PDA

View Full Version : Suite Style - Blackfolio-RED 4.2 [SKINION]


xxEarluxx
09 Aug 2010, 15:53
this is a black version of my Grayfolio-RED (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=245720) . Just decided to share with u guys :)
"Dark, simplistic black and red theme designed without all the clutter found in other premium themes. This theme is perfect for a professional business site or any other site looking for a minimal and clean appearance."

Other colors available Here (http://www.skinion.net/free-vbulletin-4-styles/347-blackfolio-red-4-2-skinion.html) for those interested

***LIVE DEMO (http://www.skinion.net/vb4test/forum.php?styleid=25)***

Support Forums/Branding Free:
http://www.skinion.net/

-----------------------------------------------------------------------------------------------
http://img820.imageshack.us/img820/53/blackfolio.jpg (http://img820.imageshack.us/i/blackfolio.jpg/)
-----------------------------------------------------------------------------------------------

In Omnibus
09 Aug 2010, 17:38
Black style works perfectly with my forums. Thank you.

http://www.prosportsforums.com/ if anyone wants a look

FARES_SAUDI
10 Aug 2010, 04:12
Thanks
Style is very beautiful

bluered
10 Aug 2010, 11:41
thanks :)

wtfjeffy
13 Aug 2010, 04:51
looks great!!! very curious to try out!!! thank you for sharing :)

Ramanaa
15 Aug 2010, 04:31
Looks nice. Any chance this will get upgraded to 4.0.6?

Skyrider
15 Aug 2010, 19:55
It looks awesome, but this style increased the firefox CPU usage to over 40%, it really lags on my computer when I browse down on the forums. The style itself is rather heavy on `slower` computers.

spinnaker
29 Aug 2010, 18:05
Nice styles, thanks ;)

I founded bug (maybe) in Red style. I use plugin Sub-forum manager and I see horizontal line between sub-forums. In GrayFolio styles I don't have this problem.

And I have one quest. Are U planning created fixed version this styles?

xxEarluxx
24 Sep 2010, 23:22
It looks awesome, but this style increased the firefox CPU usage to over 40%, it really lags on my computer when I browse down on the forums. The style itself is rather heavy on `slower` computers.
Still trying to figure out the cause of this. Let me know if anyone else is experiencing this problem.

Thanks

And I have one quest. Are U planning created fixed version this styles?

will do fixed version when I get some free time, as for that bug ill have to install Sub-forum manager plug-in and take a look at this .

Thanks for reporting :D

AspieGeek
25 Sep 2010, 00:32
Very nice theme, very nice theme. One question, though. Why is the ZIP download 1mb? Lots of graphics? Also, this might be a stupid question, but will this work with non-Suite? I am totally new to vBulletin and don't know if they're compatible. ^^;;

xxEarluxx
27 Sep 2010, 17:57
Very nice theme, very nice theme. One question, though. Why is the ZIP download 1mb? Lots of graphics? Also, this might be a stupid question, but will this work with non-Suite? I am totally new to vBulletin and don't know if they're compatible. ^^;;

Thanks :) the 1mb zip file includes all the necessary graphics for this style to function correctly. they wont be loaded simultaneously , so no worries about long loading time. And yes the this will function with non-Suite version

xxEarluxx
12 Nov 2010, 21:57
Style updated to 4.0.8. Let me know if you run into any bugs

NNJJ
17 Nov 2010, 09:55
thanks nice one
but i cant download can you upload it without space in attachment names!

Grolley
17 Nov 2010, 15:21
Are all the XMLs linked on your site updated for 4.0.8? I was looking at the black one and it said that it was incorrect version. Were you planning on doing the black xml to 4.0.8?

horussjr
17 Nov 2010, 17:08
thanks for 4.0.8 but only the red version? waiting for the rest. kisses:)

IRANCITY
20 Nov 2010, 15:11
thank u pretty style ... but in Internet explorer ... have problem
http://forum.iecloob.com/
check with other browser

Mv.c9
02 Dec 2010, 23:24
hi can you update this to 4.1 ? also i love the other colors.

4tdesign
07 Dec 2010, 16:51
I have a problem with this and as I only purchased VBUll 2 weeks ago,, I am struggling to work it out
If you look at the pic my buttons are mish mashed.
I have been and tried to change the buttons and the padding etc, but it just makes things worse,,, can somebody point me in the right direction, as in templates,,??,,??,,???
Please advise

John

thunderclap82
08 Dec 2010, 03:29
I think you're adding too many buttons. Does the same thing happen with the default vB 4 theme?

4tdesign
08 Dec 2010, 09:48
yes it does!

wEbAddEr
08 Dec 2010, 10:30
use the dropdown buttons mod or the second row buttons modification

acitrano
12 Dec 2010, 23:32
Is this available in 4.1 in the pink? Thanks.

[p.s. happy to pay.]

xxEarluxx
13 Dec 2010, 21:40
Is this available in 4.1 in the pink? Thanks.

[p.s. happy to pay.]

Yes it comes in pink , there is a download link above. You don't have to pay anything for it since its free , but you can give a small donation if feel up to it :)

Mv.c9
01 Jan 2011, 21:08
this (the attachment) is the attachment cloud, and its a bit . . . well . . . white ! and the font on it is gray, quite hard to see or read. is chance to change that ? in that screnshot im suing balckfoilio -- Black, but its even worse when i use the red, cause the link is in light red, and quite hard to see on pure white, any idea how to fix this issue, well, not really an issue, but anything that can make the writings on the attachment could clearer.

StrangeMusicInc
06 Jan 2011, 21:52
worked good thanks

maipiolo
05 Feb 2011, 22:57
Thanks, very easy instalation theme :D

Sicilian
06 Feb 2011, 09:01
I'm having issues with the blackfolio themes. Getting some phantom lines on Forumhome in sections where I've got many sub forums. See attached. Grayfolio is ok.

Sicilian
06 Feb 2011, 10:27
Heres another screenshot with sub-forum manager turned back on.

Sicilian
08 Mar 2011, 15:23
Anyone using these on vb4.1.2?

sscasm
31 May 2011, 07:16
Doesnt seem to work too well on 4.1.3 ??

When installed on 4.1.3 I get the blue box with a ? where the logo and forum icons and last post icons should be......Is this an easy fix?

Update maybe??

xxEarluxx
02 Jun 2011, 20:29
updated to 4.1.4 . see if any of your issues are fixed .Also I added partial support for IE rounded corner.

BMR
03 Jun 2011, 07:37
Text Is not visiable on the log in box, on the forum home page? Anyway to fix that manually.

xxEarluxx
03 Jun 2011, 22:02
Just saw this , thanks ! you can change it by modifying "toplinks_form_input" in the header var

vaguard
08 Jun 2011, 14:29
I am running the suite, why would this style work fine for the forum and the front page but the style doesn't apply to the blog page?

Edit: found my error and corrected. All works fine

xxEarluxx
08 Jun 2011, 17:58
I am running the suite, why would this style work fine for the forum and the front page but the style doesn't apply to the blog page?

Edit: found my error and corrected. All works fine
What version of the suite are u using ?

Mysterious Ride
11 Jun 2011, 19:40
You wouldn't by any chance have a yellow one? I have a Harry Potter RPG site and all the colors fit perfectly, but no yellow. I do love these styles though.

TheInsaneManiac
11 Jun 2011, 23:24
Do your other colors support 4.1.4?

Mysterious Ride
12 Jun 2011, 01:27
Oh, I don't have any other colors, I was just looking at all the colors there was here. They just about match all the Hogwarts house, expect there wasn't a yellow. I'm not really sure, but I was wondering if you can get all the colors and not just the red.

steviewonder44
12 Jun 2011, 01:58
Nice style please post the other colours.

shzad1
12 Jun 2011, 10:10
WOW Really awesome bro!
Marked as Installed!

betts02
12 Jun 2011, 23:06
Just installed and works fine, cheers

Could you point me in the direction on how to have a full width banner ?

betts02
13 Jun 2011, 01:52
Also if you visit my site at FORUMS (http://www.nextgenerationgamers.co.uk) you can see the red outer bar

When i log in this is not there but is when not logged in

mmacrypt
14 Jun 2011, 05:12
I have the black and red installed. thank you, they look pretty good right now, we'll see what kind of feedback I get.

Thanks again.

KevNJ
21 Jun 2011, 14:35
With the cms suite package from vbulletin on the main page with the widgets showing recent commments and recent posts and such it doesnt show the persons thumbnail profile picture/avatar it links to images/styles/blackfolio/misc/unknown.gif instead, how can one make it show the avatar or profile picture?


*on edit* ignore the questions above i guess it was just cached in the browser and needed a few to update. works fine now thanks marked as installed!

matthew1111
25 Jun 2011, 21:16
Sexy theme :P Installing!

TheInsaneManiac
31 Jul 2011, 10:15
Looking forward to Blue and Black versions in 4.1.4

xxEarluxx
29 Aug 2011, 19:20
been busy so so only got around to finishing RED. will inform you guys when the other colors are available. thanks very much for reporting bugs

xxEarluxx
05 Sep 2011, 17:10
Looking forward to Blue and Black versions in 4.1.4
Other versions available in 4.1.5, just go to the link provided :)

virtualmjr
10 Oct 2011, 17:40
Latest version of vbulletin 4.1.7 has some color problems using black folio red 4.1.5.

zamribishan
22 Oct 2011, 09:08
Latest version of vbulletin 4.1.7 has some color problems using black folio red 4.1.5.

That is right... color problem in

1) Member profile - visitor message
2) Moderation Tool menu
3) mouseover on username popup color

When can we see the new update style for 4.1.7 ? :(

3clipse
23 Oct 2011, 09:10
That is right... color problem in

2) Moderation Tool menu
3) mouseover on username popup color

When can we see the new update style for 4.1.7 ? :(

change the stylevar popupmenu_colour in your template, preferably to something like white.

xxEarluxx
01 Nov 2011, 16:41
That is right... color problem in

1) Member profile - visitor message
2) Moderation Tool menu
3) mouseover on username popup color

When can we see the new update style for 4.1.7 ? :(

have an updated version. let me know if u find any more bugs. thanks

franzis
01 Nov 2011, 17:19
Cool, thanks :)

Does an update also come for Grayfolio?

Franzis

virtualmjr
01 Nov 2011, 18:07
Great update for 4.1.7, i`ll be testing it tonight.

Thanks

as7apcool
02 Nov 2011, 03:01
Nice, thanks

WendM
05 Nov 2011, 00:26
many thanks for the 4.1.7 update, xxEarluxx! :)

now the stylevars have changed again for 4.1.8, so awaiting your kind update, and thank you for your styles as I certainly appreciate them!;)

1320Nation
16 Nov 2011, 04:14
Yes 4.1.8 update needed, please!

virtualmjr
18 Jan 2012, 15:16
For 4.1.10 really needs update...

GhostHunter2010
18 Jan 2012, 21:35
welldone man the best style so far for me xxEarluxx if i know it u had this style i wasnt gonna pay 34 dollars for that bluefox style crap style that one i just installed this now on vb 4.1.9 works perfect live demo at www.albteam.com u made my day lol thanks again rated 5 star im not very good on logos if u can do me a logo with same colors red and black like ur style colors i would lov it i want a simply logo just to say AlbTeam Forum thanks again man ur star if you do the logo please pm me the link thanksss

xxEarluxx
18 Jan 2012, 22:18
For 4.1.10 really needs update...

Will try and have the update as soon as possible .I'm taking my time to search trough these styles. alot of changes have been made since the last update. You can help me out by reporting main bugs.

Thanks :D

GhostHunter2010
18 Jan 2012, 23:14
im in love with this style :D cheers man its beatiful

xxEarluxx
18 Jan 2012, 23:18
im in love with this style :D cheers man its beatiful
Thank you very much :D

mitch84
19 Jan 2012, 19:23
thank you for tjis update!

virtualmjr
19 Jan 2012, 19:25
Thanks for the update, testing now :)

virtualmjr
19 Jan 2012, 19:40
This update didn't work for me. I copied the files, uploaded the xml and the site looks the same, anybody else have problems?

steviewonder44
19 Jan 2012, 21:38
Finally a decent style updated big thanks

franzis
20 Jan 2012, 11:32
Super, thank you :)

xxEarluxx
20 Jan 2012, 15:24
This update didn't work for me. I copied the files, uploaded the xml and the site looks the same, anybody else have problems?

I have instructions in the read me file. they are 2 additional xml files (CMS and Blog) that must be merged with the forum style in order for all the colors to display properly.

virtualmjr
20 Jan 2012, 16:41
I have instructions in the read me file. they are 2 additional xml files (CMS and Blog) that must be merged with the forum style in order for all the colors to display properly.

I`m sorry about the stupid question but how do i merge the 2 additional xml files?

-=Leb=-
20 Jan 2012, 21:27
wonderful styles, thx for sharing it with us

xxEarluxx
20 Jan 2012, 23:08
I`m sorry about the stupid question but how do i merge the 2 additional xml files?
from your admincp import the xml file just like you would with any style. you will see an option below that say "Merge Into Style " choose the appropriate style and that should take care of it.

virtualmjr
21 Jan 2012, 11:00
from your admincp import the xml file just like you would with any style. you will see an option below that say "Merge Into Style " choose the appropriate style and that should take care of it.

Hi. I did this and no change. I even reinstalled vbulletin 4.1.10 and then re-imported the 3 xml files merged with the same style and still no change. Sorry about beeing a payne in the ... but i really don't understand what`s going on, i am using this style for one and a half years now and did many updates but this one just doesn't want to work.

TombstoneWarrior
21 Jan 2012, 12:34
i love the look of this forum. i want to get this with the branding free + install any thought's on this matter??

xxEarluxx
21 Jan 2012, 13:17
Hi. I did this and no change. I even reinstalled vbulletin 4.1.10 and then re-imported the 3 xml files merged with the same style and still no change. Sorry about beeing a payne in the ... but i really don't understand what`s going on, i am using this style for one and a half years now and did many updates but this one just doesn't want to work.

Please send me a link to your site so I can have a closer look

FlowHRS
21 Jan 2012, 14:14
Is this the red colour only or the black version aswell???

Iari
22 Jan 2012, 00:11
I have a prblem with the complete packet

https://www.vbulletin.org/forum/external/2012/04/64.png

The statusicons of the forums overlay the begin of the forumnames and theyre disvriptions

Sorry my english is to bad to describe but i think the Pic is enough to recognize ^^

arthur62
22 Jan 2012, 11:09
merci a vous je teste

xxEarluxx
22 Jan 2012, 21:06
I have a prblem with the complete packet

https://www.vbulletin.org/forum/external/2012/04/64.png

The statusicons of the forums overlay the begin of the forumnames and theyre disvriptions

Sorry my english is to bad to describe but i think the Pic is enough to recognize ^^

Just uploaded a new file , please let me know if this one works :)

virtualmjr
23 Jan 2012, 11:42
Please send me a link to your site so I can have a closer look

I sent you via PM.

Tipmoose
24 Jan 2012, 01:40
xxEarluxx: The new upload fixed the problem for me. Thanks!

Danai
24 Jan 2012, 08:11
Love it, really stylish, would recommend to anyone looking for a nice dark theme :D

C2Systems
27 Jan 2012, 06:42
im not seeing any of the "Standard Controls" while posting messages.... :confused:

thanks

Ikaruga
12 Feb 2012, 03:41
Great theme, looks awesome compared to my old one! Question, which stylevar pertains to the font color used for text in thread tools? The font for thread tools, administrative, rate this thread, etc. It is too dark with the grey background and I couldn't figure out where to edit it in the style var editor.

Thanks!

elwizard
12 Feb 2012, 15:08
Thanks. It seems to be nice. Taking a look ;)

xxEarluxx
22 Mar 2012, 00:04
updated , let me know if those issues you guys reporting was fixed ....

-=Leb=-
22 Mar 2012, 10:48
thx for the update :)

Liquid Shock Ga
23 Mar 2012, 13:49
nice looking style. Downloaded and installed. Fits well with my main sites theme.

Thanks!

Nirjonadda
27 Mar 2012, 18:20
guests on SHOWTHREAD ... how i can fix it ?

137352

xxEarluxx
28 Mar 2012, 00:38
Looks a like a bad template merge. If you have not done too much customization , i suggest reverting templates then re-merging style or doing a clean install.

inshooter
02 Apr 2012, 00:55
I have a prblem with the complete packet

https://www.vbulletin.org/forum/external/2012/04/64.png

The statusicons of the forums overlay the begin of the forumnames and theyre disvriptions

Sorry my english is to bad to describe but i think the Pic is enough to recognize ^^I just installed v4.1.11 and it is doing this too.

xxEarluxx
04 Apr 2012, 18:39
I just installed v4.1.11 and it is doing this too.
Did you upload files form the package and did you clear your browser cache ..?

inshooter
04 Apr 2012, 21:48
Did you upload files form the package and did you clear your browser cache ..?Of course. PM me and I will give you the url to take a look for yourself.

Hakan
05 Apr 2012, 12:13
Içlerinde En Güzeli Kırmızı Tema Olan. :cool:

dougivks
19 Apr 2012, 16:11
I did the 4.1.12 update today and now my navigation menu is partway down the page. Updated to the 4.1.11 style, but still having the same problem. Suggestions?

http://www.ks-minis.com/vb/content.php

Also, the red ring around the style disappeared, possibly related.

Hakan
24 Apr 2012, 08:51
Thank You. ;)

dougivks
25 Apr 2012, 21:18
I did the 4.1.12 update today and now my navigation menu is partway down the page. Updated to the 4.1.11 style, but still having the same problem. Suggestions?

http://www.ks-minis.com/vb/content.php

Also, the red ring around the style disappeared, possibly related.


I deleted my VB install and started over fresh (forum wasn't up yet anyway). reinstalled VB, reinstalled the style. Everything looks fine, except I can not get the style to show up on the home page, just forum, blogs, and what's new. Suggestions on what I'm doing wrong? I merged CMS and BLOG xml into the main style.

Nilw
18 Jun 2012, 04:21
Any plans to update for 4.2? :)

hello2u
10 Jan 2013, 17:51
4.2 please!
Great job on this. :)

Kesha
10 Jan 2013, 19:13
Please do produce a 4.2.0 version if possible, I'd like to use this on a site in the works.

ExtremeProClan
07 Jan 2015, 17:10
4.2.x would be great, thanks in advance