PDA

View Full Version : What stylevar changes this font?


SonicGT
09 Dec 2009, 05:37
The font is for the drop down menus prior to clicking on them in the forumdisplay page
Here I have highlighted the font that I want to change the color

https://www.vbulletin.org/forum/external/2009/12/147.jpg

oddmud
09 Dec 2009, 16:54
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=229333

Can't figure out where to change it in the thread view.. only in the forum view.

SonicGT
09 Dec 2009, 19:30
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=229333

Can't figure out where to change it in the thread view.. only in the forum view.


Thanks, looks like I'll hold of and hope they have a stylevar in RC1 or gold, otherwise at least now i know which css to modify to get it the way I want

oddmud
09 Dec 2009, 23:39
Did you figure out the thread view location to edit?

SonicGT
10 Dec 2009, 05:37
Did you figure out the thread view location to edit?
no, didnt mess with it since rc1 is only a day away I figure I'll wait to see if they changed stuff specific to this

oddmud
10 Dec 2009, 06:32
i found it

deityx
10 Dec 2009, 08:15
so, where is it? please post the solution

Kat00
10 Dec 2009, 12:12
You won't like the answer, seeing they are links, changing the color changes the color of a whole heap of links within the forum, There's not too much I don't like about VB4.0 but that is one of them, some of the CSS is not independent enough for mine......

Stylevars>Links>Link_Color

oddmud
10 Dec 2009, 15:36
Kat00, that's not the answer. Cause that does not work. Also you need to remember, it's a BETA.

Deityx:

You need to edit the threadbit.css

search for
color: {vb:stylevar link_color};

and change it too
color: #ffffff;

(or whatever colour code you want)

Kat00
10 Dec 2009, 19:51
Well, my BETA must be unique cause it does work.

oddmud
11 Dec 2009, 17:16
Must be. :)

SonicGT
12 Dec 2009, 06:16
ok with RC2 I found this now as a stylevar forummenu_color
however, this is only on the forumdisplay. I can't seem to find the stylevar for the threaddisplay, if there is one, anyone have any luck with RC2 on the threaddisplay yet?

evilTone
20 Dec 2009, 00:01
bump for same problem on RC4

Attitude5ire
20 Dec 2009, 12:58
Looks like its using generic font and color class, you'd have to edit the template and add custom class, if you want completely seprate color.. ( Not confirmed yet, havnt checkd myself.. just hunch )