PDA

View Full Version : futureal vBProArcade and Lesane Store hack addon (updated)


Dark Jim
08 Sep 2002, 10:21
Small update on 09-15-02
You can now set an amount that will be put extra in the jackpot each time a user pays to play a game.

Updated (now beta 2)
I added configurable cost for each game in the admin cp. Also when you pay for a game that money goes into that game's jackpot. I have yet to make the jackpot give money to the winners automatically (read the To do list in the updated text attachment) but for the time being an admin can manually emtpy the jackpot and give certain percentages to the 1st, 2nd and 3th placed members of each game.

Pics (not really much to see though)
Viewing the main arcade menu (http://www.vbulletin.org/forum/attachment.php?s=&postid=296787)
Editting a game in the admin cp (http://www.vbulletin.org/forum/attachment.php?s=&postid=297364)

Old post
-----------------------------------------------------------------------------------
Not sure where to put this so I made a new topic. What this does is take 1 point every time you play a game. If you don't have enough points (0) then you will get a message that you don't have enough points to play the game. Obviously you need both the vBProArcade and Store hack for this. I may add more stuff such as admin cp controlable cost and whatmore but for now enjoy this simpe but nice addon. :)

Edit: As long as the vBProArcade is in beta I will keep this addon in the beta forum too.
-----------------------------------------------------------------------------------

Dark Jim
08 Sep 2002, 14:51
Outdated. Added attachment instead.

Link14716
08 Sep 2002, 20:48
Damn, I was hoping it'd give you money by playing the games (i.e. when you hit first place, x amount of points, 2nd, y amount of points, etc.)

Dark Jim
08 Sep 2002, 21:12
That would require me to edit the game files I think and I dunno how. But I use the thing posted in my 2nd post to donate my credits to the 1st placed members each week and then resetting the scores. What you suggested would be even better. Is there a free editor for the game files?

NTLDR
08 Sep 2002, 21:33
You can get all the variables score etc from the proarcade.php you don't actually need to edit the flash files.

Dark Jim
08 Sep 2002, 21:34
Hmm ok, I will look into it. :) No promises though.

NTLDR
08 Sep 2002, 21:44
I don't have the store hack installed or know exactly how it operates, but the score from the game is given to the variable $thescore and the section you will want to look at starts:

// register a new score
if ($action == "gameover") {

if ($thescore != 0) {

ie, the screen when the game has finished. Hope that helps a bit ;)

Dark Jim
08 Sep 2002, 23:33
Argh, it's good it's still in this forum as 1 of my users already found away to play free games. Will fix this tomorrow.

mewgood
09 Sep 2002, 06:35
hm..
how do you set that how much you need to play each game?
like 300points or gold to play snake etc..

Dark Jim
09 Sep 2002, 09:30
I have to go to work soon, after that I will look into it adding different costs for each games and making the costs changable in the admin cp.

wolfe
09 Sep 2002, 14:18
cool d00d you da man also @ NTLDR if i add another flash game how do i add the score system to it i added Snipers

Dark Jim
09 Sep 2002, 21:58
Ok I added a var playcost and jackpot. Now everytime someone enters a game it takes away the playcost of their points and puts it in the game's jackpot. Still need to find out how to prevent people playing games without having to pay (they need to pay at least the first time though). Then I will see if I can make the jackpot donate it's entire amount each week, hmm no I will make that a var too so you can choose the amount of time, anyway it needs to donate it's amount automatically to the current 1st placed in that game. Also the high scores need to be reset automatically (but not the Top High Scores!).

Any ideas? I'm really a newb with php and mysql.

wolfe
10 Sep 2002, 22:03
cool great work d00d :D

ZiRu$
13 Sep 2002, 03:02
this sounds dope.....i shall install it now

wish me luck :)

ZiRu$
13 Sep 2002, 22:18
Damn.....I made it 1 point to play with a 5 starting jackpot

everything went smooth but i get this message

"You do not have enough points to play this game!"

when i actually have 103 points and 17000 in the bank :( any help or should i un-install?

ZiRu$
14 Sep 2002, 18:38
are you gonna give support for this hack?

Dark Jim
14 Sep 2002, 21:05
Oh yeah sorry I was busy today. I will look into it.

Dark Jim
14 Sep 2002, 21:33
Can you attach your proarcade.php file? I looked again at the code and really don't see how that could happen. Did you edit the file correctly?

Edit: I attached mine. You can upload that one although it's exactly as in the instructions.

ZiRu$
14 Sep 2002, 22:09
thanks i'll try it very soon man.....and holla back with the update

Dark Jim
14 Sep 2002, 22:36
I just made a small update to the instructions. Not the automatic jackpot donate thing cuz I have troubles with that (I'm a php newbie like I said) but an extra field called jackpotinc. You can set an amount it will extra add to the jackpot everytime a user pays for a game. Say you set the cost to play to 1 and the extra amount to 1 it will take 1 point from the user and add 2 to the jackpot. :) I updated the instructions with this.

ZiRu$
15 Sep 2002, 04:13
Thanks man its workin good now....I cant wait on an update for the AUTO jackpot donate...ask for some help

ZiRu$
15 Sep 2002, 04:56
aLSO WHERE It says the persons name who has the HIGH SCORE...can you make it LINKED to their profile

mewgood
15 Sep 2002, 09:31
hm..
how do you get the jackpot?
is it when you beat the first person on the top score board?

Dark Jim
15 Sep 2002, 10:05
Good to hear it's working now. :)
aLSO WHERE It says the persons name who has the HIGH SCORE...can you make it LINKED to their profile
Shouldn't be too hard. Will do that.
hm..
how do you get the jackpot?
is it when you beat the first person on the top score board?
You can't get the jackpot yet, an admin has to manually emtpy it from the admin cp and give it to the winners at the moment. I will work on that.

Link14716
15 Sep 2002, 18:00
THis hack insn't half bad, but it would be better if you used a standarderror function for the nopoints error you put in there :)

Dark Jim
15 Sep 2002, 18:58
Hmm what's the difference?

Link14716
15 Sep 2002, 19:03
standard error takes the normal error temlate and your is added, and exits, thus, you could make that temlate like:

"You Do Not Have Enough Money To Play This Game"

instead of all that HTML :)

Dark Jim
15 Sep 2002, 21:11
I C, will do that. :)

mewgood
17 Sep 2002, 05:38
when there will be a new update?

Dark Jim
17 Sep 2002, 09:32
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?s=&threadid=43535 ;)

Seeing that his version is better and adds a whole lot more there is no point in making the same twice.

- Topic closed -