PDA

View Full Version : Insert content on footer


testebr
16 Nov 2009, 22:06
hook: parse_templates

code: $vbulletin->templatecache['footer'] .= 'content added to footer';

Work fine on 3.x, how to I can do same on 4.x?

Thanks

Lynne
16 Nov 2009, 23:37
Cellarius wrote a really good article that you may be interested in - [vB4] Rendering templates and registering variables - a short guide (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=228078)

You could do a str_replace for whatever is at the bottom of the footer. (You know there is an ad_location there, right? You could just use that, I think.)

testebr
17 Nov 2009, 11:37
I tried...

$ad_location[ad_footer_end] .= 'this insert text fail';

And the article is about fech template to insert in other or add var manually. Sorry if I'm wrong, but it still a little hard for me yet.

TalkVirginia
01 Mar 2010, 11:52
I'm trying to do this too. For the life of me, I can't understand why it is so hard to do. Or why it's so hard to get a straight answer. If someone knows how to do this, then there should be a specific and to the point article on how to append text to the footer without using a template.

BirdOPrey5
04 Jan 2011, 04:12
hook: parse_templates

code: $vbulletin->templatecache['footer'] .= 'content added to footer';

Work fine on 3.x, how to I can do same on 4.x?

Thanks

Bumping this because I know I've googled/searched for this a bunch of times and always see this unanswered question.

Follow the instructions the op mentions but use the hook: cache_templates instead and it's working for me. On parse_templates I'd get an error.