PDA

View Full Version : Mini Mods - New Statusicon Type


GWLiaR
30 Apr 2008, 14:21
What does it?
This hack will change your statusicon type

Install
Go to your admincp
Plugin System -> Manage Products -> [Add/Import Product] ->select "product-statusicontype" from your computer then press 'Import'
And Find and Delete Your Forumhome Template:

<!-- icons and login code -->
<table cellpadding="0" cellspacing="2" border="0" width="100%">
<tr valign="bottom">
<td>
<table cellpadding="2" cellspacing="0" border="0">
<tr>
<td><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_new.gif" alt="$vbphrase[contains_new_posts]" border="0" /></td>
<td class="smallfont">&nbsp; $vbphrase[forum_contains_new_posts]</td>
</tr>
<tr>
<td><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_old.gif" alt="$vbphrase[contains_no_new_posts]" border="0" /></td>
<td class="smallfont">&nbsp; $vbphrase[forum_contains_no_new_posts]</td>
</tr>
<if condition="$vboptions['showlocks']">
<tr>
<td><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_old_lock.gif" alt="$vbphrase[a_closed_forum]" border="0" /></td>
<td class="smallfont">&nbsp; $vbphrase[forum_is_closed_for_posting]</td>
</tr>
</if>
</table>
</td>
<if condition="!$show['guest']">
<!-- member logout -->
<td align="$stylevar[right]"><a href="login.php?$session[sessionurl]do=logout&amp;logouthash=$bbuserinfo[logouthash]" onclick="return log_out('$vbphrase[sure_you_want_to_log_out]')"><phrase 1="$bbuserinfo[username]">$vbphrase[log_out_x]</phrase></a></td>
<!-- end member logout -->
</if>
</tr>
</table>
<!-- / icons and login code -->


Find:
<!-- end what's going on box -->

Add Under:
$newstatusicon

if you link my hack please click Mark as Installed.

Stromba
30 Apr 2008, 14:24
Great, thanks for share it with use.

GWLiaR
30 Apr 2008, 14:26
Thanx Stromba

gwerzal
30 Apr 2008, 14:26
What would be the easiest way to just remove it or would that be a bad idea.

digicom
30 Apr 2008, 14:38
Cool Apprciated

Raptor
22 Jun 2008, 18:53
what does this do exactley ? Explanation isn't clear to me - thanks

wpeloquin
28 Jun 2008, 06:54
wouldn't this be the same as removing the </tr><tr>'s between the code in the FORUMHOME template:

FIND:
<tr>
<td><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_new.gif" alt="$vbphrase[contains_new_posts]" border="0" /></td>
<td class="smallfont">&nbsp; $vbphrase[forum_contains_new_posts]</td>
</tr>
<tr>
<td><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_old.gif" alt="$vbphrase[contains_no_new_posts]" border="0" /></td>
<td class="smallfont">&nbsp; $vbphrase[forum_contains_no_new_posts]</td>
</tr>
<if condition="$vboptions['showlocks']">
<tr>
<td><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_old_lock.gif" alt="$vbphrase[a_closed_forum]" border="0" /></td>
<td class="smallfont">&nbsp; $vbphrase[forum_is_closed_for_posting]</td>
</tr>


REPLACE WITH:
<tr>
<td><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_new.gif" alt="$vbphrase[contains_new_posts]" border="0" /></td>
<td class="smallfont">&nbsp; $vbphrase[forum_contains_new_posts]</td>

<td><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_old.gif" alt="$vbphrase[contains_no_new_posts]" border="0" /></td>
<td class="smallfont">&nbsp; $vbphrase[forum_contains_no_new_posts]</td>

<if condition="$vboptions['showlocks']">

<td><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_old_lock.gif" alt="$vbphrase[a_closed_forum]" border="0" /></td>
<td class="smallfont">&nbsp; $vbphrase[forum_is_closed_for_posting]</td>
</tr>


?

djrapid.com
04 Oct 2008, 10:58
No problems, great. Works fine in v3.7.3