vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=71049

khaleel 28 Oct 2004 21:39

Looks AWESOME! Just what ive been looking for ill post back once ive installed it and give some feedback thanks mate :D

scrollbar
by crashys
28 Oct 2004 22:55

hi there, im kinda new to these things, so im having a little problem, I need to change the vBChat scrollbar colors to the ones I have in my website, can you guys point me out the code to do it? I dont know, maybe ZT knows it, or any of you guys? Thanks in advance :)

Zero Tolerance 29 Oct 2004 01:31

Quote:

Originally Posted by NuclioN
Zero, is it possible to transform this so it will function as a shoutbox alternative in the forumhome template? It then needs to be smaller. I've tried this but can't modify it as it sould be. Maybe it has to have a refreshbutton because people are complaining about the flash-refresh.

The whole idea is that this program is a chat client, not a shoutbox. If you desire a shoutbox i suggest you actually install a shoutbox, theres a few floating around here on vbulletin.org

Quote:

Originally Posted by Nordinho
Heya,

The hack looks great, but can it be used on busy boards/does it use a lot of server resources??

Greets,

vBChat Page uses 1 extra query to the default vb amount, so thats 6, iframes use 1-3 queries. So id say it uses hardly any resources what so ever.

Quote:

Originally Posted by crashys
hi there, im kinda new to these things, so im having a little problem, I need to change the vBChat scrollbar colors to the ones I have in my website, can you guys point me out the code to do it? I dont know, maybe ZT knows it, or any of you guys? Thanks in advance

On your website no doubt your scroll bar colours are structured something like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Change the "BODY" to "HTML" and stick it in your forums skin css additional css. If your not sure where that is then follow these guidelines:

ACP -> Styles & Templates -> Style Manager -> Main CSS -> Scroll To Very Bottom To See: Additional CSS Definitions -> Paste CSS In There.

Hope that helps you,

- Zero Tolerance

miz 29 Oct 2004 03:35

hey Zero Tolerance, few words :

i have downloaded this hack (didnt installed it yet) and took a look on the code
i must say it is a very clean and impressive coding, also from what i see around no problems or any major bugs. very good work and only 1 word to say

wow.

Thank you for sharing your great work with us.
MiZ.

Red Blaze 29 Oct 2004 04:08

Ah, so much better. Do you have other plans for this?

Question: Where do I edit to change the background of the IFrame? o.O;

OrangeFlea 29 Oct 2004 04:39

One of the questions I would like to have seen an answer to went largely ignored. Is there a way to show the users in chat (or at least how many are in chat) on the forumhome? If so, then you've answered my 3 month-long prayers.

Squally 29 Oct 2004 05:05

First of all, great job man. Question though, I seem to be having a problem with the users online, it keeps taking everyone off except for me. So people are in there but they aren't showing up on my screen.

Zero Tolerance 29 Oct 2004 05:57

Quote:

Originally Posted by miz
hey Zero Tolerance, few words :

i have downloaded this hack (didnt installed it yet) and took a look on the code
i must say it is a very clean and impressive coding, also from what i see around no problems or any major bugs. very good work and only 1 word to say

wow.

Thank you for sharing your great work with us.
MiZ.

Thanks, small code so it was easy to tidy up to look presentable :)

Quote:

Originally Posted by Sonikku
Ah, so much better. Do you have other plans for this?

Question: Where do I edit to change the background of the IFrame? o.O;

Modify your skins css in the acp, change the body background attributes so it has no image, but this will cause the bg image to be removed on all pages.

Quote:

Originally Posted by OrangeFlea
One of the questions I would like to have seen an answer to went largely ignored. Is there a way to show the users in chat (or at least how many are in chat) on the forumhome? If so, then you've answered my 3 month-long prayers.

Im pretty sure i answered the same question a couple of pages back, anyway, as i said before, this is a feature to be in a possible future versions.

Quote:

Originally Posted by Squally
First of all, great job man. Question though, I seem to be having a problem with the users online, it keeps taking everyone off except for me. So people are in there but they aren't showing up on my screen.

Depending on the user's browser and ISP this may occur, to get the users in chat a query is ran to see who is on the vBChat page, if there browser/ISP is causing the session to delete and recreate on every page load then it may result in users in chat appearing and disapearing over and over.

- Zero Tolerance

StevenIsProek 29 Oct 2004 09:16

thanks bro

Nordinho 29 Oct 2004 11:20

Quote:

vBChat Page uses 1 extra query to the default vb amount, so thats 6, iframes use 1-3 queries. So id say it uses hardly any resources what so ever.
Just installed it...excellent instructions and easy install (5 min)..thanks a lot!!

Greets Nordinho,

Red Blaze 29 Oct 2004 16:31

*hrm* So there is no body tag in these templates for it? Thing is my bg clashes with the text and you can't see it that well unless highlighted.

Also a suggestion: How about having an option to make the chat page a pop up. No navigation bar or address bar. Just the window alone with the Iframes. That would work well when users want to surf the forums and chat at the same time.

crashys 29 Oct 2004 19:04

Okay, thanks for the scrollbar info, im going to try it out. :)

djjeffa 30 Oct 2004 00:01

damm even a newb like me installed it no problem

lisagriff 31 Oct 2004 04:38

Great chat however,

I changed the iframe background color to white so the whole background doesn't flash everytime it refreshes and that helped. Is there anyway to refresh and not have the text flash? It is SO distracting and difficult to look at for very long. Or did I do something wrong when I installed it?

Lisa

Wential 31 Oct 2004 05:30

How did you change the background color to white? I'd like to do the same.


All times are GMT. The time now is 08:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.