PDA

View Full Version : Postbit Footer Image Problems


Matais
17 Dec 2009, 16:39
I'm having some difficulties

On the foot of the posts the images aren't showing up, The images are correctly upload and everything, and If I look on the pagesource via the browser the images show up.

But I also see that there is this trans_40b.png image that is on top of them that might be the problem?

So anyone got any ideas?

https://www.vbulletin.org/forum/external/2009/12/75.jpg
https://www.vbulletin.org/forum/external/2009/12/76.jpg

Here is the code

https://www.vbulletin.org/forum/external/2009/12/77.jpg

Lynne
17 Dec 2009, 17:05
Create a new style with no parent:

Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
Parent Style: No Parent Style
Title: Default vBulletin
Allow User Selection: Yes
Save

Then browse the site using that totally default vbulletin style - do you still have the same problem?

Matais
17 Dec 2009, 17:39
Create a new style with no parent:

Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
Parent Style: No Parent Style
Title: Default vBulletin
Allow User Selection: Yes
Save

Then browse the site using that totally default vbulletin style - do you still have the same problem?

If I do that, the whole forum f*cks up and I don't get the default Vbulletin style, I get a deformed version of my custom one.

Lynne
17 Dec 2009, 18:05
If I do that, the whole forum f*cks up and I don't get the default Vbulletin style, I get a deformed version of my custom one.
Then something is wrong if you can't use a default style on your site. You should be posting about this issue on vb.com