
12 Apr 2008, 15:22
My style

.postbit {
padding-left: 3px;
padding-right: 0px;
padding-top: 3px;
padding-bottom: 3px;
background-color: #ebebeb;
background-image: url(images/postbitbg.gif);
background-repeat: repeat-x;
border-top: 0.5px solid #848484;
border-right: 1px solid #848484;
border-left: 0.5px solid #848484;
border-bottom: 1px solid #848484;
margin-bottom: 3px;
}

maidos
19 Apr 2008, 14:09
i cant seem to seeperate this btw the thank you feature and the vote post
http://img442.imageshack.us/img442/8022/ftan2.jpg

instaleled this mods
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?p=1494403

maidos
02 May 2008, 17:07
this no longer works for 3.7 gold with internet explorer 7

Rickeo
03 May 2008, 21:02
Can you show me how to get this working as I have vbulletin blog installed and the postbit looks a mess......

Rick

nesta2006
03 May 2008, 23:06
hello
this replace Error

for thank you mods

find in postbit_legacy template
PHP Code:
$template_hook[postbit_userinfo_right_after_posts
replace with this
PHP Code:
<div>$template_hook[postbit_userinfo_right_after_posts</div>

myown
05 May 2008, 08:31
its working with 3.7 Gold ?

metin
05 May 2008, 12:59
Ya dostum çok güzel bir pospit de ben bunu yapamadım.. Ürün yöneticisinden import ettim. fakat bir şey olmadı.. :D

maidos
05 May 2008, 14:22
not working with 3.7 gold
try viewing a thread with internet explrorer

maidos
06 May 2008, 20:56
any fix for v3.7 internet explorer?

newtsys
07 May 2008, 16:02
Mine is not working with 3.7.0 gold either and im also on Internet Explorer 7...

Rickeo
09 May 2008, 05:02
Anyone please tell me how to get this to work with vbulletin Blog if not am clicking uninstall

Rick

Amit86
10 May 2008, 14:55
im using this hack, but i dont want my user's signatures to show it,
how do i disable this for the signatues part?

MiahBeSmokin420
10 May 2008, 16:52
im using this hack, but i dont want my user's signatures to show it,
how do i disable this for the signatues part?

http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1477212&postcount=19

Dose Anyone Read Anymore or just ask questions?

JWalker05
10 May 2008, 22:24
Great plugin. Definently like having less template edits. :)

Seems to be working fine in IE7.

*Installed*

memomemo
12 May 2008, 18:21
Explorer 7.0 üzerinde çalışmıyor bu

axg
15 May 2008, 16:21
Hello, i am having an issues when i enable this mod. Take a look at the box the arrow is pointing too. It is also capturing the signature line for some reason.

Any idea on how to fix this please?

http://fortanelli.com/pub2/issues/postbit.jpg

newtsys
15 May 2008, 16:23
JW it might be that 3.7.0 Gold is where it has changed as that seems the consensus.

maidos
15 May 2008, 20:29
is this even supported anymore? i think this coder just ditched this mods and continued with other mods

newtsys
17 May 2008, 03:57
in 3.7.0 gold in vb options select styles /language setting and select user vertical postbit legacy then save. now all you need to do is minor template edits to box it in.

dazed12
04 Jul 2008, 16:36
im running vb 3.7.2 and its running great! Thanks man

ku6club
09 Jul 2008, 02:13
nothing change the view in my forum. not move to the left and not change. what is i did wrong?

Rick
09 Jul 2008, 17:06
Can the signature box be manually forced to the bottom of the post bit, so that it's always right above the "edit" and "quote" buttons??

Rick
11 Jul 2008, 22:25
Anyone else's site having problems with multiple refreshes for some users?? I disabled my products one at a time until the problem stopped. All are now enabled, but this one. It sure seems like this modification was causing the difficulties...

Rick
12 Jul 2008, 20:41
This hack was definitely the culprit of the multiple refreshes on my site. Once removed the problem disappeared for all members. Why it did it, I have no idea...

anuraag
19 Jul 2008, 16:43
I knew it :)

yes it should work






It doesn't work with Thanks info!

Captain Tycoon
20 Jul 2008, 14:19
Works great! Marked as Installed!

Das UndergrounD
13 Feb 2009, 06:56
I also box signatures, as I solve it?

floggerss
02 Jun 2009, 17:01
I want to put in the box,

POWER

Where it shows you how much power do yo have..

rule0
01 Apr 2010, 22:38
ty hasann