PDA

View Full Version : Suite Style - Zen v1.1 - Mac Style by vbzenstudio | new


vbzenstudio
11 Aug 2010, 18:39
https://www.vbulletin.org/forum/


Hello guys,



We are proudly to bring you our very first style on vbulletin.org.

vBZenstudio is a new online-company, especially working in vbulletin design and coding. We are preparing our portfolio to release our site asap.

Ok, let's go for the style!

Style name:

:up: Zen v1 aka Mac Style

Style description:

:up: Compatiable with CMS, Forum, Blog
:up: Rounded CSS works smoothly with Firefox, Chrome, Opera, Safari. Honestly, I'm a IE-Hater.
:up: Compatiable with 4.0.5 and above.[/size]
:up: Lightweight, clean and easy reading
:up: Custom some minor icons
:up: Fast connect icons to facebook, twitter, flickr...already!
:up: It's completely FREE!

Copyright note:

:up: You are free to download this style and use it on your vbulletin site.
:up: You are not allowed to submit this style anywhere without my permission.
:up: We are asking you to keep our copyright on the footer of the style, if you want to remove it completely, contact us.

Usage:

:up: Download style to your PC.
:up: Check "readme.html" in Read Me folder.
:up: Unrar and upload "Upload" Folder in Zen v1 aka Mac Style - vBZenstudio.rar to your images/styles folder.
(If you don't have "styles" folder yet, just creat a new one).
:up: Unrar and Upload icons part.zip to your images/styles/zen/ folder.
(I have to split it because vbulletin allows only 3mb for zip upload)
:up: Import .xml from XML Folder through ACP/Styles and Languages manager.
:up: Mark as installed and rate this style if you plan to use it on your site, any suggestions or simple thank you post is highly appricated.
:up: If you have any request to our next releases we would like to hear it and will try our best to bring it on the next styles.

Q/A:

Q: How to change links/remove the communication icons in footer?
A: In template "footer", find the following code:
<!-- vBZenstudio -->
<! FB -->
<a href="link1" onMouseOver="document.Zen.src='images/styles/zen/facebook2.png';" onMouseOut="document.Zen.src='images/styles/zen/facebook.png';">
<img style="margin-top:10px;margin-right:5px;float:left;" src="images/styles/zen/facebook.png" name="Zen">
</a>

<! Twitter -->
<a href="link2" onMouseOver="document.Zen1.src='images/styles/zen/twitter2.png';" onMouseOut="document.Zen1.src='images/styles/zen/twitter.png';">
<img style="margin-top:10px;margin-right:5px;float:left;" src="images/styles/zen/twitter.png" name="Zen1">
</a>

<! Flickr -->
<a href="link3" onMouseOver="document.Zen2.src='images/styles/zen/flickr2.png';" onMouseOut="document.Zen2.src='images/styles/zen/flickr.png';">
<img style="margin-top:10px;margin-right:5px;float:left;" src="images/styles/zen/flickr.png" name="Zen2">
</a>

<! RSS -->
<a href="link4" onMouseOver="document.Zen3.src='images/styles/zen/rss2.png';" onMouseOut="document.Zen3.src='images/styles/zen/rss.png';">
<img style="margin-top:10px;margin-right:5px;float:left;" src="images/styles/zen/rss.png" name="Zen3">
</a>


I think I commented all the details very clearly.
To remove all icons or one of them just remove the code's part.
To change the link, put your link to replace "link1" "link2" "link3" "link4".
Need any others help? Reply to this thread, I will try to answer them asap.

Screenshot:

Fluid:

http://a.imageshack.us/img34/5193/vbzenstudio128216290232.png

:up: Forumhome:

http://img440.imageshack.us/img440/5858/vbzenstudio128154611922.png

:up: Forumdisplay: Click here (http://img16.imageshack.us/img16/8638/announcementandsiteupda.png)
:up: Showthread: Click here (http://img138.imageshack.us/img138/5664/loremipsumdolorsamplete.png)
:up: User setting: Click here (http://img16.imageshack.us/img16/8638/announcementandsiteupda.png)


History:

- 12.08.2010 - First release.
- 12.08.2010 - Update to v1a for minor bug fix with forumhead when using sidebars.
- 19.08.2010 - Update to v1.1
Change log for v1.1:
- Fixed several bugs.
- Added fluid style
- Optimize css for faster load
- Upgrade from v1, v1a for fixed style: unrar, re-import the new xml to your current style, always choose ignore version before import.

Next releases features and features requests!

:up: Fish-eyes navigation - smiliar to Mac Dock
:up: More jquery stuffs.


John
vBZenstudio

Rolli
11 Aug 2010, 18:51
THX for the nice Style

Manoel Júnior
11 Aug 2010, 19:48
uau Great...

I use 3.8.6 :(

Rolli
11 Aug 2010, 21:57
With me he is shown Style-faultily. They appendix. How do I repair this?

vbzenstudio
12 Aug 2010, 04:50
Can I have a live demo please?

Rolli
12 Aug 2010, 07:01
@ vbzenstudio You have a PN

vbzenstudio
12 Aug 2010, 07:19
@Rolli:

I have updated this style to v1a. It should fix your problem.

John

Rolli
12 Aug 2010, 08:08
I have made the forum a little broader and now looks of the Header a little bit unsightly where can I put this or change? See appendix

Rolli
12 Aug 2010, 09:14
I have made the forum a little broader and now looks of the Header a little bit unsightly where can I put this or change? See appendix

Ready, it has found.

vbzenstudio
12 Aug 2010, 09:58
This is a fixed style, so please keep it as it to make sure everything works smoothly.

John

Rolli
12 Aug 2010, 10:20
removed

Rolli
12 Aug 2010, 10:42
Who is an on-line "still has a style mistake

vbzenstudio
12 Aug 2010, 12:15
@Rolli: I can't see any error with the demo site.

Please tell me more detail about the mistake you thought. It would be great if you can provide a screenshot.

Thanks
John

Rolli
12 Aug 2010, 12:43
Here is a Screenshot,

Tyran1
12 Aug 2010, 12:47
Is that for vB 4.0.6 ???

vbzenstudio
12 Aug 2010, 12:48
Yes, as I mentioned above.

Compatiable with 4.0.5 and above.

@Rolli: which page is come from? Can you give me the link ?

John

Rolli
12 Aug 2010, 16:14
Yes, as I mentioned above.

Compatiable with 4.0.5 and above.

@Rolli: which page is come from? Can you give me the link ?

John

You have pn

Flash Machine
12 Aug 2010, 16:33
ThankS Z Mark Installed on my Forum .

compact123
12 Aug 2010, 17:18
wow i really luv it :D awesome style thanks sir >.<

vbzenstudio
12 Aug 2010, 18:13
ThankS Z Mark Installed on my Forum .

You are welcome!

wow i really luv it :D awesome style thanks sir >.<

Thank you, Im glad to hear it.

You have pn

I still cannot find where is the page having this error.

John

compact123
12 Aug 2010, 18:27
wow i really love homepage >.< can i ask sir umm do you think in different colors to do? like orange :O but except blue kkkk
i like this sites main colors: http://videoyun.com/forum/

https://www.vbulletin.org/forum/

vbzenstudio
12 Aug 2010, 18:32
It's possible to change it to orange but it could break the current layout.

I will think about it.

Thanks 4 your suggestion.

John

vbzenstudio
12 Aug 2010, 18:35
Replace the attachment with current tcat.png in

images/styles/zen/

then it should be ok now.

John

compact123
12 Aug 2010, 18:45
thanks for your interest 2thanks2well>.< i will try it now :D

compact123
12 Aug 2010, 18:58
@@@ wow sir! looks great :D thank you very much for your sweet works :3 its really been nice a style for a forum >.<

http://img94.imageshack.us/img94/1228/oooooou.png

Hammertime
12 Aug 2010, 19:01
*Ignore*

Rolli
12 Aug 2010, 19:17
Is that for vB 4.0.6 ???

Ja ist er

Fynnon
12 Aug 2010, 21:56
dude you have talent so i want to check out your work but i cant find the adress of your site

do you have one?

reg_vb
13 Aug 2010, 01:28
nicely done,

I'm slowly starting the see the talented Vb people come out with really nice designs.

vbzenstudio
13 Aug 2010, 04:16
@Fynnon:

Removing my site to dedicated server, should be done in few days.

@reg_vb

Thank you for your nice words.

John

Rolli
13 Aug 2010, 04:43
Style removed

alex902602
13 Aug 2010, 17:53
That is the most beautiful style I have ever seen for vBulletin. I am definitely using this, Excellent work!

Dragon Company
13 Aug 2010, 20:42
Seems nice, thanks

alex902602
13 Aug 2010, 21:38
I tweaked it a bit, I hope you don't mind.
http://humbersideva.co.uk/forums

vbzenstudio
14 Aug 2010, 13:49
That is the most beautiful style I have ever seen for vBulletin. I am definitely using this, Excellent work!

You are welcome.

Seems nice, thanks

Glad to know that!

I tweaked it a bit, I hope you don't mind.
http://humbersideva.co.uk/forums

Very nice done. Thanks for keeping my copyright.

Have a nice day guys!

John

GreJan
14 Aug 2010, 14:36
Goes the Style also with vB 4.0.3, The style would be super fit my forum.

Will installing a Fatal Error

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Unable to find a class to validate: vB_TemplateParser_Curlycssfile' in /is/htdocs/wp10479953_OUU4BSJ0PW/www/vB4/includes/class_template_parser.php:1083 Stack trace: #0 /is/htdocs/wp10479953_OUU4BSJ0PW/www/vB4/includes/class_template_parser.php(1019): vB_TemplateParser->validate_curly(Object(vB_CurlyNode), Array) #1 /is/htdocs/wp10479953_OUU4BSJ0PW/www/vB4/includes/adminfunctions_template.php(2863): vB_TemplateParser->validate(Array) #2 /is/htdocs/wp10479953_OUU4BSJ0PW/www/vB4/includes/adminfunctions_template.php(4171): compile_template() #3 /is/htdocs/wp10479953_OUU4BSJ0PW/www/vB4/includes/adminfunctions_template.php(4089): xml_import_template_groups('{vb:stylevar ht...') #4 /is/htdocs/wp10479953_OUU4BSJ0PW/www/vB4/admincp/template.php(530): xml_import_style(8, 'vbulletin', Array, false) #5 {main} thrown in /is/htdocs/wp10479953_OUU4BSJ0PW/www/vB4/includes/class_template_parser.php on line 1083

vbzenstudio
14 Aug 2010, 14:55
Hello GreJan,

I didn't test it with older version than 4.0.5 then I'm not pretty sure if it will works.

Can you creat me an user with admin style permission with link to your site and send it to me via PM ?
I will see what I can do.

John

magic911
15 Aug 2010, 08:55
Hi thanks for the great skin.

I found some issues after installaing.
I have a fresh install of VB 4.0.6 (incl. Blog and CMS).

First i tried only to install v1a and a saw that the style was not affecting the cms part.
SO i restored fresh install, install zenv1-vbzenstudio.xml first and then upgraded to Zenv1a.xml.
Now cms is using the Zen Style, but ist is always using the "header" from deafult Skin. I saw this because of the wrong Logo. I checked every option twice that the skin is selected like expected. Deleting defaultskin fixes this issue, but i think there is something wong in the .xml until now?

Any Iidea?

vbzenstudio
15 Aug 2010, 11:04
@magic911:

Thank you for the information, anyone having the same trouble with the installation like magic911, please raise your hands up!

jk, Im going to check it right now, otherwise, it would be better if you upload directly with zenv1a.xml, it's no need to import the older version then update again.

John

Wird0
15 Aug 2010, 12:35
Hi, I like your style. Testing it at the moment. Found a little layout error. Look at the screen shot i took.
Thanks for making this beauty.

vbzenstudio
15 Aug 2010, 16:52
@Wird0,

error confirmed, I will make a quick fix soon.

Thanks

John

magic911
15 Aug 2010, 18:34
@magic911:
jk, Im going to check it right now, otherwise, it would be better if you upload directly with zenv1a.xml, it's no need to import the older version then update again.


only imorted 1a:
This causes that cms is not using Zen V1 Style at all. Only Blog an BulletinBoard are using the imported style. CMS isn't using it even if manually selected.

With the installa of V1 and upgrade to v1a CMS is yousing skin expet header.

Wird0
15 Aug 2010, 20:50
So where do i find the logo file to change it in my personal logo?

vbzenstudio
16 Aug 2010, 04:35
only imorted 1a:
This causes that cms is not using Zen V1 Style at all. Only Blog an BulletinBoard are using the imported style. CMS isn't using it even if manually selected.

With the installa of V1 and upgrade to v1a CMS is yousing skin expet header.

Again, Can I ask for a live demo?

So where do i find the logo file to change it in my personal logo?

Stylevars/title/ you can change it anytime here.

John

Wird0
16 Aug 2010, 13:09
I see the sen.png. I would like to keep the background and put my sites title in it. How would i be able to do that. I tryed everyting but dont realy know how to get it done.

gkaradagan
16 Aug 2010, 13:59
i like this style so much

Wird0
16 Aug 2010, 22:21
I see some other layout problems. Look at the screen i took. Looks like the wide is having a erorr and if there is a second forum its not rounded. Let me know if you see this is a error to please.

Alucard^
17 Aug 2010, 06:18
Wow man, this is a really nice style. Is possible to you, to make a fluid version?

alex902602
17 Aug 2010, 08:39
I see some other layout problems. Look at the screen i took. Looks like the wide is having a erorr and if there is a second forum its not rounded. Let me know if you see this is a error to please.
I got this too, Not major but could do with fixing.

vbzenstudio
17 Aug 2010, 10:49
Thanks for the report,

I'm a little bit busy today, a patch with fix for these reported trouble will come tomorrow.

Have a nice day guys,

@for whom asking a fluid one: yes, I have it on plan.

John

alex902602
17 Aug 2010, 11:21
I think I found another problem, If you aren't logged in then it goes weird, the sticky has the right boarder others don't.
http://humbersideva.co.uk/weird.png

vbzenstudio
17 Aug 2010, 11:43
@alex:

Are you on a Chrome ?

YankForum
17 Aug 2010, 16:35
nice work dude , y there is no live demo available ?

wayne.richards@
17 Aug 2010, 17:17
Thanks for the report,

I'm a little bit busy today, a patch with fix for these reported trouble will come tomorrow.

Have a nice day guys,

@for whom asking a fluid one: yes, I have it on plan.

John

Cant Wait, The Best Style For VB 4 So Far!

Alucard^
17 Aug 2010, 17:49
Cant Wait, The Best Style For VB 4 So Far!

True... i changed my style some weeks ago and i didn't think to change the style for a long time but now, i see this style and is so beautiful, i want the fluid version :X (cuz like i read, if you change the width have some troubles).

alex902602
17 Aug 2010, 18:32
@alex:

Are you on a Chrome ?

I was in that picture, My main is FireFox and it's always logged in, I wanted to know what my site looked like as a guest so I went on chrome.

Wird0
17 Aug 2010, 21:59
I see another problem. When i try to search for something it does not show the full tittle. It cuts of the line. Can this be confirmed and fixed? See the screen i added.

vbzenstudio
18 Aug 2010, 20:41
Hi guys, as I promised,

Style updated to v1.1 with the following changes:
- Fixed several bugs.
- Added fluid style
- Optimize css for faster load
- Upgrade from v1, v1a for fixed style: unrar, re-import the new xml to your current style, always choose ignore version before import.

Also remember to mark as installed and nominate for better support and help me keep upgrading this style.

Enjoy it!
John

vbzenstudio
18 Aug 2010, 20:44
I was in that picture, My main is FireFox and it's always logged in, I wanted to know what my site looked like as a guest so I went on chrome.

Problem fixed, thank you for your report.

I see another problem. When i try to search for something it does not show the full tittle. It cuts of the line. Can this be confirmed and fixed? See the screen i added.

You can change it in your own site, in admin control panel setting, it's not come from the style.

Hi, I like your style. Testing it at the moment. Found a little layout error. Look at the screen shot i took.
Thanks for making this beauty.

Problem fixed, again, thank you for your report.

So where do i find the logo file to change it in my personal logo?

I see the sen.png. I would like to keep the background and put my sites title in it. How would i be able to do that. I tryed everyting but dont realy know how to get it done.

Creat any logo image, rename it to zen.png, replace it with the current one is the easiest way to change the logo.

John

Alucard^
19 Aug 2010, 01:51
Love you (L)

Installed y Nominated.

vbzenstudio
19 Aug 2010, 05:14
@alu:

Thanks, you are welcome.

John

magic911
19 Aug 2010, 06:31
am i right, that after a fresh install of vbulletin only the install of V1.1 is neccessary (and alos picons). Or do i have to start with 1.0 over 1.0a up to 1.1?

Regards RM911

vbzenstudio
19 Aug 2010, 06:38
@magic911

You can always go direct to the latest version (v1.1). Just remember to upload also the icon part.

John

Wird0
19 Aug 2010, 06:42
Problem fixed, thank you for your report.



You can change it in your own site, in admin control panel setting, it's not come from the style.



Problem fixed, again, thank you for your report.





Creat any logo image, rename it to zen.png, replace it with the current one is the easiest way to change the logo.

John

About the change on my site, could you direct me to where i can adjust this?
And thanks for the update. Its still a bueauty.

GreJan
19 Aug 2010, 06:50
If you have a version of the beautiful styles provided only for the forum?

vbzenstudio
19 Aug 2010, 07:04
@wird0:
Creat any logo image, rename it to zen.png, replace it with the current one is the easiest way to change the logo.

@GreJan:
If you have a version of the beautiful styles provided only for the forum?

Maybe, maybe not, I have it on plan but not sure about release time. A Suite version always have the higher priority.

John

GreJan
19 Aug 2010, 09:38
Ok, Thank´s...

alex902602
19 Aug 2010, 10:54
Magnificent, For the fluid version do I have to reupload all the images & Icons?

vbzenstudio
19 Aug 2010, 11:46
Yes, you should. Download the new one, upload anh replace the older.

John

magic911
19 Aug 2010, 15:18
Still the same issue with fresh install and style on cms.

I have a fresh install of VB 4.0.6

First i copied content from upload folder to server
then imported xml (* see below)
last i copied icons part.

* importing style
I have a "standart Style" from vbulletin install. I'd like to keep this one as selectable additional stlye
I imported ZEN with following values

New Style from PC ulpload = Zen...xml
New style -> yes
Name for new style = ZenV1
"Oberstyle" = none (Sorry german install, maybe Main Style or Top Style in English)
Show-Order = 2
selectable by user = yes

I set user can select style and set the Zen V1 the default style
Style is working like expected on Board and Blog.
But in CMS Part it is always showin the "Standart Style". Even selecteing Style from combo, layout stay on "Standart Style"


I have to delete style delivered with vb to get Zen working in CMS? What's wrong?

vbzenstudio
19 Aug 2010, 15:35
CMS homepage,

mouseover on the big text " The Front Page Edit " at the top of the page.

A small pencil will appear. click on this.

Then change the style for CMS to the style you wish.

John

magic911
19 Aug 2010, 15:48
Thanks! I really appreciate your work and support!

vbzenstudio
19 Aug 2010, 16:07
You are welcome, enjoy the style!

John

Alucard^
20 Aug 2010, 12:36
Hi,

I suggest to fix two things:

http://www.webpagescreenshot.info/img/364588-820201033042pm.png
http://www.webpagescreenshot.info/img/613667-820201033220pm.png

I am not really good at english so maybe the images help to understand the problem.

Is not a big problem but would be better if is fixed :3

compact123
20 Aug 2010, 13:20
wow thanks for new upgrade sir :3

Wird0
20 Aug 2010, 18:10
Hi,

found some possible errors in the fixed version. See the screens.
Also would like to know how i can fix the last screen (searchProblem) i took. You said its a vbulletin issue. Do you ore anyone know how this can be fixed. Cant use the style if thats not fixed.

Wird0
20 Aug 2010, 18:15
Hi

Also on the FLUID version i found some possible bugs. Could this also be fixed? See the screen i took. Again. Great style you have and hope all issues can be fixed.

apokphp
20 Aug 2010, 21:30
I can confirm the bug in the fluid version (above post). It's doing that on my install too.

Other than these small bugs (which seem likely to be fixed due to quick support), it's a great style.

However, the only thing I do not like about it, is that there is no font effect difference for links. No bold, no different color, no underline, nothing. You can't tell if the linked url is an actual link or not.

I'm sure this is in the .css templates somewhere, but does anyone know where exactly? I really need posted links to standout and be obvious instead of so hidden like they are in this style.

snerd
21 Aug 2010, 02:12
........ However, the only thing I do not like about it, is that there is no font effect difference for links. No bold, no different color, no underline, nothing. You can't tell if the linked url is an actual link or not.

I'm sure this is in the .css templates somewhere, but does anyone know where exactly? I really need posted links to standout and be obvious instead of so hidden like they are in this style.
It's in the stylevars/links/link_color setting. I made mine #3199CC but you can experiment.

vbzenstudio
21 Aug 2010, 10:20
I'm a little bit busy at weekend, I will check all of reports and make a patch in Monday.

Thank you for your support
John

bluered
21 Aug 2010, 13:40
thanks. nice style:)

snerd
22 Aug 2010, 01:29
I'm getting this in the error log many times............

File does not exist: /xxx/xxx/xxx//images/styles/zen/jquery-1.4.2.min.js

Should this file be in there?

vbzenstudio
22 Aug 2010, 05:08
I'm getting this in the error log many times............

File does not exist: /xxx/xxx/xxx//images/styles/zen/jquery-1.4.2.min.js

Should this file be in there?
Reply With Quote

This file will be added and used for future release.

John

snerd
22 Aug 2010, 05:13
Also found another layout error....... when viewing as guest...... the lower Post New Thread button is mostly covered up. Fluid version.

snerd
22 Aug 2010, 05:14
This file will be added and used for future release.

John

Thanks for checking in on your style. :up:

LbR
24 Aug 2010, 21:54
Many bugs, Not a finished product :(

Sdahe
25 Aug 2010, 04:37
The style looks great but I will wait for an update

crest
26 Aug 2010, 05:51
Great style!

Can you share this background? I really liked the texture.

http://img840.imageshack.us/img840/3253/zenlogo.png

Thanks a lot

Alucard^
26 Aug 2010, 11:00
Here is a bug:

http://www.webpagescreenshot.info/img/728292-826201015823pm.png

Is not a big deal but well... would be better if is fixed.

And here is another:

http://www.webpagescreenshot.info/img/584395-826201020107pm.png

wayne.richards@
27 Aug 2010, 12:02
Thank You For The Fluid Version! You Are A God Among Theme Designers! Best Skin Ever!

wullieclsfb
28 Aug 2010, 19:56
icons not downloading any idea?

wayne.richards@
30 Aug 2010, 17:43
Hi

Also on the FLUID version i found some possible bugs. Could this also be fixed? See the screen i took. Again. Great style you have and hope all issues can be fixed.

Look Forward To The Fix For This :up:

Wird0
30 Aug 2010, 19:31
Looking forward to the fixes also. thanks

Wildy92
03 Sep 2010, 18:38
Is there any way to dynamically scale the background image depending on the resolution? I ask because I would like to have my background so it is not tiled in order to have a graphic in the top right. Currently when viewed on anything higher than 1024x768 it will tile and the graphic appears on both sides.

wired420
06 Sep 2010, 11:15
Is there any way to dynamically scale the background image depending on the resolution? I ask because I would like to have my background so it is not tiled in order to have a graphic in the top right. Currently when viewed on anything higher than 1024x768 it will tile and the graphic appears on both sides.

This could be done easily with css via position fixed with a z-index.

wayne.richards@
06 Sep 2010, 14:46
Look Forward To The Fix For This :up:

Any Updates Yet? :up:

Alucard^
19 Sep 2010, 04:41
vbzenstudio, you will update this? is a really nice style.

Xstylerz
19 Sep 2010, 17:39
Pls Update this nice style to 4.0.7

Thx

YankForum
19 Sep 2010, 18:37
this style looks awesome , i wish there was a live demo link

apokphp
20 Sep 2010, 01:53
Looks to be no longer supported. Should update the support available status in the op IMO.

ZorillaBiz
22 Sep 2010, 17:27
So it can't be used on 4.0.7?

"This file was created using a different version of vBulletin from the one you are running.

Your version: 4.0.7
File version: 4.0.6"

HotLink
24 Sep 2010, 09:14
Please update this awesome style to 4.0.7

Wird0
24 Sep 2010, 21:18
gues its not supported no more. to bad, looked promising.

Skierpetros
25 Sep 2010, 13:56
will you upgrade it?

betadoor
25 Sep 2010, 14:58
look to attachment file

wayne.richards@
26 Sep 2010, 14:31
look to attachment file

I just deleted the image that creates the grey bar from the images folder, that sorted it!

raiderlax
28 Sep 2010, 01:56
Great looking theme. What does the CMS home page look like with this theme?

Thanks :)

ToNetU
28 Sep 2010, 02:16
thumbs up mate! great theme.. installed..

i would love to show me how to fix the background bug of the search in forums manually coz i have edited alot of templates to let my products work corectly, so i don't want to re-edit everything again it's a pain for such a small bug like this..

thanks in advanced for your help..

Senthil74
28 Sep 2010, 03:54
I really like this style. However, I cannot install this because I have version 4.0.7. Is there one for the latest version?

raiderlax
28 Sep 2010, 04:09
I really like this style. However, I cannot install this because I have version 4.0.7. Is there one for the latest version?

Did you try to install it on 4.0.7? I am wanting to install it on 4.0.7.. but haven't tried yet.

Senthil74
28 Sep 2010, 04:36
Did you try to install it on 4.0.7? I am wanting to install it on 4.0.7.. but haven't tried yet.

Yes, I couldn't install it... saying that it doesn't support version 4.0.7.

Have you found any other good template styles here for the latest version?

raiderlax
28 Sep 2010, 04:41
Try again, but when installing click "ignore style version" It should work then.

Senthil74
28 Sep 2010, 05:10
Try again, but when installing click "ignore style version" It should work then.

Thanks for your help. It works now!

raiderlax
28 Sep 2010, 05:12
Thanks for your help. It works now!

Right on!

Senthil74
29 Sep 2010, 03:27
I enabled facebook connect in version 4.0.7. The icons in the footer (facebook, twitter, etc.) doesn't work and contain a broken link.

I found the facebook templates for this style. How do I get this to work in the template?

Also, I wanted to have the facebook like button to appear on every post.

lovevn
29 Sep 2010, 10:25
Great looking theme. What does the CMS home page look like with this theme?

Thanks :)


It is working here (http://www.yahoo.com)
(I fixed the fluid skin to 1200 width)

Senthil74
30 Sep 2010, 04:12
I enabled facebook connect in version 4.0.7. The icons in the footer (facebook, twitter, etc.) doesn't work and contain a broken link.

I found the facebook templates for this style. How do I get this to work in the template?

Also, I wanted to have the facebook like button to appear on every post.

Okay, I figured it out in the posting here to fix broken links in the footer.

Senthil74
06 Oct 2010, 01:53
I'm having some issues for the "What's New" link in the header for this style.

Under "New Events" in "What's New" section... the avatar shows a broken image and if you add links in the posting, it shows the [URL] tags. This ONLY happens for "New Events" pages but other categories seems to work fine.

Does anyone else have this problem? Is there any place in the admin where I can modify the settings for "What's New" section?

Senthil

Kalogerogiannis
06 Oct 2010, 12:50
Hello,
The skin is perfect! Can you tell me when will you have a update? This skin is compatible with vBulletin CMS?

Kalogerogiannis
07 Oct 2010, 19:13
I just install the vbulletin publish suite. Can anyone+tell me how i can make default the skin that i have and in my forum?

Alucard^
16 Oct 2010, 22:47
No more updates for this awesome style? :s thats bad.

OldSchoolDSL
17 Oct 2010, 04:08
I have this on 4.0.7 and its working fine. Looking forward to any future updates

Ninos
19 Oct 2010, 03:08
Hi. For everyone wondering about updates, this skin (as well as all other work by the developer) is officially dead.

I was scammed a while ago by the developer (vBZenStudio) and no, it's not a matter of miscommunication between us. I *was* scammed. He hasn't returned on his site, or even answered my emails since (and it was a long time ago), yet he has done a sly log in over here at some point though it was weeks ago.

Major prick because of the costs he has now incurred to me and my family, and all i've got is a broken skin which i paid a lot of money for.

Just thought i'd give everyone the heads up, and to look for a new skin for the upcoming 4.1!

Thanks

ToNetU
21 Oct 2010, 00:06
this style really need to update 4.0.8
too much bugs!

bluered
21 Oct 2010, 20:49
this style really need to update 4.0.8
too much bugs!

I'm using this theme, but we make the transition 4.0.8 where the error occurred. please publish an updated version ..

saviola8x
22 Oct 2010, 12:57
Nice style, this is my forum use this style: http://facebookad.vn/forum

OldSchoolDSL
23 Oct 2010, 20:48
Working on 4.0.8 ..... However, I have to change the color of text on user profiles.

User profile text turned all white, but so is the background.

Also the "check box" .....top, right by the log-in (which you check for it to remember you)... Seems to be hidden under the images. No one has noticed & I assume most do not even worry about checking that button as I've setup my cookies for 2 hours (log-in time) anyways.

OldSchoolDSL
24 Oct 2010, 01:46
Uninstalled

Every fix seemed to cause a new problem. To bad, it was really nice while it lasted.

compact123
24 Oct 2010, 21:29
Nice style, this is my forum use this style: http://facebookad.vn/forum
wow nice style, can you share it sir? thanks >.<

wayne.richards@
02 Nov 2010, 17:51
Now Uninstalled As No Support!

asylum119
10 Nov 2010, 23:11
So I take it this is dead

Shame.... I would have paid for this theme if It had a quick update turn around

ToNetU
11 Nov 2010, 00:15
uninstalled..

compact123
11 Nov 2010, 00:43
uninstalled too.. :(

Professional2
12 Nov 2010, 06:48
why the advance forum statistics is like this??
http://www.myup.ir/images/41793005343651466651.png

SEW810
15 Nov 2010, 00:51
Ok, I'll try this one.
Toss or tail ... will this work on my forum?. We'll see... -.-.

apokphp
16 Nov 2010, 21:46
Uninstalled. Too buggy and no support.

Great design...just bad code.

NNJJ
17 Nov 2010, 08:52
any update here for this one 4.8.?

asylum119
22 Nov 2010, 11:21
Looks fantastic and I want it, The only thing stopping me is it is not up to date

motorola
22 Nov 2010, 22:13
I also want this. Please update this :)

bluered
26 Nov 2010, 17:27
Uninstalled.

apokphp
27 Nov 2010, 05:14
vb.org should change the supported status of this style. It's very misleading to new installers.

vb4newb
02 Dec 2010, 21:47
Not working correcvtly with vB 4.10 pl1 :(

Wird0
03 Dec 2010, 14:45
uninstalled. Not up to date and bugs.

kderentz
07 Dec 2010, 18:05
+1 Please update

asylum119
01 Jan 2011, 10:42
+1 Please update

Another +1 for update

DaffyDuck
03 Jan 2011, 09:30
Uninstalled because of lack of support, and buggy style.

Ftu-forum
04 Jan 2011, 10:11
Nice design Homepage
But Profile page got some bug of numbering display
And side bar can't display properly.
I've tried to change Stylevar for Profile page fixing,but no use, until when i modified the template.

Ricsca
30 Apr 2011, 15:33
For vbulletin 4.1.3 ?

muratyamac
10 Jun 2012, 21:17
thanks it seems cool

foreveryoung21
12 Jun 2012, 02:26
is this available in any different color?

CubicWebs
17 Jun 2012, 01:24
Love it going to try it on vb4.2.0 :D

betadoor
05 Jul 2012, 23:23
its not work on vbulletin 4.2.0... :-(

imported_pmay68
06 Jul 2012, 01:36
update this one PLEASE :)

sodasusu
06 Jul 2012, 07:36
RIP for vb 4.2.0

kamrandahir
06 Jul 2012, 20:22
not compatible with Latest version 4.2.0 Patch Level 2

http://www.imagebam.com/image/ef830d200362135

plz update ur theme bro :D

Karma1337
22 Jul 2012, 16:20
Please update!

Hijinx
29 Jul 2012, 08:16
Does anyone know how to fix the broken Style Chooser when this theme is applied? Im on 4.2.0 and everything works except that style selector

Krusty1231
29 Jul 2012, 10:24
Does anyone know how to fix the broken Style Chooser when this theme is applied? Im on 4.2.0 and everything works except that style selector

Go into your footer template and edit it.

find:

<form action="{vb:link forumhome|nosession}" method="get" id="footer_select" class="footer_select">


<vb:if condition="$show['quickchooser']">
<select name="styleid" onchange="switch_id(this, 'style')">
<optgroup label="{vb:rawphrase quick_style_chooser}">
{vb:raw quickchooserbits}
</optgroup>
</select>
</vb:if>

<vb:if condition="$show['languagechooser']">
<select name="langid" onchange="switch_id(this, 'lang')">
<optgroup label="{vb:rawphrase quick_language_chooser}">
{vb:raw languagechooserbits}
</optgroup>
</select>
</vb:if>
</form>

and replace with:

<form action="{vb:link forumhome|nosession}" method="get" id="footer_select" class="footer_select">

<vb:if condition="$show['quickchooser']">
<select name="styleid" onchange="switch_id(this, 'style')">
<optgroup label="{vb:rawphrase quick_style_chooser}"><option class="hidden"></option></optgroup>
<vb:if condition="$quickchooserbits1">
<vb:if condition="$quickchooserbits2">
<optgroup label="&nbsp;{vb:rawphrase standard_styles}">
</vb:if>
{vb:raw quickchooserbits1}
<vb:if condition="$quickchooserbits2">
</optgroup>
</vb:if>
</vb:if>
<vb:if condition="$quickchooserbits2">
<vb:if condition="$quickchooserbits1">
<optgroup label="&nbsp;{vb:rawphrase mobile_styles}">
</vb:if>
{vb:raw quickchooserbits2}
<vb:if condition="$quickchooserbits1">
</optgroup>
</vb:if>
</vb:if>
</select>
</vb:if>

<vb:if condition="$show['languagechooser']">
<select name="langid" onchange="switch_id(this, 'lang')">
<optgroup label="{vb:rawphrase quick_language_chooser}">
{vb:raw languagechooserbits}
</optgroup>
</select>
</vb:if>
</form>

Hijinx
29 Jul 2012, 16:09
Awesome, It works now, however the Nav Tabs aren't updating when I add new Tabs. It only keeps the forums and whats new.

Ideas? Solutions?

Krusty1231
30 Jul 2012, 09:21
See this post by Socialteenz:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=283477

That should fix you up!

EliasAlucard
08 Aug 2012, 21:09
The one with rounded edges looks much better, is it possible to install that one instead? Also, since it wasn't made for vB4.2 some stuff is broken, like the navigation manager and usercp not showing up properly, and other issues.

XiTCLUB
11 Aug 2012, 09:49
nice style

Ikkyy
12 Aug 2012, 00:51
this error, trying upload this style, know why ?

forum/admincp/template.php?do=upload&startat=10&overwritestyleid=27&serverfile=.%2Finstall%2Fa.xml&parentid=-1&title=&anyversion=1&displayorder=1&userselect=1

Error 330 (net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED): Unknown error

iglow
14 Aug 2012, 23:56
Nice theme yet i have a question - how to change links to be underlined or <strong> all the time not just when somebody hovers? cant find the function

iglow
21 Aug 2012, 13:16
nobody reads here? ;x

Radhi Guennichi
22 Aug 2012, 18:56
Waw!! i like it thanks :)

Wolver2
10 Sep 2013, 14:57
works for 4.21?