vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=297777

HTTPS Settings
by MrMatthewAllen
02 May 2013 23:25

Hello all! I'm wanting to set my forums up so that all site links are HTTPS enabled. I've gone to "Admin>Options>Site Name / URL / Contact Details" and changed my forum URL to HTTPS. I'd like to know if there's anything additional I should do? What setting should I put the "Always use Forum URL as Base Path" to, and what would enabling/disabling that really affect (I'm not clear on what the "Help" description is trying to tell me).

Also, should I do anything with the "Redirect Domain Whitelist". Basically, my main concern is if I switch to HTTPS will there be any dead links on the forums or will anything stop working as intended? I have a near vanilla vB theme (just changed some icons) and only a countdown plugin added. Also, when I was testing changing the URL to HTTPS, whenever I clicked around a bit checking the forums out, eventually the URL would switch back to HTTP. How can I ensure that users on the site keep using HTTPS during the duration of their visit?

Would love to get some thoughts and advice on each of my questions. Thanks so much everyone!

ForceHSS 02 May 2013 23:48

Did you also change it in .htaccess file

MrMatthewAllen 03 May 2013 00:03

I have not. I admit I'm a bit inexperienced with .htaccess. Any suggestions as to what I should write in? :)

ForceHSS 03 May 2013 00:23


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



All times are GMT. The time now is 22:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.