PDA

View Full Version : Suite Style - Alternatives (Rouge Et Noire)


alawee.blawee
12 Dec 2009, 23:16
Hey Fellas'

Long Time No See,


here is new style for the new version i tried to mix up few things i saw in the new styling for the new version of vbulletin.

i hope you like it


if you need to see how it look like here you go : DEMO (http://mriraq.com/vb/forum.php?langid=1)




To Do:


upload the folder modified into your forum/images directory then import the xml file
Change your title image at the main modified directory "I recommend png extensions with transpernt backgrounds"




Enjoy !

Harley D
13 Dec 2009, 01:22
Looks good, Installing it now

tafreeh
13 Dec 2009, 02:11
i love the logo :)
good job

alawee.blawee
13 Dec 2009, 23:03
thank you glad you enjoyed it

macc
14 Dec 2009, 00:33
Thanks for nice style!

can you share your logo.psd file? will just change text - no picture!

regards

macc

ChopSuey
14 Dec 2009, 06:57
Lokks nice man, installed.

macc
14 Dec 2009, 15:04
hello!

works fine on forum and blog page but in my home page come default style ... what to do to use your style on home page?

Like your title image but will change text.. some help?

regards

macc

alawee.blawee
14 Dec 2009, 15:15
Lokks nice man, installed.

Glad You Liked It Thank You.

hello!

works fine on forum and blog page but in my home page come default style ... what to do to use your style on home page?

Like your title image but will change text.. some help?

regards

macc

Sir I Faced This Problem With a Number Of Version4 Styles and The Only Way I Forced The Style To Come is to make My Style The Parent For The Default Style Or Just Deactivate The Default Style So Members Can't Access It.

macc
14 Dec 2009, 15:29
Sir I Faced This Problem With a Number Of Version4 Styles and The Only Way I Forced The Style To Come is to make My Style The Parent For The Default Style Or Just Deactivate The Default Style So Members Can't Access It.

Thanks for reply... can you help with title image ... will change text only..instead Mr.Iraq will have LIBAR (and use your image like "I")?

Regards

macc

macc
14 Dec 2009, 17:58
" Sir I Faced This Problem With a Number Of Version4 Styles and The Only Way I Forced The Style To Come is to make My Style The Parent For The Default Style.."

have tested and works not ... can not get your style on homepage (content.php)!

regards

macc

Delilahs
14 Dec 2009, 18:37
Mine works a dream, so it must be something your end.

check out my site to see it in action

macc
14 Dec 2009, 19:11
Mine works a dream, so it must be something your end.

check out my site to see it in action

i see your site..how you get to works on homepage? and see you word "All" beside your forums? how move that?

macc

Delilahs
14 Dec 2009, 21:34
Not sure I know what you mean Macc, Bit I've also found a image on the net of a Palm tree, so Have updated the forum logo to include a palm tree as well.

macc
14 Dec 2009, 22:21
hello

look on your forum..and look on your text "last post" -and you will se "All" word between your forum and blocks on right side!

can you help me with logo and your image (palm is so nice)...?

and how you get this style to work on your content page (home)?

regards

macc

alawee.blawee
15 Dec 2009, 00:59
Thanks for reply... can you help with title image ... will change text only..instead Mr.Iraq will have LIBAR (and use your image like "I")?

Regards

macc

please accept my apology sir logo is copyrighted and can't be shared by our policy

alawee.blawee
15 Dec 2009, 01:01
hello

look on your forum..and look on your text "last post" -and you will se "All" word between your forum and blocks on right side!

can you help me with logo and your image (palm is so nice)...?

and how you get this style to work on your content page (home)?

regards

macc


the content page problem appears to be a cache issue. while my solution didn't satisfy the situation and others didn't face any problem.
try to make it the only active style in your forum and log as a guest or member and check if you want. the privileges have to work and stop the user from getting any style but the one you activated

regards

macc
15 Dec 2009, 01:23
No problem for logo...

go there http://www.delilahs.co.uk/forum/forum.php (this is not my forum) but i have same problem on my test site ... - you will see word "ALL" between first border and blocks from right side ...

i can not get your style on my homepage (content page) - works on forum and blog page only...

regards

macc

alawee.blawee
15 Dec 2009, 02:31
No problem for logo...

go there http://www.delilahs.co.uk/forum/forum.php (this is not my forum) but i have same problem on my test site ... - you will see word "ALL" between first border and blocks from right side ...

i can not get your style on my homepage (content page) - works on forum and blog page only...

regards

macc


it worked perfectly with me, and about the word "all" you mentioned it has nothing to do with the style, its driven by the plugin "sidebar"


regards

Delilahs
15 Dec 2009, 07:10
Macc, as Alawee has said, the word 'all' is to do with the right hand side bar, maybe that's an issue with vB4 RC2

I've made this my default template and people have no choice but to use it.

Regarding the logo, just do a search on google for 'Palm Tree' and there are plenty to choose from. you need to use a transparant background though.

macc
15 Dec 2009, 11:41
Thanks for reply!

i have 4 styles and this word "all" come only with this style ...

macc

forexjoker
15 Dec 2009, 15:56
Great style! Thank you

macc
15 Dec 2009, 16:51
it worked perfectly with me, and about the word "all" you mentioned it has nothing to do with the style, its driven by the plugin "sidebar"


regards

you have wrong ... your footer template had some mistakes ...now i fixed and not more see word "ALL" ...that was no problem with plugin "sidebar"


REGARDS

MACC

snerd
16 Dec 2009, 12:21
VERY nice skin, thanks!

snerd
17 Dec 2009, 13:48
Getting this in error log

file does not exist: /images/modified/gradients/grey-up.png

alawee.blawee
17 Dec 2009, 14:05
VERY nice skin, thanks!


you're more than welcomed


Getting this in error log

file does not exist: /images/modified/gradients/grey-up.png

my bad, here you go sir, sometimes i don't need some pictures because i already modified the colors so i check the last GUI level only

you have wrong ... your footer template had some mistakes ...now i fixed and not more see word "ALL" ...that was no problem with plugin "sidebar"


REGARDS

MACC


sir if you don't mind can you share the code error with us so that others can get to notice?

snerd
17 Dec 2009, 14:35
....... my bad, here you go sir, sometimes i don't need some pictures because i already modified the colors so i check the last GUI level only.........
Did you mean to attach a file? Is it the same image as in the /modified/images/gradient/ folder? I could just copy that one if okay.

alawee.blawee
17 Dec 2009, 14:47
Did you mean to attach a file? Is it the same image as in the /modified/images/gradient/ folder? I could just copy that one if okay.


Correct sir

shiqah
17 Dec 2009, 19:51
Looks good, Installed

thanks

alawee.blawee
17 Dec 2009, 22:54
Looks good, Installed

thanks

You're welcome

snerd
20 Dec 2009, 07:06
For some reason, the thread lock icon doesn't show in a Sticky in FireFox, but does show in IE.

pbjunkie
21 Dec 2009, 13:01
sir if you don't mind can you share the code error with us so that others can get to notice?

I second that motion. Some help with this would be appreciated. :)

alawee.blawee
22 Dec 2009, 00:00
For some reason, the thread lock icon doesn't show in a Sticky in FireFox, but does show in IE.

i think its a browser error

check the gold release of vb4 i think they fixed it

freewilley
22 Dec 2009, 00:35
I think this one theme makes the vbulletin version 4 look good :p

alawee.blawee
22 Dec 2009, 00:59
I think this one theme makes the vbulletin version 4 look good :p

and your post makes this thread look better :p

snerd
22 Dec 2009, 01:49
Yes, it's default on my forum. Nice!

MikeHolohan
22 Dec 2009, 09:39
I love it except it messed up my front page (CMS) if I could fix that I would make this my default style...

pjcnlv
22 Dec 2009, 20:52
Nice style but won't import into VB4.0.0 gold due to version mismatch. the process says it was written for VB4 RC2. How do I get around this?

Thanks

nkumaran
23 Dec 2009, 07:41
Thank you.

snerd
23 Dec 2009, 10:42
Nice style but won't import into VB4.0.0 gold due to version mismatch. the process says it was written for VB4 RC2. How do I get around this?

Thanks

Click the "ignore version number" button before importing.

pjcnlv
23 Dec 2009, 15:45
Great style! I am having trouble with replacing the title image. I edited the stylevar for imagepaths/titleimage for this style and my new image comes up fine at the top of the forum and blog page and on every CMS page but the CMS main page , which still has the Vbulletin image.

IS there some cache environment that must be released to clear this?

voglermc
23 Dec 2009, 19:18
Installed!
Had to tweak the hell out of it to get rid of all the left over default blue accents.
http://tarheelminis.org

Wish I could get the default view back to the front CMS area also

MikeHolohan
23 Dec 2009, 20:11
Wish I could get the default view back to the front CMS area also

That was my problem too, I uninstalled it but if it can be fixed I will use this as my default style

voglermc
23 Dec 2009, 21:12
Mike,
There are templates named vbcms_grid_1 through vbcms_grid_9 + a vbcms_grid_15

Revert all these back to default and you'll be closer than before

voglermc
24 Dec 2009, 04:16
Well after a long night I did it but took the long way around. I made the default look like this theme.

http://tarheelminis.org (http://tarheelminis.org/)

alawee.blawee
24 Dec 2009, 04:23
Great style! I am having trouble with replacing the title image. I edited the stylevar for imagepaths/titleimage for this style and my new image comes up fine at the top of the forum and blog page and on every CMS page but the CMS main page , which still has the Vbulletin image.

IS there some cache environment that must be released to clear this?

modify it manually sir from the FTP
i did so

alawee.blawee
24 Dec 2009, 04:24
Well after a long night I did it but took the long way around. I made the default look like this theme.

http://tarheelminis.org (http://tarheelminis.org/)


Glad you liked it sir but can you please keep the designing copyright?

voglermc
24 Dec 2009, 04:33
Glad you liked it sir but can you please keep the designing copyright?

It was lost when I reverted all templates in the default VB Theme

MikeHolohan
24 Dec 2009, 06:19
Mike,
There are templates named vbcms_grid_1 through vbcms_grid_9 + a vbcms_grid_15

Revert all these back to default and you'll be closer than before

Thanks for the tip, I will try it now...

Added...

Ok looking great now, just one last problem, I have no images on my front page... rss feed, read more etc...

Added again... Ok fixed that one too... opened it in safari and it showed me where the missing images were supposed to be and just moved them... looking nice now and it is my default style...

thanks again...

mrsrjizzle
24 Dec 2009, 08:57
I cant get the logo to show up in the top corner. Am I putting it in the wrong file folder. I have added it to image file, modified file, main / file and it still isnt popping up. Please let me know where the title.jpg file should be uploaded.

Thank you!

MikeHolohan
24 Dec 2009, 09:37
I cant get the logo to show up in the top corner. Am I putting it in the wrong file folder. I have added it to image file, modified file, main / file and it still isnt popping up. Please let me know where the title.jpg file should be uploaded.

Thank you!

it is calling for title.png, can you change it to a png or you will have to modify the code to call title.jpg

Bouncer222
25 Dec 2009, 05:50
I get invalid file specified when importing the product, any idea why?

Delilahs
25 Dec 2009, 07:51
I get invalid file specified when importing the product, any idea why?

impirt it through STYLES, it is not a Product.

Styles language. import/ upload new style

Bouncer222
25 Dec 2009, 15:56
Now I get...

This file was created using a different version of vBulletin from the one you are running.

Your version: 4.0.0
File version: 4.0.0 Release Candidate 2

so that means I have an older version? Cause I JUST installed the latest download package off of vbulletin.com

Bouncer222
25 Dec 2009, 16:03
K I did ignore xml file version, installed, but now my right column disappeared and my left column got wider at www.brotherhoodofgamers.com on the home page.

Or should I have not done that and did something else? Help please.

alawee.blawee
26 Dec 2009, 00:05
I cant get the logo to show up in the top corner. Am I putting it in the wrong file folder. I have added it to image file, modified file, main / file and it still isnt popping up. Please let me know where the title.jpg file should be uploaded.

Thank you!


to be sure right click on it and open it in new window to see the exact link to your forum

alawee.blawee
26 Dec 2009, 00:06
K I did ignore xml file version, installed, but now my right column disappeared and my left column got wider at www.brotherhoodofgamers.com on the home page.

Or should I have not done that and did something else? Help please.


my bad sir i checked the xml file


and for the main cms layout

try managing your own grid from the control panel
seems many guys are facing the same problem with different styles

snerd
29 Dec 2009, 01:17
You have an error in your credit tag in the footer. the <a herf should be changed to <a href so that it goes to your site. :)

Freddy.k
29 Dec 2009, 12:00
Thanks

biglamb
30 Dec 2009, 02:24
What file is edited to change the hover color for the bottom menu for like title, admin, etc? The hover color is black which in my opinion should be a gray considering the background is black. Anyway please let me know. thanks

alawee.blawee
30 Dec 2009, 08:23
What file is edited to change the hover color for the bottom menu for like title, admin, etc? The hover color is black which in my opinion should be a gray considering the background is black. Anyway please let me know. thanks

i think you are seeking the blockhead
can you get me a print screen?

alawee.blawee
30 Dec 2009, 08:25
Thanks

you are very welcome

biglamb
30 Dec 2009, 16:08
i think you are seeking the blockhead
can you get me a print screen?

Just go here http://www.maddenfans.com/forums/ and hover over the menu at the bottom. Hover over Contact Us and the Title of the forum. The hover color is black, and the background is black.

Thanks

alawee.blawee
30 Dec 2009, 19:50
Just go here http://www.maddenfans.com/forums/ and hover over the menu at the bottom. Hover over Contact Us and the Title of the forum. The hover color is black, and the background is black.

Thanks

you need to look for the variable called footer_background

mtlcore
10 Feb 2010, 03:31
Great style!

Can I know where I can change the default text color for the whole forum? It's gray right now...

RedDevil
21 Feb 2010, 12:48
Just updated to 4.0.2 style doesnt work correctly now, any plans for an updated version?

http://vrbforums.com/pics1/style.jpg

alawee.blawee
10 Mar 2010, 12:24
updated sir,

sorry to be late

mtlcore
15 Nov 2010, 04:57
Are you updating this?