PDA

View Full Version : Orange-Style


OmekaTeam
16 Nov 2009, 14:29
Hi
vb4 images folder in images/vb4.

DEMO (http://vbulletin-italia.it/forums)

Hornstar
16 Nov 2009, 14:41
Simple but visually appealing. Overall not a bad design to add in under a default style.

kakers
16 Nov 2009, 19:15
What's the name of the font in logo on screenshot (vBulletin-Itallia) tnx.

SİMAR
16 Nov 2009, 20:45
thanks

OmekaTeam
16 Nov 2009, 21:20
What's the name of the font in logo on screenshot (vBulletin-Itallia) tnx.
The font I used is Arial

sematopdemir
17 Nov 2009, 11:09
thanks

Smiry Kin's
20 Nov 2009, 23:56
it is indeed... orange.... :)

barcena
17 Dec 2009, 19:18
I'm lookig for the Tangerine Style to be updated to 4.0, it is done by

http://vbskinworks.com/forum/index.php?styleid=370

I guess they are the only one who can upgrade it to 4.0

OmekaTeam
18 Dec 2009, 21:14
There are problems in a few days you will have the skin for version 4.

meissenation
22 Dec 2009, 19:10
I can't get the headers to work. For example when viewing the Forumhome, "Main Category" is showing up in blue and not orange...

Edit: And I do have the "vb4\green\" directories in the forum root\images\ directory.

meissenation
22 Dec 2009, 19:17
The weird part is that if I go into the StyleVars and go to blockhead_background I see the gradient perfectly fine... it's like something is overlaying the gradient.

CSS59
25 Dec 2009, 04:33
Hello, will you update this for 4.0 gold?

sebaldus
25 Dec 2009, 08:06
The register link for the forums are gone...:(

http://easycaptures.com/fs/uploaded/459/9265037157.png

All the Best from Sebaldus.

OmekaTeam
25 Dec 2009, 18:46
There's too much spam in this forum and I had to put the restrictions. Leave me a nickname and a valid email address and you register.

meissenation
05 Jan 2010, 22:47
I can't get the headers to work. For example when viewing the Forumhome, "Main Category" is showing up in blue and not orange...

Edit: And I do have the "vb4\green\" directories in the forum root\images\ directory.

The weird part is that if I go into the StyleVars and go to blockhead_background I see the gradient perfectly fine... it's like something is overlaying the gradient.


Any plans to address this? Your own site doesn't work either...

109257

OmekaTeam
06 Jan 2010, 20:29
Hi

Replace styleVar forumhead_background.

CSS59
14 Jan 2010, 23:32
will you update this for 4.0.1 please?