PDA

View Full Version : [Suggestion] Ability to change priority text


kinchyle
24 Aug 2010, 02:17
Out development change management uses
Routine, Standard, Critical Emergency.

It would be cool if we could change in the admin console
1 Highest, 2,3 ,4 etc to
Unknown
1 Emergency
2 Critical
3 Standard
4 Routine

PitchouneN64ngc
24 Aug 2010, 02:29
This is already an improvement we will add to 2.2 :)

kinchyle
24 Aug 2010, 16:26
Yall are always on top of it, thanks! Looking forward to the future release!