PDA

View Full Version : Logo Glitchy?


TheXtreme1
10 Aug 2010, 08:34
On my site

http://xthenetwork.com/forum.php

The logo is all pixely. Any way to fix it? It looks fine before I upload it.

EQmandingo
16 Aug 2010, 22:37
trying to see your issue and wondering if you had removed that image , still having the same problem? If so can you replicate what you did to display the grainy image. I would love to help.

Videx
17 Aug 2010, 02:09
Ya who knows. Right now I see a default vb logo.