PDA

View Full Version : attachments on WYIWYG


renlok
27 Nov 2009, 00:18
im trying to get a WYSIWYG editor working on my site i have everything working on the editor except when you click the attachment button (between the smilies drop down and the forwards/backwards arrows) nothing happens

ive have the code

require_once(DIR . '/includes/functions_file.php');
$attachinfo = array(
'auth_type' => (empty($_SERVER['AUTH_USER']) AND empty($_SERVER['REMOTE_USER'])) ? 0 : 1,
'userid' => $vbulletin->userinfo['userid'],
'max_file_size' => fetch_max_upload_size()
);

$editorid = construct_edit_toolbar($mod['description'], false, 2, true, true, true, 'fe', '', $attachinfo);

so i should be able to have attachments i followed the article at http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=228693

but i dont know why the attachments dont work is it a bug or something?

MaryTheG(r)eek
30 Nov 2009, 10:52
im trying to get a WYSIWYG editor working on my site i have everything working on the editor except when you click the attachment button (between the smilies drop down and the forwards/backwards arrows) nothing happens


Unless they have add this feature in v4, sorry but the attachment button will not works in any 3nd party module, except the original vb files. It was something that I've post on Programmers Private Forums for version 3.x, but none coder was able to make it working.

Just to clarify that I'm not talking for 3nd party mods which are using the thread mode, with just different interface.

Maria