PDA

View Full Version : Usernames markup


boss22
04 Nov 2018, 12:34
How get usernames markup on arcade home page?

regards

bosss

MarkFL
04 Nov 2018, 15:17
This would be a nice feature for a future upgrade. :)

blind-eddie
05 Nov 2018, 03:15
Stangger5 took care of that for me on my board, talk with him about it. Link in my sig.

boss22
05 Nov 2018, 16:10
Thanks @blind-eddie - that shoud be feature in ibproarcade and lot of skins adjustments needs too!

regards

bosss

MrZeropage
05 Nov 2018, 23:13
How get usernames markup on arcade home page?
This would be a nice feature for a future upgrade. :)
I just put username-markup on the mainpage of ibProArcade for v2.7.6+ :cool:

If anybody is running ibProArcade v2.7.5+ and wants to have a try, check the attached file (/arcade/modules/arcade_showgames.php)

Happy for your feedback on this :)

boss22
05 Nov 2018, 23:23
Nice..but take a look on attach picture

lozana should be red in king of arcade.. and me also in higscore champ

boss22
05 Nov 2018, 23:29
Here is fine

MrZeropage
06 Nov 2018, 07:01
Thanks, fixed... will be fine in v2.7.6+

boss22
06 Nov 2018, 08:04
Now is fine - thanks!

Great work - now arcade looks much better. Arcade work fine and much faster then Dbtech.

MrZeropage
06 Nov 2018, 10:54
Thanks :)

ibProArcade v2.7.6+ will be another step to perfection ;)
Thanks for ideas, suggestions ect