PDA

View Full Version : Usftech


Sean James
28 Jun 2008, 16:58
Template name: USFTECH

Preview: Click Here (http://www.bluepearl-design.com/forums/?styleid=55)

Style is now valid XHTML 1.0 transitional!

If anybody finds any bugs or needs support please contact me

ZIP Contents:
-USFTECH image directory
-USFTECH.xml
-buttonPSD.zip
-readme_install.txt
-terms and conditions.txt

Style History:
-----------
June 27, 2007 - USFTECH Version 4.0 released
-Updated to work with vBulletin 3.7.2
-Updated images
-----------
September 10, 2007 - USFTECH Version 3.5 released
-Updated to work with vBulletin 3.6.8
-Updated images
-----------
May 28, 2007 - USFTECH Version 3.4 released
-Updated to work with vBulletin 3.6.7
-----------
April 14, 2007 - USFTECH Version 3.3 released
-Updated to work with vBulletin 3.6.5
-----------
October 01, 2006 - USFTECH Version 3.2 released
-Updated to work with vBulletin 3.6.1
-Fixed bugs with sub-forums
-Added more table images
-----------
August 06, 2006 - USFTECH Version 3.1 released
-Updated to work with vBulletin 3.6.0
-Fixed postbit_legacy tabling problem
-Fixed incorrect path in style options
-----------
July 11, 2006 - USFTECH Version 3.0 released
-Updated to work with vBulletin 3.6.0 RC1
-Added infraction images and new misc graphics
-Modified private messages and USERCP templates
-----------
May 21, 2006 - USFTECH Version 2.0 released
-Updated to work with vBulletin 3.5.4
-Style is now valid XHTML 1.0 transitional!



Please click install if you use this template :)

Sean James
28 Jun 2008, 16:59
Let me know if anyone finds any problems

ahmedeldeep
28 Jun 2008, 19:13
thank you

ahmedeldeep
28 Jun 2008, 19:20
thank you good style

prince1111
28 Jun 2008, 23:33
is this work with only vBulletin 3.7.2?
can u update for 3.7.0...
i like this sytle....thanks ............

Sean James
28 Jun 2008, 23:55
thank you

thank you good style

Thanks much appreciated ;)

is this work with only vBulletin 3.7.2?
can u update for 3.7.0...
i like this sytle....thanks ............

This style is for 3.7.2, i dont have any boards running earlier versions of vBulletin to go back to 3.7.0 or the time to do so - Sorry :(

Why dont u upgrade to the latest vBulletin verision 3.7.2?

Hanany95
29 Jun 2008, 02:11
cool, i will download

Sean James
29 Jun 2008, 02:35
cool, i will download

Make sure u click install to support this template ;)

FMVS
30 Jun 2008, 03:20
Thank Griffin80 :)
Griffin80 share style ---> http://www.bluepearl-design.com/forums/ to fmvs .
Thank

Sean James
30 Jun 2008, 04:14
Thank Griffin80 :)
Griffin80 share style ---> http://www.bluepearl-design.com/forums/ to fmvs .
Thank

What is the name of the style?

ShawneyJ
30 Jun 2008, 05:03
this style is amazing ;)

cmedic101
30 Jun 2008, 08:15
Fantastic skin!:up:

Dr.NoTime
30 Jun 2008, 13:30
Really nice style.

LjNux
02 Jul 2008, 01:42
This style is very good, I love it.

Kzyl-orda
02 Jul 2008, 08:37
I was really waiting for this upgrade! graet style! thank you

Sean James
03 Jul 2008, 00:20
this style is amazing ;)

Fantastic skin!:up:

Really nice style.

This style is very good, I love it.

I was really waiting for this upgrade! graet style! thank you

Thanks for your comments, much appreciated ;)

ExTincTi0N
03 Jul 2008, 22:29
Alot of things are missing man. like the attach folder and stuff.
Did you forget to add those. I am trying to install skin.

ExTincTi0N
03 Jul 2008, 22:50
Nvm xD sorry

Sean James
04 Jul 2008, 02:04
nope hehe, everything is working fine.

Dont drink and upload :P :P

ExTincTi0N
04 Jul 2008, 02:45
xD I tried to bring it out of the rar without extracting then I stoped it and extracted some files were missing xD.

macc
04 Jul 2008, 10:56
hello!

have installed this style but right side is very strange ...will attach picture!

some help?

regards

macc

Sean James
04 Jul 2008, 11:00
hello!

have installed this style but right side is very strange ...will attach picture!

some help?

regards

macc

Make sure all XHTML tables are closed in your customized mods.

macc
04 Jul 2008, 16:30
Thanks for reply and help! now is ok and looks fine !

have just one problem - how to move "player - picture " from right side - up in corner of header or maybe change to another?(shows like player - with few buttons) - (intro1.swf and loadmovie.swf) (what is that? only picture or player?)

regards

macc

edit: i moved from header template:

<div id="usftech">
USFTECH template
</div>

<script type="text/javascript">
var so = new SWFObject("$stylevar[imgdir_misc]/intro1.swf", "header", "258", "164", "7", "#424951");
so.write("usftech");
</script>

edit: now looks like this : will attach picture - how to get vertical border on the end - right up side (header)?


my footer in vba CMPS 3.0.1 ?? Some help?

Harley D
11 Jul 2008, 21:38
Make sure all XHTML tables are closed in your customized mods.

I have the same problem with the right side of the skin being broken up only on the forum home page. and when I turn off the mods the skin shows correctly. However I have ALOT of mods and I'm having a hard time figuring out which mod is causing the problem.

If its due to a mod not having the XHTML table closed properly, How do I track this down?

Thanks for one of the best skins out there, including the ones I paid for!

If you need AdminCP access, Just let me know.


Steve

P.S. the link to my site is in my signature.

Sean James
12 Jul 2008, 01:29
I find the best way to fix errors in my code is too use http://validator.w3.org/

Even try disabling all the plugins separately and then enabling them one by one until the error occurs.

Harley D
13 Jul 2008, 02:20
After disabling and re-enabling MANY mods, I found that the mod causing the problem was "Seperate Forum Categories" Hopefully this might help someone else.

Thanks again Griffin.

Sean James
13 Jul 2008, 03:32
After disabling and re-enabling MANY mods, I found that the mod causing the problem was "Seperate Forum Categories" Hopefully this might help someone else.

Thanks again Griffin.

No problem mate, glad u got it sorted ;)

blanky
05 Aug 2008, 06:17
Hi, I am running USFTECH on my board with 3.7 (and yes I downloaded the 3.7 USFTECH template) but I have a postbit template problem, for some reason, it does not appear as it should..

Here is a link to my postbit

http://www.nyoxis.com/community/showthread.php?t=24121


Any help would be greatly appreciated!

Sean James
05 Aug 2008, 07:23
Hi, I am running USFTECH on my board with 3.7 (and yes I downloaded the 3.7 USFTECH template) but I have a postbit template problem, for some reason, it does not appear as it should..

Here is a link to my postbit

http://www.nyoxis.com/community/showthread.php?t=24121


Any help would be greatly appreciated!

Have you reverted the postbit_legacy template?

blanky
05 Aug 2008, 16:45
I'm not sure, but when I upgrade the style, shouldn't all templates be updated?

Could you post a clean copy of postbit legacy 3.7.x so I could compare?

Conner85
19 Aug 2008, 00:11
everything worked fine on installing..love this skin...

by any chance..whats the name of the font used for the small buttons..trying to make a thank you button..but don't know what font was used...thanx again..

laurens800
13 Sep 2008, 14:53
because some reason at the right, that swf image is gone it says now

USFTECH template

why is that

MysCha
14 Sep 2008, 23:01
my POST THANKS
and my MOOD dont have BOX
how to add box on this ?

MysCha
14 Sep 2008, 23:30
error on
footer template
<a href=<a href= "$vboptions[contactuslink]" rel="nofollow" accesskey="9">
for check this error please click CONTACT US on forum home

just remove double <a href =

-=Leb=-
29 Sep 2008, 12:49
Hi Griffin, itt seems like your style already have Seperate Forum Categories.
Is there anyway to turn it off on your style, so i can use the main Seperate Forum Categories hack?
I'm using other styles and they look more sexier when i turn the Seperate Forum Categories on.

Thank you.

sasukewuff
01 Oct 2008, 10:24
Well, I am having the same problem Harley had, and yet I am NOT using the Seperate forum Categories Mod, and I have disabled/reenabled all my mods. Going to have to mark as uninstalled until this is fixed.

-=Leb=-
15 Oct 2008, 01:08
NVM lol i fixed it by my self.
Thx for the wonderful styles you are offering for us <3

Sean James
29 Dec 2008, 03:40
Sorry everyone was away for a few months, im going to focus on fixing up all my templates in the next week or so

HaS€R
10 Feb 2009, 20:25
Looks Goof.Thanks.

DPtheGod
24 Feb 2009, 10:23
This is a nice skin. I plan on installing when I get home. :)

Sean James
11 Mar 2009, 12:54
Template updated for 3.8.x

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=208006

Lysekoid
30 Jun 2011, 21:46
Hello,

I have vBulletin 4.1.4 and I installed the USFTECH version 4.1.4 for it.

The install procedures weren't hard I suppose. Your file says:
1: Upload images to "*your forums*/images/USFTECH/
2: goto Administration page / Styles & Templates / Import Style XML File.

I did exactly that.
Now my vBulleting 4.1.4 forums look like this:
http://www.newhorizonrpg.com/skin_error.png

Did I do something wrong?