PDA

View Full Version : Weather Widget


MattZ DSLR
27 Dec 2009, 02:29
I have seen some of the users installed weather widget
How and where I can find code for it?
Thank you

Charlie98902
27 Dec 2009, 03:01
It is already made as one of the defaults.

MattZ DSLR
27 Dec 2009, 03:12
OK where can I find it?

radmoose
27 Dec 2009, 03:15
AdminCP => vBulletin CMS => Widgets

It is listed in the Widgets Mangers as "Weather Widget"

MattZ DSLR
27 Dec 2009, 03:34
OK
I'm missing all of them
How can I reinstall them?
Thank you for all your help

--------------- Added 1261887612 at 1261887612 ---------------

anybody?

--------------- Added 1261956209 at 1261956209 ---------------

Can someone provide with the code for that widget?
Thank you

chriske
28 Dec 2009, 03:13
I don't have it either..

MattZ DSLR
28 Dec 2009, 04:05
Wonder if someone can provide us with code for it
THX

hqlman
28 Dec 2009, 17:47
here is the default code
<script type="text/javascript" src="http://voap.weather.com/weather/oap/90401?template=TRVLV&par=3000000007&unit=0&key=twciweatherwidget">
</script><br/>

MattZ DSLR
28 Dec 2009, 17:58
Thank you
Code works for santa monica only :(
Wonder how you can change a city in it

hqlman
29 Dec 2009, 20:41
Thank you
Code works for santa monica only :(
Wonder how you can change a city in it

i think you should visit the site mentioned on that URL and get a new URL needed to display the weather for your city