PDA

View Full Version : Cherry Tango (Black & Red)


Cableguy69
20 Dec 2009, 20:19
Cherry Tango 4.0.0 Patch Level 1

As requested by Baf_Jams

I'll support this skin to the best of my abilities.

Blog - https://www.vbulletin.org/forum/external/2009/12/3.jpg

CMS - http://www.vbulletin.org/forum/attachment.php?attachmentid=106271&stc=1&d=12584842166

Forum - https://www.vbulletin.org/forum/external/2009/12/3.jpg

Install:

1. Upload the 2 "images" folders to your forum root and overwrite. (Due to the 2mb upload limit, I've had to split the images between 2 .zip files.
misc+statusicon.zip & cms+editor_images.zip
2. Go to your Admin CP>Styles & Templates>Download / Upload Styles and browse your PC for the file "CG69.Cherry.Tango.xml" select it and click Import, if you are using a different version to VB4.0.0 RC2 then you will need to select "Ignore Style Version".

Optional:

3. If you want the page selection menu arrows (These will be Red on this style) http://www.hostmypics.org/pictures/5045710cc721e3cd3bf14ad2b18b2c3f.png (http://www.hostmypics.org/) to match the skin, you will need to upload the folder "pagination" WARNING this will affect every style as there is no option for the "pagination" image path in the Stylevars.

Hope you like the skin.

Please remember to click Mark as Installed if you use this Style.


Screenshots

http://www.hostmypics.org/pictures/b796e5194956feeff1003258b2e30829.png (http://www.hostmypics.org)
http://www.hostmypics.org/pictures/57f01ecf5c0a43f973fc696b9e00b383.png (http://www.hostmypics.org)

**UPDATE**

Updated to 4.0.0 PL1

A few other changes that have been made are the [CODE] box background colour changed. Also changed is the Sticky Thread Background, were I've added a gradient to break the colours up a little bit.

https://www.vbulletin.org/forum/

https://www.vbulletin.org/forum/

If you already have this style installed on your forum, then you only need to upload the "gradients" folder located in cms+editor.zip to your root/images and upload the xml via "Styles & Templates> Download / Upload Styles".

If it's a fresh install extract all the zip's and upload to your server, maintain the file structure at all times.

Baf_Jams
20 Dec 2009, 20:47
Woot !!!! Cheers m8

I downloaded will install shortly :)

Thanks

Baf_Jams
21 Dec 2009, 09:17
MMMmmmmm installed but not all the images working
It kept the xmas background and most of the theme

All that changed was the icons and the banner ?
Any ideas to why, I didnt have to overwrite as they all in own folder callled "ct"


https://www.vbulletin.org/forum/external/2009/12/64.jpg

Cableguy69
21 Dec 2009, 11:45
The images for The Cherry Tango skin, should be located in

root/images/ct/

when you look inside the folder ct on your FTP you should see 4 folders

1. cms
2. editor
3. misc
4. statusicon

It should look like this on your FTP.

http://www.hostmypics.org/pictures/62b18f4b5e77159858964e88bf30c584.png

Then just upload the .xml via your Admin CP.

Medtech
25 Dec 2009, 19:56
need to update links in the image pathways in the style for images/ct/xxxx to corospond with the directory in the file system

also need buttons

Baf_Jams
26 Dec 2009, 09:08
Yeah what he said ^^^^^^ :)

Lightwizzard
26 Dec 2009, 21:00
i have intalled nice work and for us great style but i have some trouble with blog and CMS

forum has the Tango style but blog and CMS has default vb 4 style

all files uploades on forum/images/ct

can u give me an tip ?

Whtetrashwarrio
27 Dec 2009, 06:43
This looks very promising, gonna give this a try

Cableguy69
27 Dec 2009, 16:47
i have intalled nice work and for us great style but i have some trouble with blog and CMS

forum has the Tango style but blog and CMS has default vb 4 style

all files uploades on forum/images/ct

can u give me an tip ?


I made this post in another thread.

To change style on CMS, go to the CMS page, were it says "Home" hover your mouse over that and you will see a pencil icon, click it and then select the style for the CMS.

https://www.vbulletin.org/forum/

Cableguy69
27 Dec 2009, 16:54
need to update links in the image pathways in the style for images/ct/xxxx to corospond with the directory in the file system

also need buttons

Yeah what he said ^^^^^^ :)

The images paths are all set correctly. I've installed it on a test forum from scratch myself and it's working perfectly

If you are having problems with the skin, delete it, make sure all your files are uploaded correctly and re install the .xml

Baf_Jams
27 Dec 2009, 17:13
If you are having problems with the skin, delete it, make sure all your files are uploaded correctly and re install the .xml


Woot Working now :) thnx

Lightwizzard
27 Dec 2009, 21:40
I made this post in another thread.

Ty so much ahh i must tuned with ur helping opn in CMS and same in ACP->blog general Options turn on style Tango

tyvm !!! rly nice style

Cableguy69
27 Dec 2009, 22:05
Woot Working now :) thnx

Thanks, don't forget to click Istalled :)

Ty so much ahh i must tuned with ur helping opn in CMS and same in ACP->blog general Options turn on style Tango

tyvm !!! rly nice style

Thanks I'll update them all to Gold over the next few days.

Whtetrashwarrio
28 Dec 2009, 22:22
hey i was wondering how to change the CODE area colors back to the one one you used on the black and orange skin?

Cableguy69
28 Dec 2009, 23:51
That has been altered in the Gold update, I'll post the update shortly

Cableguy69
29 Dec 2009, 00:57
**UPDATE**

Updated to 4.0.0 PL1

A few other changes that have been made are the [CODE] box background colour changed. Also changed is the Sticky Thread Background, were I've added a gradient to break the colours up a little bit.

http://www.hostmypics.org/pictures/1e9ab782de5fb4578f728be2cd7fda0f.png

http://www.hostmypics.org/pictures/71c8177ff26aae40a3dc609a842f8241.png

If you already have this style installed on your forum, then you only need to upload the "gradients" folder located in cms+editor.zip to your root/images and upload the xml via "Styles & Templates> Download / Upload Styles".

If it's a fresh install extract all the zip's and upload to your server, maintain the file structure at all times.

All files updated in original post. :)

MikeLac
30 Dec 2009, 01:02
I have been a Vbulletin owner since Dec. 20th. Almost finished setting up my Forum before I actually start to let people know about it.

Just wanted to say that your Cherry Tango and your Apple Tango skins are awesome! I'm going to install your original (Orange) Tango in the next day or two. I marked both as installed and gave you a 5 star rating on both.

Just noticed a small minor detail. In both the Cherry and Apple Tango styles, the Forum descriptions are in white letters for any Forum that breaks down into sub Forums.

Also, I can not get the Home page to change to any style other than the default style. Not only with your styles, but any other one that I have. Is this a bug with Vbulletin 4.0 Gold?

I saw your previous post where you explained how to do it. Where you hover the cursor over the Home page and a pencil appears and you click on it. Not sure exactly what you were referring to. I've looked in several places in the Admin CP. I want my Forum Users to be able to select whatever style they choose and have that style displayed for the Home Page and every other page. I have learned quite a bit about Vbulletin in the brief time that I have owned it. Still lots to learn ...... :)

Cableguy69
30 Dec 2009, 01:20
Glad you like them. The Tango & Apple Tango Skins need updating, I'll get them done tomorrow.

Just noticed a small minor detail. In both the Cherry and Apple Tango styles, the Forum descriptions are in white letters for any Forum that breaks down into sub Forums.

I'm not sure exactly what you mean, could you post a screenshot?

I saw your previous post where you explained how to do it. Where you hover the cursor over the Home page and a pencil appears and you click on it. Not sure exactly what you were referring to. I've looked in several places in the Admin CP. I want my Forum Users to be able to select whatever style they choose and have that style displayed for the Home Page and every other page. I have learned quite a bit about Vbulletin in the brief time that I have owned it. Still lots to learn ...... :)

Take a look at the screen shot below.

http://www.hostmypics.org/pictures/2ded94dcdda79d47cdc48622355e2364.png

MikeLac
30 Dec 2009, 04:42
Glad you like them. The Tango & Apple Tango Skins need updating, I'll get them done tomorrow.



I'm not sure exactly what you mean, could you post a screenshot?

As the saying goes, A picture is worth 1000 words. :)

After looking at the screenshot, I had no problems getting the Home Page to display the style that I wanted.

Here is a screenshot of the minor problem:

http://www.wainwrightforum.com/screenshots/screenshot1.png

All of the Forum descriptions are red except for the Items for Sale description. That one breaks down into sub forums. I have a few other Forums that breaks down into sub forums and the descriptions are in white letters as well.

Looking forward to the updates for Apple tango and the Orange tango! At this time of year, you are probably busy enough as it is! :D Keep up the good work! :cool:

Lightwizzard
30 Dec 2009, 07:06
Cableguy69,

ty for the new update.

i Have some suggestions too:

In the member Profil Page is on the left side:

pn
E-Mail
Homepage
------------
Post
Thread
blog

this is in grey can u change this in red ? in the moment u only see the icons

then when everyone have posted in my Page (guestbook) so is the Poster name in an grey Header can u switch this too in red ?

Then when i will made an entry in other Profilpage (guestbook), the type color is the same black so u write blind entrys xD

(i hope u understand what i mean, sry for bad english)

Cableguy69
30 Dec 2009, 12:27
I'll try to rectify those issues for you both.

kylek
31 Dec 2009, 21:32
Thanks for the great style!!'

Just wondering for the forum new and old statusicons if you would happen to have a blank one available to use? We have some card images we would like to add to the icons but would need a psd with layers if possible, or just a blank one without the red image in it.

Thanks again!

Cableguy69
02 Jan 2010, 02:19
I've had some major issues with my PC over the past few days, and have had to use an old HDD to get my PC working again.

As far as I ca remember the statusicons should be in an editable .png format, allowing you to delete the red file layer.

If not post back here and as soon as I've recovered my drive I'll upload the images.

kylek
03 Jan 2010, 22:39
Sorry for not replying sooner. Got the buttons figured out. One small problem we are having is on the settings page (usercp). The left column for some reason is down an inch or two and so far I cant see anything that we may have installed that is causing this, all usercp templates have not been touched or changed. This is what it looks like now:

109026

Cableguy69
03 Jan 2010, 23:45
Sorry for not replying sooner. Got the buttons figured out. One small problem we are having is on the settings page (usercp). The left column for some reason is down an inch or two and so far I cant see anything that we may have installed that is causing this, all usercp templates have not been touched or changed. This is what it looks like now:

109026

It's a fault of mine, I'm just trying to fix it as we speak, I've also got the sidebar colours to match, so hopefully will have an update for you soon.

Cableguy69
04 Jan 2010, 00:17
I havn't managed to fix the issue of the sidebar being dropped but I've fixed the colour issue.

The xml has been updated in the first post.

Cableguy69
04 Jan 2010, 01:12
Ok I've got it sorted now, the xml in original post is updated again.

http://www.hostmypics.org/pictures/67479e336db5b2730e38afc964ffab00.png

kylek
04 Jan 2010, 02:07
Thanks, the side bar color appeared but the gap is still there using the new xml. Using firefox, will check with a couple of other browsers.

kylek
04 Jan 2010, 04:12
Okay, everything is fine now. Dont know why but after uploading the new xml the gap was still there,, but I deleted the style and uploaded it again and its all good now.

Thanks a lot for your support!!

Lightwizzard
06 Jan 2010, 16:37
hi Cableguy69,

i have some questions. I didnīt know is my Firefox or is an Style Problem.

We use all ur Stlye (Appel and 1st Tango(orange)) and there isnīt the problems.

1st. the User in Postbit with have admin Status (like me) looks in Firefox and IE 8 so:

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/01/114.jpg (http://www.abload.de/image.php?img=postbitjt8u.jpg)

2nd. in Member Profil i have the same problem with the Grey

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/01/115.jpg (http://www.abload.de/image.php?img=profilpagezspt.jpg)

3rd. Textbox in Guestbook

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/01/116.jpg (http://www.abload.de/image.php?img=guestbookmademessagecpq1.jpg)

4th. Header from entry Member write

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/01/117.jpg (http://www.abload.de/image.php?img=guestbookheaderhofy.jpg)

5th. how can i change the Links with the Mod Evisystems so i haven Red links on Black Background ? (Mod Link: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232224)

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/01/118.jpg (http://www.abload.de/image.php?img=etab18tz5.jpg)

i have reinstall the completed Style nothing changed
in Appel and Orange Style i didnīt have this Problems.

iīll hope u can help me

Cableguy69
06 Jan 2010, 22:19
It'll be a problem within the style, I'm having massive problems with my PC at the minute and the bad weather in the UK is affecting my internet connection, or that's what my ISP is saying anyway.

I'll get these issues rectified asap.

goran424
31 Mar 2010, 02:25
Excellent looking skin!

Is it compatible with vb 4.0.2?

docvader
29 Apr 2010, 22:15
It's not with 4.03. Will someone eventually upgrade this??
EDIT: Getting it to work...
EDIT: Seems to work great.