vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

krimznheidiz 17 Jun 2013 11:26

Hey guys. . i have a question. . why after install this plug in, i cannot post new thread??

bzcomputers 17 Jun 2013 13:06

Quote:

Originally Posted by krimznheidiz (Post 2428671)
Hey guys. . i have a question. . why after install this plug in, i cannot post new thread??


Any number of reasons. There are some options that if enabled and not properly set up will stop anyone from posting on the forum.

Start by disabling the option below and see if that fixes it (at least until you set it up correctly).

https://www.vbulletin.org/forum/external/2013/06/18.jpg

K!nG 17 Jun 2013 16:32

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2428246)
could have a look at it for you if you want pm me
I have some custom scripts I could add that will help can install them if u want


Hi ForceHSS,

I have installed this one mod where you have to confirm your email before the registration and u can't register if u don't confirm your email via given code. So far it's helping me a lot. I would say it brought down spammers from 100 in 12 hours time to 5-6 in 12 hours, however they are still that pass this option as well. If this gets hectic i will contact u for sure. If that okay for you :)

Thanks for your help.

Gripi 21 Jun 2013 17:54

dont know this is a bug or not.

when a thread submited, and the member edit the 1st post and put lots of link inside it, the thread get moderated.

me (admin), try to approve the thread using the moderation tools, but the status of the post still moderated, i have to approve the post from the admincp.

very strange.. never had a problem like this before upgrade to 2.1.2

Bluemax712 22 Jun 2013 02:34

Quote:

Originally Posted by Gripi (Post 2429628)
dont know this is a bug or not.

when a thread submited, and the member edit the 1st post and put lots of link inside it, the thread get moderated.

me (admin), try to approve the thread using the moderation tools, but the status of the post still moderated, i have to approve the post from the admincp.

very strange.. never had a problem like this before upgrade to 2.1.2

I know what you are talking about but think this is a vBulletin thing

It would be great if any action at all - made by a mod on a post
(disapprove / approve / move ) would then cause the mod notification to go away,
but this was happening for me before this latest SOM update too.

Never have figured out why sometimes need to approve it the before moderation notice goes away - sometimes not :confused:

ForceHSS 22 Jun 2013 04:18

Quote:

Originally Posted by Gripi (Post 2429628)
dont know this is a bug or not.

when a thread submited, and the member edit the 1st post and put lots of link inside it, the thread get moderated.

me (admin), try to approve the thread using the moderation tools, but the status of the post still moderated, i have to approve the post from the admincp.

very strange.. never had a problem like this before upgrade to 2.1.2

Try going over settings for whatever mod you have installed will save you the time making unneeded posts

dougdirac 22 Jun 2013 15:54

I've been happily running 2.0.2 for a while now. Any reason to upgrade to 2.1.2? Any reason not to upgrade?

ForceHSS 22 Jun 2013 18:20

Quote:

Originally Posted by dougdirac (Post 2429766)
I've been happily running 2.0.2 for a while now. Any reason to upgrade to 2.1.2? Any reason not to upgrade?

If the version you are running works in stopping bots then don't update

dougdirac 23 Jun 2013 21:06

Yeah, that's how I'm leaning. The main feature I'd like added is to be able to Spam-O-Matic zap spammy threads at the forum display level, instead of having to open those threads and and select the individual post.

Bonnie2009 26 Jun 2013 18:01

INSTALLED TODAY

Totally brilliant

Thank you so much. Got 2 spammers within seconds.:D

Bonnie2009 26 Jun 2013 19:42

Quote:

Originally Posted by Gripi (Post 2429628)
dont know this is a bug or not.

when a thread submited, and the member edit the 1st post and put lots of link inside it, the thread get moderated.

me (admin), try to approve the thread using the moderation tools, but the status of the post still moderated, i have to approve the post from the admincp.

very strange.. never had a problem like this before upgrade to 2.1.2

That's not a bug, it's part of Spam-O-Matic. In the settings you have to state how many url links are allowed per post, and if someone puts more links in that you've stated then no matter what their post count their post goes into moderation.

The thing to do is decide how many links you want members to put in their post. If they go over that amount then their post will go into moderation.

Have you set S-O-M to auto moderate?

ForceHSS 26 Jun 2013 20:15

Set 0 for mod urls in the settings for this mod

dustoff99 26 Jun 2013 21:18

Do you know if this MOD will be made to work with vB5?

ForceHSS 26 Jun 2013 21:35

Quote:

Originally Posted by dustoff99 (Post 2430665)
Do you know if this MOD will be made to work with vB5?

No idea but there are other mods out there that just work as well for vb5

dustoff99 26 Jun 2013 21:37

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2430666)
No idea but there are other mods out there that just work as well for vb5

I have been using this one for a while - that is holding back my upgrade to vB5. Do you suggest a good vB5 alternative?


All times are GMT. The time now is 06:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.