PDA

View Full Version : Suite Style - VB Gamer | 4.0.7 full CMS


CMSTemplateZ
04 Oct 2010, 09:35
Vb Gamer:

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/10/39.png

DEMO: http://cmstemplatez.com/news/style-demo-update.html

Features:
- Social icons implemented (really enhances traffic)
- Many known vb4 bugs addressed
- Full CMS styled, blogs, groups, cms, forums
- Modded Postbit (nice little touch)
- Basic status-icons

Would suit gaming forums, or any other forums that rely on darker styles, nice clean style.

Enojy.

Taurus1
04 Oct 2010, 13:01
This is one of the most stunning skins I have ever seen. Thank you so much. Downloading.

Taurus1
04 Oct 2010, 14:38
How can I get this to fill the whole area? Thanks!

Taurus1
04 Oct 2010, 15:09
Sorry to bother so much. But sticky threads are also not right.

122574

And with attachments also:

122575

122576

CMSTemplateZ
05 Oct 2010, 04:31
Sorry to bother so much. But sticky threads are also not right.



Hi sorry about this, will fix in the next update... to manually fix this you need to do the following:

ADMINCP/STYLEVARS/VB-GAMER/TREADBIT/ "THREADBIT_HILITE_BACKGROUND" <--- change the "THREADBIT_HILITE_BACKGROUND Color" to suit the color you wish to use as the sticky color, hope that helps.

Regards, Darren

Taurus1
05 Oct 2010, 04:55
Sorry but I can't find the "Inline Mod Highlight Background Color". If I go to Style Manager, then VB-Gamer > StyleVars > I find only this: THREADBIT_HILITE_BACKGROUND

andyv72
06 Oct 2010, 13:08
How to Remove the Social Networks ??

Taurus1
08 Oct 2010, 08:33
Thank you. Uninstalled.

CMSTemplateZ
08 Oct 2010, 11:44
Thank you. Uninstalled.

I try and provide the best support possible... i can not check vb.org every single day... maybe someday you people who use "FREE" releases will one day appreciate that others release their work for free... i see why so many people pull their styles down.

I replied to your question above... if you follow the SIMPLE INSTRUCTIONS above.. this will correct the sticky color.

Taurus1
08 Oct 2010, 12:06
maybe someday you people who use "FREE" releases

Excuse me? I use 6 skins on my forum. And I paid for everyone of them. So don't generalize!

And yes, I figured the stickies out, but uninstalled the skin because of all the other errors. Maybe if you release proper skins more people will support you.

andyv72
09 Oct 2010, 01:46
How to Remove the Social Networks ??

any ideas ???

Good Themplate but i Hate the Sozial Networks...

R4Z0R49
10 Oct 2010, 07:52
Hello Guys,

Can anyone tell me how to change the color for the backgroud for permission groups? (profile.php?do=editusergroups)

Thank you

ukhostz
11 Oct 2010, 00:37
Lovely skin! Thanks for the download.

andyv72
12 Oct 2010, 03:12
no support ???:(
uninstall....

synseal
12 Oct 2010, 08:18
This is a really nice style, thanks for the upload, I have fixed the sticky problem but this problem really spoils the style please see picture.

Could this be rectified, also is there a branding free option, obviously for a fee if so could you let me know.

Regards.

R4Z0R49
13 Oct 2010, 22:14
Hello Guys,

Can anyone tell me how to change the color for the backgroud for permission groups? (profile.php?do=editusergroups)

Thank you

To fix the white section within the groups you need to edit

joinrequests.css

Find this
.requestlist > li {
background:rgb(250,250,255) url({vb:stylevar imgdir_gradients}/form-control-gradient-alpha.png) repeat-x bottom;

and edit the color :-)

synseal
14 Oct 2010, 01:00
This is a really nice style, thanks for the upload, I have fixed the sticky problem but this problem really spoils the style please see picture.

Could this be rectified, also is there a branding free option, obviously for a fee if so could you let me know.

Regards.

Just a bump on my last post 2 days ago as it does say supported...

Thank you.

http://www.vbulletin.org/forum/attachment.php?attachmentid=122753&d=1286871421

CMSTemplateZ
14 Oct 2010, 02:59
Just a bump on my last post 2 days ago as it does say supported...

Thank you.

Sorry bud, because i work from my localhost i don't have the amount of forums setup like you do, so i have over looked this factor.

To fix this... STYLEVARS / FORUMS / FORUMROW_BACKGROUND & FORUMROW_FIRSTENTRY_BACKGROUND

Simply put "TOP" in the bottom box: "Background Image Vertical Offset"

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/10/30.png

Hope that helps, i will correct this in the 4.0.8 update.

synseal
14 Oct 2010, 14:03
Awesome Thank you looks great now!!.

Mv.c9
16 Oct 2010, 00:31
hey Hi, I love this one, but can you make a [Fixed Version] as well ?!

Mv.c9
23 Oct 2010, 12:49
is this Updated to 4.7 ?!

R4Z0R49
25 Oct 2010, 12:41
We use this theme on vBulletin 4.0.7 Suite.

One or two small issues but if you read over ever post in this thread most of them can be fixed easy cheers.

Nice work CMSTemplateZ

Mv.c9
31 Oct 2010, 19:10
any Update for 4.0.8 ???

DogPatch1992
03 Nov 2010, 15:57
I Love This It Is Set As My Default :)

Keep Up The Good Work

WhiskeyOSS
05 Jan 2011, 13:30
For some reason the buttons do not seem to work what do I need to do to fix this issue


http://www.teamsrgaming.com/forums/imagehosting/14d24802f267fb.jpg

CMSTemplateZ
06 Jan 2011, 04:55
Welcome all :)

"WhiskeyOSS"

This looks like you have changed the editor path.. go into the stylevars / imagepaths / imgdir_editor / <--- make sure this is pointing to the correct path.. this should look the same as the imgdir_statusicons execpt for it should say editor rather than statusicons...

If your still having issues, PM me your url and provide me with a temporary admin account and i will take a look for you... the images are showing fine for everyone else who has installed this style.

Good luck

WhiskeyOSS
06 Jan 2011, 10:13
here is a pic of what I have set up we have not changed any thing.. This all started after we updated to 4.08
and we are going to update to 4.1 shortly Its working fine on my adminsstoppingcheaters site..
http://www.teamsrgaming.com/forums/imagehosting/14d25a37e60d0f.jpg

http://www.teamsrgaming.com/forums/imagehosting/14d25a67569381.jpg

WhiskeyOSS
06 Jan 2011, 10:47
This is only on my Teamsrgaming forums I tested on my other web sites and it works fine there so there must be a conflict some how in the 4.08 teamsrgaming is the only forum I have running that version it is my oldest website

CMSTemplateZ
06 Jan 2011, 20:54
I will try and update for 4.1.1... how ever we have several Premium vBulletin 4 Styles to update first.... after 4.0.7 styles were meant to be backwards / forwards compatible... with all the new stylevars / dropped stylevars it's making it very hard to update the free styles on what seems to be a weekly basis when vb decide to make yet another update.

WhiskeyOSS
06 Jan 2011, 21:04
I did do a update on the forums and to 4.1. and it did not fix the issue this is very strange as this is the only fourm I have that wont run it correctly I have tried it on 6 others and it works fine I will do a total erase and clean install to see if that fixes the issue

CMSTemplateZ
07 Jan 2011, 06:13
I did do a update on the forums and to 4.1. and it did not fix the issue this is very strange as this is the only fourm I have that wont run it correctly I have tried it on 6 others and it works fine I will do a total erase and clean install to see if that fixes the issue

Seems strange.. specially if it's working on other forums.. i installed this for a vb.org member the other day.. informed him it was not 4.1 ready.. but it worked fine, he only thing that needed changing was the new stylevars: "Secondary Content" and that can be added by copying and pasting the same settings as the forumhead bg and related borders etc.

WhiskeyOSS
07 Jan 2011, 13:11
Seems strange.. specially if it's working on other forums.. i installed this for a vb.org member the other day.. informed him it was not 4.1 ready.. but it worked fine, he only thing that needed changing was the new stylevars: "Secondary Content" and that can be added by copying and pasting the same settings as the forumhead bg and related borders etc.

I Copied this path to the thumbs up icon thats not showing up only in vb-gamer
http://www.oldschoolshooters.net/forums/images/icons/icon14.png

I did a full wipe of vb-gamer and a clean install and I am still getting the same issue..

CMSTemplateZ
16 Jan 2011, 14:36
I Copied this path to the thumbs up icon thats not showing up only in vb-gamer
http://www.oldschoolshooters.net/forums/images/icons/icon14.png

I did a full wipe of vb-gamer and a clean install and I am still getting the same issue..

"WhiskeyOSS"

I pm'd you bud.. you seemed concerned about me logging into your admincp.. so i sent you a PM asking you when it would be best for me to login and take a look for you... PM when you get a chance.

"Hdeaf.com"

Your welcome.. should have an update for this style in by next weekend, currently focusing on our premium styles, i will try and squeeze it in throughout the week tho.

Cheers

Darigaz
01 Mar 2012, 20:14
Any chance we can get a working demo for this?

IainMustardGas
10 Mar 2012, 01:51
Any chance of getting a 4.1.11 version of this ?? I really like this style :)