vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=149651

Princeton 01 Nov 2007 16:09

New version now available
- a "No Template Edits" version;
- hard-coded text are now phrased

Charuvils 01 Nov 2007 21:23

Hi princeton .. i Just installed this version.

But where can i change it's settings .. i just looked into vbulletin options for it and couldn't find it

strange :(

Princeton 02 Nov 2007 00:16

Quote:

Originally Posted by Charuvils (Post 1373744)
Hi princeton .. i Just installed this version.

But where can i change it's settings .. i just looked into vbulletin options for it and couldn't find it

strange :(

This modification does not have any settings.

periphrastic 04 Nov 2007 01:46

Quote:

Originally Posted by Princeton (Post 1373500)
New version now available
- a "No Template Edits" version;
- hard-coded text are now phrased



princeton, thank you oh so much

Mellow 07 Nov 2007 13:57

I'd also like a collapsible mod... thanks!

BadgerDog 14 Nov 2007 15:34

Installed.... :up:

Thanks

Regards,
Badger

anwar.abdullakh 21 Nov 2007 09:02

installed but for some reason can't seem to edit the urls properly..
getting the following error..


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Formatting Question
by NashChristian
08 Mar 2008 10:14

Hello Princeton, thanks for the mod!

I'm experiencing one little formatting issue, if you would be so kind as to help.

Site Demo

By the way, I'm running vBa if that makes any difference.

It appears that I currently have two line breaks <br /> ABOVE the footer panel, and zero line breaks <br /> below the footer panel. I would like to change this so that I have one line break above the footer panel, and one line break below the footer panel.

I can't figure out for the life of me, which template I need to edit to make this change. This code is not in the footer template. I don't see it in your product file. Where is the code located at responsible for this formatting?

Thanks for the help!
Jeff

MrPHD 08 Mar 2008 10:51

Thanks Princeton.Good Installed.

NashChristian 12 Mar 2008 07:26

Quote:

Originally Posted by NashChristian (Post 1459918)
Hello Princeton, thanks for the mod!

I'm experiencing one little formatting issue, if you would be so kind as to help.

Site Demo

By the way, I'm running vBa if that makes any difference.

It appears that I currently have two line breaks <br /> ABOVE the footer panel, and zero line breaks <br /> below the footer panel. I would like to change this so that I have one line break above the footer panel, and one line break below the footer panel.

I can't figure out for the life of me, which template I need to edit to make this change. This code is not in the footer template. I don't see it in your product file. Where is the code located at responsible for this formatting?

Thanks for the help!
Jeff

Bump...

Princeton 12 Mar 2008 13:44

edit gtfooter_panel template

MissKalunji 12 Mar 2008 15:35

works fine :) *clicks install*
What would be the condition code to put to prevent it from showing in the portal?

rolandogomez 14 Mar 2008 00:17

Does this work with vB3.7 B6? Thanks, rg.

MissKalunji 14 Mar 2008 00:52

Quote:

Originally Posted by rolandogomez (Post 1464230)
Does this work with vB3.7 B6? Thanks, rg.

it's just standard table code so yes it should

rolandogomez 14 Mar 2008 07:45

Quote:

Originally Posted by MissKalunji (Post 1464244)
it's just standard table code so yes it should

Well it worked somewhat. I had to hardcode the URL's to make it work in VBAdvanced, even after adding the files names in the global advance settings in the admin panel. I noticed too that the logout URL already in the XML file worked fine, inserting the /forums/ in the footer while in the VBA front page, but the other three links already included did not, so I got brave, edited the XML file, entered the full URL's there, it worked. Then I got brave again, played with the tables and now I have an area to sell text links, check it out, http://www.shotcritic.com.

Here's what I edited in the XML file:

Change this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Works great, though I had to re-enter the new links in the plugin management when I re-uploaded the XML file, thanks, rg sends!


All times are GMT. The time now is 00:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.