PDA

View Full Version : Front page links


KuRi
14 Sep 2005, 00:19
Basically a port of SaintDog's vb2 template mod located:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=83557&highlight=Front+Page+Links

Shows a 'Show new posts in forum', 'Create a new thread in forum' and a 'subscribe to forum' on the forumhome to the right of the forum titles

Wayne Luke
14 Sep 2005, 00:28
I am surprised this is in use still today... Been thinking of a way to implement a better tool system on one of my forums. Good to know that one of my modifications from the vB2 days are still alive and well.

KuRi
14 Sep 2005, 01:21
It has served me well... ive used this on every one of my forums since 2.2.9 i think.... been a hell of a long time put it like that... just thaught id release it because i hadent seen anything like it for ages and i find it really usefull

Wayne Luke
14 Sep 2005, 06:49
Hey more power to you. Hopefully others find it useful. Just surprised to find minor edits that I introduced on SitePoint over four years ago still alive.

Mathiau
14 Sep 2005, 22:20
shall try this out on RC3 :) i know many who like it.

phonexpo
04 Oct 2005, 17:16
Installed, handy mod - thanks. I have it working on vB 3.5.0 Gold ;)


*EDIT

I actually just spotted a problem - Beside the title where you see how many is viewing, it has that twice;

*Edit


Fixed ;)


<tr align="center">
<td class="alt2"><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_$forum[statusicon].gif" alt="" border="0" /></td>
<td class="alt1Active" align="$stylevar[left]" id="f$forum[forumid]">
<div style=float:right>
&nbsp;<a href="search.php?do=getnew&f=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/sm_search.gif" border="0" width="11" height="11" hspace="2" alt="Read New Posts in $forum[title]"></a>
<a href="newthread.php?do=newthread&f=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/sm_newthread.gif" border="0" width="11" height="11" hspace=2" alt="Create a New Thread in $forum[title]"></a>
<a href="subscription.php?do=addsubscription&f=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/sm_subscribe.gif" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to $forum[title]"></a>
</div><div>
<a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]f=$forum[forumid]"><strong>$forum[title]</strong></a>
<if condition="$show['browsers']"><span class="smallfont">(<phrase 1="$forum[browsers]">$vbphrase[x_viewing]</phrase>)</span></if>
</div>
<if condition="$show['forumdescription']"><div class="smallfont">$forum[description]</div></if>
<if condition="$show['forumsubscription']"><div class="smallfont"><strong><a href="subscription.php?$session[sessionurl]do=removesubscription&amp;f=$forum[forumid]">$vbphrase[unsubscribe_from_this_forum]</a></strong></div></if>
<if condition="$show['subforums']"><div class="smallfont" style="margin-top:$stylevar[cellpadding]px"><strong>$vbphrase[subforums]</strong>: $forum[subforums]</div></if>
</td>
<td class="alt2" nowrap="nowrap">$forum[lastpostinfo]</td>
<td class="alt1">$forum[threadcount]</td>
<td class="alt2">$forum[replycount]</td>
<if condition="$vboptions['showmoderatorcolumn']">
<td class="alt1"><div class="smallfont">$forum[moderators]&nbsp;</div></td>
</if>
</tr>
$childforumbits

vibe
13 Oct 2005, 20:34
I like it. Installed.

Snake
13 Oct 2005, 21:13
Looks like a good hack to use. But I'm wondering if it works fine on 3.5 Gold?

phonexpo
13 Oct 2005, 21:15
Looks like a good hack to use. But I'm wondering if it works fine on 3.5 Gold?http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=786140&postcount=6

Snake
13 Oct 2005, 21:18
...Yeah what about that tempate code? Do I've to replace it with the current code or what? Sorry to ask such a dump question. I just wanna make sure before things will get messed up. :p

phonexpo
13 Oct 2005, 21:23
Just paste my above code into the correct section. Easy ! ;)

Snake
13 Oct 2005, 21:24
Alrighty. Thanks for that.

Bones_3DFC
20 Oct 2005, 02:21
Installed, handy mod - thanks. I have it working on vB 3.5.0 Gold ;)


*EDIT

I actually just spotted a problem - Beside the title where you see how many is viewing, it has that twice;

*Edit


Fixed ;)


<tr align="center">
<td class="alt2"><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_$forum[statusicon].gif" alt="" border="0" /></td>
<td class="alt1Active" align="$stylevar[left]" id="f$forum[forumid]">
<div style=float:right>
&nbsp;<a href="search.php?do=getnew&f=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/sm_search.gif" border="0" width="11" height="11" hspace="2" alt="Read New Posts in $forum[title]"></a>
<a href="newthread.php?do=newthread&f=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/sm_newthread.gif" border="0" width="11" height="11" hspace=2" alt="Create a New Thread in $forum[title]"></a>
<a href="subscription.php?do=addsubscription&f=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/sm_subscribe.gif" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to $forum[title]"></a>
</div><div>
<a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]f=$forum[forumid]"><strong>$forum[title]</strong></a>
<if condition="$show['browsers']"><span class="smallfont">(<phrase 1="$forum[browsers]">$vbphrase[x_viewing]</phrase>)</span></if>
</div>
<if condition="$show['forumdescription']"><div class="smallfont">$forum[description]</div></if>
<if condition="$show['forumsubscription']"><div class="smallfont"><strong><a href="subscription.php?$session[sessionurl]do=removesubscription&amp;f=$forum[forumid]">$vbphrase[unsubscribe_from_this_forum]</a></strong></div></if>
<if condition="$show['subforums']"><div class="smallfont" style="margin-top:$stylevar[cellpadding]px"><strong>$vbphrase[subforums]</strong>: $forum[subforums]</div></if>
</td>
<td class="alt2" nowrap="nowrap">$forum[lastpostinfo]</td>
<td class="alt1">$forum[threadcount]</td>
<td class="alt2">$forum[replycount]</td>
<if condition="$vboptions['showmoderatorcolumn']">
<td class="alt1"><div class="smallfont">$forum[moderators]&nbsp;</div></td>
</if>
</tr>
$childforumbits

This actually messed up everything for me.
So what I did was use the original hack's code, minus the if condition.
Seeing as how the if condition is already in the original template code I thought it would work.
It seems to have worked.
I have it on one of my templates Power Blue
www.3dfightclub.com/forum
Question:
When this thing "subscribes" it subscribes to all the threads within that board?

Here's the code I placed in the exact spot the author mentions. This is the author's code, minus the if condition:
<div style=float:right>
<a href="search.php?do=getnew&f=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/sm_search.gif" border="0" width="11" height="11" hspace="2" alt="Read New Posts in $forum[title]"></a>

<a href="newthread.php?do=newthread&f=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/sm_newthread.gif" border="0" width="11" height="11" hspace=2" alt="Create a New Thread in $forum[title]"></a>

<a href="subscription.php?do=addsubscription&f=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/sm_subscribe.gif" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to $forum[title]"></a>
</div>

dutchbb
06 Feb 2006, 11:16
thanks

Omranic
07 Feb 2006, 11:45
nice Idea

wizardan
01 Mar 2006, 17:05
Here's the code I placed in the exact spot the author mentions. This is the author's code, minus the if condition:
<div style=float:right>
<a href="search.php?do=getnew&f=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/sm_search.gif" border="0" width="11" height="11" hspace="2" alt="Read New Posts in $forum[title]"></a>

<a href="newthread.php?do=newthread&f=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/sm_newthread.gif" border="0" width="11" height="11" hspace=2" alt="Create a New Thread in $forum[title]"></a>

<a href="subscription.php?do=addsubscription&f=$forum[forumid]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/sm_subscribe.gif" border="0" width="13" height="11" hspace="2" alt="Subscribe to $forum[title]"></a>
</div>This fixed the glitch for me as well.
Many thanks:)

forumthemes
01 Mar 2006, 18:49
nice Idea

Yeah i have to agree nice idea :)

Renada
09 Mar 2006, 15:04
Hi,

Has anyone got this working on subforums as well as top level forums?

Thanks,
Renada

chimaira
30 May 2006, 14:33
Ta.. just used this.. very handy