PDA

View Full Version : BlueTeck 2.0 vB4.0.1


TECNOANIMEX
09 Jan 2010, 05:35
BlueTeck For vBulletin 4.0.1 Gold.

Please Dont Remove the copyright in the footer.

Compatible With Blog - Forums - CMS

Screenshots:

Forums
http://img517.imageshack.us/img517/1048/screem.png

CMS
http://img44.imageshack.us/img44/9344/ascreen2.png

Blog
http://img704.imageshack.us/img704/3392/screen2id.png

Profile
http://img687.imageshack.us/img687/4199/screen3c.png

To function perfectly, when you install it as a way leave Primary clear the choice of styles, and erases the other styles that are installed

beduino
09 Jan 2010, 12:40
you plan uprade to work with cms too?
tks

TECNOANIMEX
09 Jan 2010, 19:04
The version 1.5 will be available is a few hours, this will include the CMS :D

barroca
11 Jan 2010, 13:14
Thank you :D
Awaiting CMS ;)

all the best

safakuygur
11 Jan 2010, 17:25
very nice thanks

shipfriends
14 Jan 2010, 15:06
waiting for full CMS
thanks

TECNOANIMEX
18 Jan 2010, 05:23
CMS version 2.0 is available now!!!

sodagod
19 Jan 2010, 16:42
CMS version 2.0 is available now!!!

thanks so much! If only other style designers could update and support people as much as you! You're work is appreciated dude, it's a great style!

cmscritic
19 Jan 2010, 18:43
I don't understand what this part means " To function perfectly, when you install it as a way leave Primary clear the choice of styles, and erases the other styles that are installed "

Can you explain?

sodagod
20 Jan 2010, 00:39
there's a bug... to do with the newbtn_middle.png image. Most parts on the forums they don't show, it's not just my site with this problem it's every site using this style! Please fix it asap!

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/01/31.jpg

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/01/32.jpg

Maouze
20 Jan 2010, 02:39
Wow very nice andres, te olvidaste de lo quedamos we :s!

Nice.

Blue-Inc
24 Jan 2010, 15:02
there's a bug... to do with the newbtn_middle.png image. Most parts on the forums they don't show, it's not just my site with this problem it's every site using this style! Please fix it asap!

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/01/31.jpg

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/01/32.jpg

Yes, - same problem. :(

solidlink
02 Feb 2010, 17:11
crashed my entire forum after i installed it. dont understand the instructions at all.

solidlink
02 Feb 2010, 17:12
now it looks like this damnit.

http://sgadults.com/

crashed all my entire styles which nv happened before since i started on vb?

Lanthan
21 Apr 2010, 09:42
Are you going to fix these issues?

SEW810
08 Feb 2011, 01:42
there's a bug... to do with the newbtn_middle.png image. Most parts on the forums they don't show, it's not just my site with this problem it's every site using this style! Please fix it asap!


thanks for the reply, I fixed it myself in the end :)

Hello

I read that you've fixed it already. Please, could you tell me how did you do it?.
Regards

ubcforums
09 Feb 2011, 08:58
wonderful :)

sodagod
12 Feb 2011, 06:31
Hello

I read that you've fixed it already. Please, could you tell me how did you do it?.
Regards

Oh wow... I did fix it, but it was over a year ago... I can't remember :eek: i've since closed down that site so I cant go back and check :( sorry

edit: It's coming back to me, I think I basically located the bit of code that dealt with that part of the skin on blueteck and the default, and replaced it with the default skins code since both skins are VERY similar... and it worked fine after that. Not sure exactly which file/template you'll find that bit of code on though... try selecting that area > right clicking > inspect element (on chrome) and search for parts of that code in the templates system and compare with the defaults.. then you'll know what parts to replace/change.

SEW810
16 Feb 2011, 02:51
Oh wow... I did fix it, but it was over a year ago... I can't remember :eek: i've since closed down that site so I cant go back and check :( sorry

edit: It's coming back to me, I think I basically located the bit of code that dealt with that part of the skin on blueteck and the default, and replaced it with the default skins code since both skins are VERY similar... and it worked fine after that. Not sure exactly which file/template you'll find that bit of code on though... try selecting that area > right clicking > inspect element (on chrome) and search for parts of that code in the templates system and compare with the defaults.. then you'll know what parts to replace/change.

Ok, thank you very much for your answer.
I'll try it and comment results.

Regards :)

NukeET
29 Sep 2011, 06:10
this style is compatible with vbulletin 4.1.6

Vicros
30 Sep 2011, 17:30
umm i don't see anything other than just a couple color changes? This is no different than the default lol..