PDA

View Full Version : Note in Private Message Form


Ipuck
21 Nov 2008, 03:59
Very simple mod. Adds a note on top of the Private Message form.

If a registered or unregistered user tries to send a private message, it will add a note on top of the form with links to "FAQ" and "contact us".

This helps prevent users to contact the administrator or moderators for simple questions.

Installation:

+ Install product via Product Manager.

Edit:

+ Edit note, links and usergroups in the "pm_stopm" template

Styles & Templates > Style Manager > Private Message Templates > pm_stopm

Settings:

+ Select which usergroup can see the message:
<if condition="is_member_of($bbuserinfo, array(1, 2, 3, 4))">

TheLastSuperman
21 Nov 2008, 04:27
Thanks! 3.6.8 (changed minversion="3.8." and installed)

Also you can edit the template how you wish all, simply change the code but some html i.e. <br> does not work so use alternates!

Sample of my Template pm_stopm after deleting/re-doing:

Private Message Tools:
<p></p>
<a href="http://www.yoursitenamehere.com/memberlist.php" target="_blank">Member List</a>
<span>|</span>
<a href="http://www.yoursitenamehere.com/showgroups.php" target="_blank">User Groups</a>
<p></p>

But you can leave the <b></b> for bold if you like etc.

Simple yet nice, Thanks again!

g0dfather1984
21 Nov 2008, 06:38
Not compatible w/ 3.8 beta 2.

If you could make it compatible, it would be greatly appreciated.

Thanks for listening.

albibak
21 Nov 2008, 07:24
Better to post it in "vBulletin 3.8 Add-ons" forum, and no "vBulletin 3.8 Template Modifications".

Ipuck
21 Nov 2008, 17:38
Not compatible w/ 3.8 beta 2.

If you could make it compatible, it would be greatly appreciated.

Thanks for listening.

Fixed the problem. Thanks for letting me know.

Thanks! 3.6.8 (changed minversion="3.8." and installed)



Thank you for showing the solution.

pein87
21 Nov 2008, 18:51
to fix the <br> problem use <br /> instead this is xhtml transitonal not strict doc type.

Bounce
21 Nov 2008, 23:02
We are working on a seperate support site, I take it you are able to change the links url to whatever you want?

Edit: also can you add usergroups to use the hack?

Edit (again lol): I see that you can,I added admin usergroup to test

<if condition="is_member_of($bbuserinfo, array(1, 2, 3, 4, 6))"> but its not showing on the pm section:confused:

Ipuck
22 Nov 2008, 19:18
Edit: also can you add usergroups to use the hack?
Edit (again lol): I see that you can,I added admin usergroup to test


Yes, :D. I should add that to the description.

We are working on a seperate support site, I take it you are able to change the links url to whatever you want?


Yes, you can.



<if condition="is_member_of($bbuserinfo, array(1, 2, 3, 4, 6))"> but its not showing on the pm section:confused:

Is working for me :confused:. Are you log in as administrator? ;)

Bounce
24 Nov 2008, 18:00
. Are you log in as administrator? ;)

Yes as I added that usergroup to test ;)
Is working for me :confused:
It does display but not when you start a new pm
only when you reply to one.....


See screenies :erm:

TheInsaneManiac
22 Jan 2009, 08:24
How about showing this only if the PM is being sent to a staff member?

Alfa1
22 Jan 2009, 15:18
How about showing this only if the PM is being sent to a staff member?
Exactly. it makes no sense to display this when sent to other members.

KevinGupta
12 Jun 2009, 05:38
Thanks a lot dude :) Installed but it would be great to see an option for admins to choose ...
---> if a user is trying to send a message to Moderator/Administrator :)
If that makes sense ..

brhoom
12 Jun 2009, 06:17
Thanks

very Nice

FReeSTER
21 Jun 2009, 17:20
How weird!!!

I get this error when finish editing the template and saving it



vBulletin Message The following error occurred when attempting to evaluate this template:

Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER, expecting ')' in /home/dish911/public_html/includes/adminfunctions_template.php(3929) : eval()'d code on line 4

This is likely caused by a malformed conditional statement. It is highly recommended that you fix this error before continuing, but you may continue as-is if you wish.

FReeSTER
24 Jun 2009, 05:44
No support already?