PDA

View Full Version : How I can change ma server


IUD
25 May 2008, 03:29
How I can change ma server..ws installed vbulletin 3.7 version now i used server....

bt i wanna change ma server...coz ma prsnet srver vry holy always server z dwn:mad::mad:

i wanna save posts & other mods:)

1.) how 2 change ma server properly??
2.) any disadvantages??
3.) any probz??

plz hlp me soonn:):):):)

thx mate...bye:D:D

--------------- Added 1211683340 at 1211683340 ---------------

any help

--------------- Added 1211683576 at 1211683576 ---------------

helloooooooooooooooooowww

King Kovifor
25 May 2008, 03:48
Please don't try to bump your thread multiple times. It is against vBulletin.org rules.

royo
25 May 2008, 07:13
Could you provide us with more information as to why your server is always down with The Planet?
Also, what kind of budget do you have for a new server?

Marco van Herwaarden
25 May 2008, 10:26
Please see the manual on moving servers: Moving Servers (http://www.vbulletin.com/docs/html/moving_servers)

Marco van Herwaarden
25 May 2008, 10:27
Could you provide us with more information as to why your server is always down with The Planet?
Also, what kind of budget do you have for a new server?
:confused:
He never mentioned The Planet, nor is he asking for hosting suggestions.

SEOvB
25 May 2008, 17:01
After running the post thru my Captain Crunch retard typing decoder you'll probably want to find a host who will move the site from your old hosting account to your new hosting account.


And i can see how "prsnet srver" = "planet server" without a trusty retard typing decoder :)

Lynne
25 May 2008, 18:14
And i can see how "prsnet srver" = "planet server" without a trusty retard typing decoder :)
My decoder ring said "prsnet srver" meant "present server".

SEOvB
25 May 2008, 19:11
Mine to, but i think we need to get royo one!!!!!