PDA

View Full Version : Mini Mods - RSS Feed Icon for boards


karim004
15 Apr 2008, 00:07
Add a Rss feed icon to each forum on forumhome

Update May 09,2008 : icon before forum s name
open template forumhome_forumbit_level2_post
After :
<tr align="center">
<td class="alt2"><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/$forum[imageprefix]forum_$forum[statusicon].gif" alt="" border="0" id="forum_statusicon_$forum[forumid]" /></td>
<td class="alt1Active" align="$stylevar[left]" id="f$forum[forumid]">
<div>
Add :
<a href="external.php?forumids=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/rss_small.gif" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>
Done
If you update remove the old code
PrintScreen :
http://www.momsasone.com/pscrss.JPG

Icon next to forum Name :Check Screenshots

open template forumhome_forumbit_level2_post
After :
<div style=float:left>
<if condition="$show['browsers']"><span class="smallfont">(<phrase 1="$forum[browsers]">$vbphrase[x_viewing]</phrase>)</span></if>
Add :
<a href="external.php?forumids=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/rss_small.gif" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>

Upload this icon http://www.momsasone.com/rss_small.gif to your images/misc

FleaBag
15 Apr 2008, 02:07
Very nice, thanks a lot.

Hornstar
15 Apr 2008, 09:13
yeah thanks for this, it will make it a lot easier for members to start subscribing to my RSS feeds.

ShawneyJ
15 Apr 2008, 16:14
Excellent

Boosted Panda
15 Apr 2008, 19:32
I must be doing something wrong. It works, but when I click on the RSS icon I get a blank page. I am using vBseo too does that make a difference?

Jasem
15 Apr 2008, 21:30
Thank you very much, :)

GlitchersCorner
16 Apr 2008, 22:26
I must be doing something wrong. It works, but when I click on the RSS icon I get a blank page. I am using vBseo too does that make a difference?

I have the same problem...

Are you using TfSEO? Make sure your edits are correctly done. I did all the edits and yet I still get this blank page :S

GrendelKhan{TSU
16 Apr 2008, 23:51
yay!!
thank you..simple goodness! :D :D

<< installed

cagbaazee
17 Apr 2008, 08:13
<div style=float:left>
<if condition="$show['browsers']"><span class="smallfont">(<phrase 1="$forum[browsers]">$vbphrase[x_viewing]</phrase>)</span></if>


is not here in vbulletin 3.7 rc 3, tell me what is problem and how to resolve it. THanks

macc
17 Apr 2008, 12:49
hello!

have tried to install this hack and get blank pages when click on icon on forum home!

have vbulletin 3.7 rc-3

some solutions?

regards

macc

WildRover
17 Apr 2008, 13:15
Excellent added the mod and it works fine.:D

karim004
17 Apr 2008, 13:28
hello!

have tried to install this hack and get blank pages when click on icon on forum home!

have vbulletin 3.7 rc-3

some solutions?

regards

macc
the rss feed works just in public forums ((visitors can read threads )) .

kollam003
17 Apr 2008, 18:20
it works with mine is there a way where we can add our feedburner rss link instead of the forum rss feed ?

J98680Bxxxxx
17 Apr 2008, 19:40
hello!

have tried to install this hack and get blank pages when click on icon on forum home!

have vbulletin 3.7 rc-3

some solutions?

regards

macc

the rss feed works just in public forums ((visitors can read threads )) .

The RSS Feed works well in all cases: Public or Closed forums.

For closed forums, just install this Mods (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=127062) by Abe1 first. Then follow the normal procedure for activating RSS Feed from your ACP. :up:

I have it working on my Board (vB 3.7 CR2).

Attached is a less eye catching rss icon (if you donīt want your forum homepage to be filled with the standard orange rss icon).

macc
18 Apr 2008, 01:55
Thanks for help - now works!

regards

macc

pericolosogr
18 Apr 2008, 06:30
How can i just make it appear only to forums which are free to read/view to all members/visitors of my website?

I just dont want the icon to appear in private forums cause there is no point...thanx!

nirvana43
19 Apr 2008, 19:33
well it should be replaced by :
<a href="external.php?forumids=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/rss_small.gif" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></img></a>

so that there will be no more w3c html markup validation errors!! Bingo! :D

that will make it 100% w3c validated! :D

thanks for mod though!

pericolosogr
27 Apr 2008, 23:27
So is there any way i can add this icon only to Forums i want...and to all of them?

KURTZ
28 Apr 2008, 12:00
is possible put the feed icon not near the forum title, but at the end of the 'forum cell'?

trigatch4
28 Apr 2008, 18:00
Try adding this to the snippet:

style="float: right"

So it looks like this:

<a href="external.php?forumids=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/rss_small.gif" style="float: right" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>

KURTZ
30 Apr 2008, 12:03
Try adding this to the snippet:

style="float: right"

So it looks like this:

<a href="external.php?forumids=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/rss_small.gif" style="float: right" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>

thx it runs :)

PS. in the attachment a couple of other icons for darker boards (.png)

luckid
30 Apr 2008, 15:48
I used vb 3.7 but not work (blank page)... wat this the perfect setting on this hack

KURTZ
30 Apr 2008, 18:35
I used vb 3.7 but not work (blank page)... wat this the perfect setting on this hack

<a href="external.php?forumids=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/rss_small.gif" style="float: right" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>

this runs perfectly onto my 3.7.0 ...

Boosted Panda
30 Apr 2008, 18:37
Mine works now, my server admin did something to my rewrite codes.

jamshed
01 May 2008, 00:50
I used vb 3.7 but not work (blank page)... wat this the perfect setting on this hack
Same problem i got when click on RSS button blank page show. Using 3.7.0:(

Jeff66
01 May 2008, 01:43
I get a blank page when using Firefox (3.0 beta 5), but it's OK in IE.

meolangthang
01 May 2008, 03:58
Thanks, excellent!

Katman
01 May 2008, 22:11
The image size is incorrect
width="13" height="11"

Should be, based on the image you're asking us to download
width="14" height="14"

Freakboy380
08 May 2008, 09:47
I am aslo getting a blank page when I click the icon. Please fix soon.

big_joe
08 May 2008, 16:12
<a href="external.php?forumids=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/rss_small.gif" style="float: right" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>

this runs perfectly onto my 3.7.0 ...

Im using this code

I am aslo getting a blank page when I click the icon. Please fix soon.

and im still with the same problem as freaky, in mozilla n IE


thanks in advance,

Freakboy380
08 May 2008, 17:09
<a href="external.php?forumids=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/rss_small.gif" style="float: right" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>

this runs perfectly onto my 3.7.0 ...

Yes, I am also using that code, and its still not working.

echo2kk5
08 May 2008, 18:02
For those getting the blank pages...do this:
Admin CP > vBulletin Options > External Data Provider > Enable RSS Syndication << set to yes. ;)

I also believe if certain forum permissions are set to certain usergroups that the feed will not show...great for protecting certain forums! :up:

big_joe
08 May 2008, 20:32
This setting allows you to enable/disable the RSS content syndication system.

Yes

it was enable, i dont find a way to make it work

Freakboy380
08 May 2008, 20:56
For those getting the blank pages...do this:
Admin CP > vBulletin Options > External Data Provider > Enable RSS Syndication << set to yes. ;)

I also believe if certain forum permissions are set to certain usergroups that the feed will not show...great for protecting certain forums! :up:

Thank you, very much that worked, great mod now!

aamirkhj
09 May 2008, 06:11
Hi is it possible to use RSS image inside the forum next to threads, I am only keeping 3 threads inside the forum for RSS as sticky threads if I can add RSS icon there it will tell user that this thread is RSS.

Any way to do that to certain threads to a dedicated forum only??

KURTZ
09 May 2008, 19:31
if someone want to put the icon in forumdisplay (subforums)

open template


forumhome_forumbit_level1_post



find
<td class="alt1Active" colspan="2" align="$stylevar[left]" id="f$forum[forumid]">

after add
<a href="external.php?forumids=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/rss_small.gif" style="float: right" border="0" width="14" height="14" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>

however i need an answer: if a forum is private and someone take the feed from it, what happens? he can see the posts?

karim004
09 May 2008, 20:26
if someone want to put the icon in forumdisplay (subforums)



however i need an answer: if a forum is private and someone take the feed from it, what happens? he can see the posts?
the answer Kurtz is no he is gotta get a blank page

big_joe can you attach or pm me your forumhome_forumbit_level2_post

KURTZ
09 May 2008, 22:46
yeah, you're right Branden ;)

karim004
09 May 2008, 23:56
Update rss icon before forum name
demo :
http://www.momsasone.com/pscrss.JPG

eXoOutsider
11 May 2008, 04:50
Nice addition

joeycano
11 May 2008, 18:47
I'm wondering how to replace the vb.com logo on the page after selecting the rss icon on forum home.

Also, it appears that the rss icon is distorted on the forum display. Is there any way to get the icon to appear clearer.

Phaedrus
11 May 2008, 22:33
Can you write up a bit to put one next to thread titles too? I don't know what variables it would use, but it has to be similar...

Phaedrus
11 May 2008, 22:42
This also seems to only work for feeds that are visible to all guests/users.

If the forum is restricted at all, I get a blank page, otherwise it works perfectly.

karim004
12 May 2008, 00:03
Can you write up a bit to put one next to thread titles too? I don't know what variables it would use, but it has to be similar...
Styles & Templates , Threadbit Templates , threadbit
After :
<if condition="$show['sticky']"> <img class="inlineimg" src="$stylevar[imgdir_misc]/sticky.gif" alt="$vbphrase[sticky_thread]" /> </if>
</span>
</if>
Add :
<a href="external.php?showthread=$thread[threadid]"><img src="images/misc/rss_small.gif" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>

karim004
12 May 2008, 00:20
I'm wondering how to replace the vb.com logo on the page after selecting the rss icon on forum home.

Also, it appears that the rss icon is distorted on the forum display. Is there any way to get the icon to appear clearer.
download external.php to your computer and edit this code :
$rssicon = create_full_url($stylevar['imgdir_misc'] . '/rss.jpg'); then change rss.jpg with another image in { forum/images/misc } folder

Also, it appears that the rss icon is distorted on the forum display. Is there any way to get the icon to appear clearer
check this post : http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1516536&postcount=44

Phaedrus
12 May 2008, 02:42
Styles & Templates , Threadbit Templates , threadbit
After :
<if condition="$show['sticky']"> <img class="inlineimg" src="$stylevar[imgdir_misc]/sticky.gif" alt="$vbphrase[sticky_thread]" /> </if>
</span>
</if>
Add :
<a href="external.php?showthread=$thread[threadid]"><img src="images/misc/rss_small.gif" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>
You rawk. Thanks!


And if you want the RSS to be on the left like the Forum ones...

Put it before this:


<if condition="$show['taglist'] OR $show['moderated'] OR $show['deletedthread'] OR $show['paperclip'] OR $show['subscribed'] OR $show['sticky'] OR $show['rexpires']">
<span style="float:$stylevar[right]">
<if condition="$show['taglist']"> <img class="inlineimg" src="$stylevar[imgdir_misc]/tag.png" alt="$thread[taglist]" /> </if>

M@JED
20 May 2008, 05:49
Thank you very much :)

Jenkins
22 May 2008, 03:25
nice i may have to add this..

higge
24 May 2008, 07:12
*installed*

Thank you for this great mod

roalaik
25 May 2008, 00:34
Please help me know where I can place this feed burner code

<p><a href="http://www.feedburner.com" target="_blank"><img src="http://www.feedburner.com/fb/images/pub/powered_by_fb.gif" alt="Powered by FeedBurner" style="border:0"/></a></p>

DieselMinded
25 May 2008, 04:17
How do i make this not show up on Forums acting as Links ?

Piratos
28 May 2008, 14:09
Too Nice ;)

callumbush
31 May 2008, 22:02
if someone want to put the icon in forumdisplay (subforums)

open template


forumhome_forumbit_level1_post



find
<td class="alt1Active" colspan="2" align="$stylevar[left]" id="f$forum[forumid]">

after add
<a href="external.php?forumids=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/rss_small.gif" style="float: right" border="0" width="14" height="14" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>

however i need an answer: if a forum is private and someone take the feed from it, what happens? he can see the posts?

How do I move the RSS icon in the subforum to be closer to the subforum name?

Currently it is on the far right hand side of the page:
http://www.phonedevil.com/funny-videos/

callumbush
31 May 2008, 23:08
download external.php to your computer and edit this code :
$rssicon = create_full_url($stylevar['imgdir_misc'] . '/rss.jpg'); then change rss.jpg with another image in { forum/images/misc } folder


check this post : http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1516536&postcount=44

This doesn't seem to change the image? I've also tried just changing rss.jpg to a different image and that doesn't work either?

NeverBored
01 Jun 2008, 00:58
All you need to do to change that image is upload the pic you want to use as rss.jpg in the misc image folder, rather than editing anything.

callumbush
01 Jun 2008, 02:33
cheers it works now, there was a delay on it for some reason

NeverBored
01 Jun 2008, 02:36
cheers it works now, there was a delay on it for some reason
The image was cached in your browser. Next time try refreshing the page or clearing your browser cache.

callumbush
01 Jun 2008, 02:44
cheers :)

My sub-forum rss icons are still in really random positions (some of them are in the right place, but most of them arent!), any ideas how to resolve? I used the code that was mentioned earlier in the thread.

http://www.phonedevil.com/phone-information/

NeverBored
01 Jun 2008, 03:41
Mine are odd too. I'm not really sure why it's like that, I've been meaning to figure it out soon. I'll post up if I figure it out, unless someone does before me.

TheInsaneManiac
01 Jun 2008, 07:20
You must make the forum permissions public. Dunno why, but if you set it to where only members can view the forum, they cant view the rss.

callumbush
01 Jun 2008, 13:19
All of mine are public, the only thing that is restricted is the download of attachments.
The rss feed icons on my homepage give a blank page, yet the ones on their sub forums work?

I think the issue could be that the ones on my homepage aren't actually the top level forums, they are 2nd level ("Select from the groups below:" is the top level forum). Do you think this could be the source of the issue for some of us?

www.PhoneDevil.com

rcwild
05 Jun 2008, 20:51
Please forgive my RSS Feed ignorance, but ...

I installed the mod. RSS icons are there. Click on one and I'm taken to a page that shows the content. Now, how do users subscribe so their getting notices in email or RSS reader or the Live Bookmark thing?

vixyswillie
07 Jun 2008, 14:31
rcwild - If you're getting what appears to be a window full of code when you click on the icon, it's because you don't have an RSS feed reader installed to manage the subscription. You (and each of your forum users) would need that in order to successfully subscribe to the feeds after clicking on the icons.

DieselMinded
07 Jun 2008, 17:42
How do i make this not show up on Forums acting as Links ?

Anyone

vixyswillie
08 Jun 2008, 03:34
What do you mean, "acting as links?" The implementation on your site appears correct.

DieselMinded
08 Jun 2008, 05:42
2 forums are links and not forums , they have the RSS feed Icon next to them this is wrong

Michael2
13 Jun 2008, 20:32
Looks good. Any way to add this to sub-forums?

digibluez
13 Jun 2008, 23:58
very nice thank you, just what i needed

okhissabigfish
15 Jun 2008, 03:18
Works great! Thank You!

callumbush
15 Jun 2008, 12:38
Hi all,

A few issues :)

1.) This seems to be messing up my forum heirarchies:

For example

http://www.phonedevil.com/f136/

> "UK" should is a child forum of "Best Phone Deals", but they both show on this page?


2) If you click on the RSS icon on the forums on my homepage, the feeds are blank (they do not show any threads)?

http://www.phonedevil.com/

Please help! :)

Callum

vixyswillie
15 Jun 2008, 16:26
2) If you click on the RSS icon on the forums on my homepage, the feeds are blank (they do not show any threads)?Callum

Have you enabled RSS syndication in admincp?

callumbush
15 Jun 2008, 17:58
yep already done that :)

vixyswillie
15 Jun 2008, 20:28
Have you enabled Guest permissions to view forums, threads and posts? VB's implementation of RSS is based off Guest permissions. If your forums are closed to Guests, the RSS feed will not have any content to display.

cemepe
17 Jun 2008, 13:32
Hi, i added the code as described and it still doesn't work on my vb 3.7.0. The icon doesn't show before threads. I got rss enabled and the other option under it (forgot it`s name) and still the damn gif refuses to appear. I`ve uploaded the gif in the images/misc directory also.
Did i mess something up ?:erm:

callumbush
26 Jun 2008, 00:53
Have you enabled Guest permissions to view forums, threads and posts? VB's implementation of RSS is based off Guest permissions. If your forums are closed to Guests, the RSS feed will not have any content to display.

Hey

Okay I think i've figured out what it is!! If one of my homepage forums has a sub-forum, the RSS feed will not work. However if there is not a sub-forum, then the rss feed works!
....if this is correct then this hack is not very useful ;) can anyone help?

p.s. I have now restricted guests from viewing threads. However it still did not work when they were permitted to view threads.

Callum

callumbush
26 Jun 2008, 01:18
Hey

Okay I think i've figured out what it is!! If one of my homepage forums has a sub-forum, the RSS feed will not work. However if there is not a sub-forum, then the rss feed works!


Okay ignore that, it wasn't true :P

I'm sooo confused :cool:

NeverBored
26 Jun 2008, 06:06
Okay ignore that, it wasn't true :P

I'm sooo confused :cool:

I looked at your site, and the feeds are all working.

okhissabigfish
26 Jun 2008, 06:23
Does anyone know if this mod can be hidden from guests? I would love to have this shown only to members...otherwise the membership becomes kinda hard to control if a visitor wants to read the posts from the feeds.

callumbush
26 Jun 2008, 16:45
I looked at your site, and the feeds are all working.

Hiya thanks for looking.

Its still not working for me. I ony see feed content when I click on the icon for the Phone unlocking forum (i.e. the top one). All the rest are blank..

Sunsetdriver
01 Jul 2008, 18:13
Nice hack. However it doesn't prevent hidden links to not be shown in rss.
I'm using hide hack to hide download links to guests but links aren't hidden in RSS.

DieselMinded
04 Jul 2008, 01:15
Anyone

What do you mean, "acting as links?" The implementation on your site appears correct.

2 forums are links and not forums , they have the RSS feed Icon next to them this is wrong

Do you know what im saying?

NeverBored
04 Jul 2008, 02:53
Do you know what im saying?
Use this conditional
<if condition="!$forum['link']">

DieselMinded
04 Jul 2008, 17:48
Where do i put that

NeverBored
04 Jul 2008, 21:45
Where do i put that
You need to surround the code you put into template for this mod

This at the begining
<if condition="!$forum['link']">

At the end
</if>

DieselMinded
05 Jul 2008, 00:08
THAT WORKED GREAT now how do i prevent the image from showing on forums not viewable by guests?

THANKS

NeverBored
05 Jul 2008, 00:54
THAT WORKED GREAT now how do i prevent the image from showing on forums not viewable by guests?

THANKS
Not sure about that one yet.

DieselMinded
05 Jul 2008, 00:55
Let me know if you figure it out Thanks !

Das UndergrounD
07 Jul 2008, 08:10
He wanted to know since I do to conceal the image in the forums that are restricted

Dragon Company
07 Jul 2008, 10:57
Hello thanks for this hack.

I've got a question, I've got forum (closed for new post) with sub-forums wich contains all the post.
I would like that RSS icon on forum home syndicate for all subforum containing.

Exemple: forum id1 containing subforum 2, 3 et 5. The feed will be : http://www.myvbulletin.com/forum/external.php?type=xml&forumids=2,3,5

Regards :)

Celtic_Mad
07 Jul 2008, 14:46
How would I go about adding this to only one specific forum?

NeverBored
07 Jul 2008, 20:34
Hello thanks for this hack.

I've got a question, I've got forum (closed for new post) with sub-forums wich contains all the post.
I would like that RSS icon on forum home syndicate for all subforum containing.

Exemple: forum id1 containing subforum 2, 3 et 5. The feed will be : http://www.myvbulletin.com/forum/external.php?type=xml&forumids=2,3,5

Regards :)
I could use this too, I can't find a variable that lists each subforum id though. I don't understand why vbulletin didn't make it so each category had a feed of it's own.

How would I go about adding this to only one specific forum?
Change the X to the forum id you want it to display on, and of course put the rss icon code in place of "rss code"
<if condition="$forum[forumid] == 'X'">RSS code</if>

Dragon Company
08 Jul 2008, 09:43
I could use this too, I can't find a variable that lists each subforum id though. I don't understand why vbulletin didn't make it so each category had a feed of it's own.

I'm surprise too but it seems to be not possible :(

tanujdude91
09 Aug 2008, 09:31
it works with mine is there a way where we can add our feedburner rss link instead of the forum rss feed ?

waiting for answer from coder....

proforums
14 Aug 2008, 05:57
I've installed this mod per the instructions but the RSS icon is not showing up. I confirmed the image is in the right place and pasted the code verbatim into the template. Any suggestions?

Thanks.

10ECGator
18 Aug 2008, 01:40
I have the same image not showing in 3.7.2 problem.....?

gfxhelp.com
22 Aug 2008, 09:32
I have the same problem...

Are you using TfSEO? Make sure your edits are correctly done. I did all the edits and yet I still get this blank page :S

go into the vb options and then find the rss options and set them all to yes. Also, I had to add the code to forumhome_forumbit_level1_post, it depends on how your forum is setup though.

masterweb
24 Aug 2008, 21:15
Intalled on my 3.7.2 board and seems ok, but i have just an issue:

when i click on the RSS icon for any category using IE7 i can see the right RSS string, but when i click the same icon for same category into FireFox i get:

<br /><strong>Warning</strong>: Invalid argument supplied for foreach() in <strong>[path]/includes/class_postbit_alt.php(468) : eval()'d code</strong> on line <strong>29</strong><br /><?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>

Any suggestion?, pls help...

Elpie
27 Aug 2008, 02:56
This is working really well for me on 3.7.2 EXCEPT for some forums. My forum is set up as UTF-8 and we have some forums in other languages. English is the main language and is the forum default. Feeds are not being generated from the foreign language boards. Any idea why?

24hourForum.com
28 Aug 2008, 06:51
Thank You

newmasalaboard
30 Aug 2008, 13:58
In the feeds i can't see the images that are posted inside the thread :(

I mean only the text portion is avilable while the links to images comes not the images :(

Any help for that ??

agitated
30 Aug 2008, 23:29
Intalled on my 3.7.2 board and seems ok, but i have just an issue:

when i click on the RSS icon for any category using IE7 i can see the right RSS string, but when i click the same icon for same category into FireFox i get:

<br /><strong>Warning</strong>: Invalid argument supplied for foreach() in <strong>[path]/includes/class_postbit_alt.php(468) : eval()'d code</strong> on line <strong>29</strong><br /><?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>

Any suggestion?, pls help...

Please try this (and anyone else with FF issues)
This code validates. -> http://validator.w3.org/

<a href="external.php?type=RSS2&amp;forumids=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/rss_small.gif" border="0" width="14" height="14" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></img></a>


Note! Please alter -> width="14" height="14" to suit the image you are using.

agitated
31 Aug 2008, 00:45
To include or exclude specific forums, use conditionals and enclose the code (CODE HERE)

To include specific forums
<if condition="in_array($forum['forumid'], array(1,2,3,4,5,6,7))">CODE HERE</if>


or
To exclude specific forums

<if condition="!in_array($forum[forumid], array(1,2,3,4))">CODE HERE</if>

Pete2007
04 Sep 2008, 21:32
Hi,

I installed this mod (3.7 version) several days ago on 4 forums which are all visable to the public, but 2 are completely empty and not showing anything, the other is displaying one post and the last is showing about 3 posts. How can I get this to work properly?

I have already checked that the RSS Syndication is set to yes, is there anything else I can check?

Any help or advice would be most appreciated!

gkaradagan
06 Sep 2008, 21:07
Very nice, thanks a lot.

24hourForum.com
09 Sep 2008, 02:32
I delete this code , the coding is not written correctly and it causes 300+ errors...

http://validator.w3.org/ pointed the erros and i deleted the code.. my site now passes...

i recommend you re-write this code and make sure it passes

NeverBored
09 Sep 2008, 02:49
All you have to do is close the image tag to validate the code.

ShawneyJ
28 Sep 2008, 14:03
hi, how can i change the code to have this on the right far side instead of the left please?
cheers

eg:

Pete2007
07 Oct 2008, 15:23
Hi,

I installed this mod (3.7 version) several days ago on 4 forums which are all visable to the public, but 2 are completely empty and not showing anything, the other is displaying one post and the last is showing about 3 posts. How can I get this to work properly?

I have already checked that the RSS Syndication is set to yes, is there anything else I can check?

Any help or advice would be most appreciated!

Please can anyone help?

ultimatenatureg
07 Oct 2008, 16:34
hi, how can i change the code to have this on the right far side instead of the left please?
cheers

eg:


Im the same am runing 3.7.3 and it appears on the right instead of the left, but i searched for the align left code but i dont have it?

Brandon Sheley
07 Oct 2008, 16:37
it's just a matter of where you place the code in the templates on where it'll show on the forum ;)

ultimatenatureg
07 Oct 2008, 16:45
doh just paste it before
<a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]f=$forum[forumid]"><strong>$forum[title]</strong></a>
"

jauhari
16 Oct 2008, 10:27
Try and work just perfect ;)

aWebsheep
29 Oct 2008, 15:51
Hi,
I installed this mod (3.7 version) several days ago on 4 forums which are all visable to the public, but 2 are completely empty and not showing anything, the other is displaying one post and the last is showing about 3 posts. How can I get this to work properly?

I have already checked that the RSS Syndication is set to yes, is there anything else I can check?


Hello Pete

It depends on the "Thread Cutoff" = This value controls how many days in the past that updated threads will be chosen from. Busy forums will want a smaller number. The smallest valid value is 1 day; the default is 30 days.

Just change the 30 days to a bigger number and you will see the post in RSS.

Hope this helps,
Peter.

far100
16 Nov 2008, 21:52
Go to your Admin CP vBulletin Options -> External Data Provider -> Enable RSS Syndication Check YES , you enable it and click SAVE

Done!!!!!! It worked. Please put this info in the mod directions - it will save people hours.

-far

Datenpapst
17 Nov 2008, 11:41
Is there any possiblity to include subforums of a forum to the rss feed?

Answer:

Instead of:
<a href="external.php?forumids=$forum[forumid]">

use this:
<a href="external.php?forumids=$forum[childlist]">

hoseman666
20 Nov 2008, 05:06
Awesome mod. Worked so well, my GF gave me sex.




j/k, I have no GF or sex :(

Bobbrown
26 Nov 2008, 16:33
Looks good on my three skins/themes.
Clicks Install. ThaNKS

However
im getting these-

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit_alt.php(468) : eval()'d code on line 88

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit_alt.php(468) : eval()'d code on line 88

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit_alt.php(468) : eval()'d code on line 88

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit_alt.php(468) : eval()'d code on line 88

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/class_postbit_alt.php(468) : eval()'d code on line 88


Whats up doc?

and more-
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:3242) in [path]/external.php on line 865

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:3242) in [path]/external.php on line 865

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:3242) in [path]/external.php on line 865

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:3242) in [path]/external.php on line 865

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:3242) in [path]/external.php on line 865

(@hoseman888, You really should get out more often!)

leitel
06 Dec 2008, 13:53
I have installed this in threadbit
<a href="external.php?showthread=$thread[threadid]"><img src="images/misc/rss_small.gif" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>

It gives the impression that I can subscribe to the THREAD. Instead, when loading the link in a Reader, it is subscribing to the entire FORUM NOT the Thread.

momo2
10 Dec 2008, 00:19
What about Threads in Forum ?

GSeybold
10 Dec 2008, 07:19
works great. easy install Only problem I have is that if I have a forum set to members only viewing, even when the member is logged in, a blank page is viewed for these particular forum. Only the forums open to public viewing are have live RSS feeds.

GSeybold
10 Dec 2008, 07:34
doh just paste it before
<a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]f=$forum[forumid]"><strong>$forum[title]</strong></a>
"


Is this is the same spot as pasted it below the original directions? LOL

Hip Hop Servers
07 Jan 2009, 04:57
How do you add the icon to sub forums?

goldenchild79
09 Jan 2009, 21:36
how do you change that vbulletin "V" in the feed to an image of your choice?

thanks

snoopy5
12 Jan 2009, 08:51
Does this works with 3.8?

payman
16 Jan 2009, 19:29
very good very

snoopy5
23 Jan 2009, 15:44
Does this works with 3.8?

Anyone has installed it on vb 3.8?

appsfinder
12 Feb 2009, 00:01
hi how can i put the rss icon on the right side not on left

havard20009
15 Feb 2009, 01:53
Anyone has installed it on vb 3.8?

hi
its work in vb 3.8
i installed already

help
hi how can i put the rss icon on the right side not on left

u can use this for right side

find this Code:

<tr align="center">
<td class="alt2"><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/$forum[imageprefix]forum_$forum[statusicon].gif" alt="" border="0" id="forum_statusicon_$forum[forumid]" /></td>
<td class="alt1Active" align="$stylevar[left]" id="f$forum[forumid]">
<div>

Add this code after <div> :

<a href="external.php?forumids=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/rss_small.gif" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>

appsfinder
15 Feb 2009, 10:03
hi
its work in vb 3.8
i installed already


u can use this for right side

find this Code:

<tr align="center">
<td class="alt2"><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/$forum[imageprefix]forum_$forum[statusicon].gif" alt="" border="0" id="forum_statusicon_$forum[forumid]" /></td>
<td class="alt1Active" align="$stylevar[left]" id="f$forum[forumid]">
<div>

Add this code after <div> :

<a href="external.php?forumids=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/rss_small.gif" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to this feed $forum[title]"></a>

thanks.

edermix
24 Feb 2009, 19:59
Great my dear!!!!

pcremedy
04 Mar 2009, 16:49
Is there anyway to have the main forum rss feed include all the subforums beneath it in one feed?

Thanks,

DieselMinded
15 Mar 2009, 15:55
i liked this mod but have uninstalled do to html errors

soundbarrierpro
30 Mar 2009, 19:12
Thank you

*MARKED INSTALLED

militarytuners
18 Apr 2009, 18:21
I have it installed on my 3.7.4 and it works but there is no RSS icon showing up. I have already when into to make sure my RSS syndication in admincp is set to yes.

This is what I see:
Subscribe to this feed Spitfire Cafe (but no icon just this hyper linked text)

NeverBored
18 Apr 2009, 20:59
I have it installed on my 3.7.4 and it works but there is no RSS icon showing up. I have already when into to make sure my RSS syndication in admincp is set to yes.

This is what I see:
Subscribe to this feed Spitfire Cafe (but no icon just this hyper linked text)
You didn't upload the icon

militarytuners
19 Apr 2009, 15:26
I did upload the icon and still nothing. I placed it in the directory as specified too.

xTerMn8R
21 Dec 2009, 22:10
Me Neither using 3.8

Zi55
25 Dec 2009, 19:21
Be careful of this guy he is a big quorum , he stole my money