PDA

View Full Version : why


mewgood
12 Aug 2002, 07:38
Does anyone know why I can't see the new or old post images?

scsa20
12 Aug 2002, 08:10
maybe your missing {imagesfolder } for it (don't forget to close off the spaces).

or you could be missing the file.

mewgood
12 Aug 2002, 09:10
here is the template codes


.gif"></td>
<td bgcolor="{firstaltcolor}" align="left"
onMouseOver="this.style.backgroundColor='{secondaltcolor}';
this.style.cursor='hand';"
onMouseOut="this.style.backgroundColor='{firstaltcolor}';"
onClick="window.location.href='forumdisplay.php?s=$session[sessionhash]&forumid=$forum[forumid]'"><a href="forumdisplay.php?s=$session[sessionhash]&forumid=$forum[forumid]"><normalfont><b>$forum[title]</b></normalfont></a>

<br><smallfont>$forum[description]</smallfont></td>
<td bgcolor="{secondaltcolor}"><normalfont>$forum[replycount]</normalfont></td>
<td bgcolor="{firstaltcolor}"><normalfont>$forum[threadcount]</normalfont></td>
<td bgcolor="{secondaltcolor}"><smallfont>$forum[lastpostinfo]</smallfont></td>
<td bgcolor="{firstaltcolor}"><smallfont>$forum[moderators]</smallfont></td>
</tr>

[D]Vincent
12 Aug 2002, 12:06
Do you have the images uploaded?

mewgood
12 Aug 2002, 21:04
yes..

NTLDR
12 Aug 2002, 21:45
Originally posted by mewgood
yes..

So why do I get an Error 404 when I try to view them not via the board, the path is wrong.

mewgood
12 Aug 2002, 22:20
It should be on or off image
http://www.wcgalaxy.com/vbb/green/on.gif
http://www.wcgalaxy.com/vbb/green/off.gif

mewgood
13 Aug 2002, 00:08
I fixed the problems.
Thanks.