vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=170605

gWoWRoster - World of Warcraft Guild Roster
by Gryphon
15 Feb 2008 23:16

4 Attachment(s)
What is it?

gWoWRoster is a modification for vBulletin which allows you to display multiple guild rosters for World of Warcraft.

If you use this mod, please Mark as Installed, and if you really enjoy this mod, please Nominate for MOTM, and if you really really enjoy this mod, feel free to Support Developer! Thank you!


Support

I use my released mods daily, if I find an issue with them or add features for myself I will release updates. If there are significant bugs or simple feature requests I will do my best to release fixes. Some of my mods rely on fetching data from 3rd party websites, due to the unreliable results, my mods will require users to troubleshoot for themselves if they find the addon is not working for them specifically. I am offering my personal mods that work ok for me for you to use, I am sorry I do not have time to troubleshoot many user specific issues. Thank you for your understanding.

Features

  • Links to either US or EU WoW Armorys.
  • Multiple guild support
  • Usergroup access to roster
  • Unified profilefield compatible with gWoWEvents and gWoWChar
  • Currently requires cURL

Installation

  1. Download the latest version and upload all files.
  2. Install the product.
  3. Create a Multiple-Line Text Box User Profile Field.
    • /admincp/?loc=profilefield.php%3Fdo%3Dadd
    • Multiple-Line Text Box
    • Continue
    • Title: World of Warcraft Characters
    • Description:
      Block Disabled:      (Update License Status)  
      Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

    • Default Value: Leave Blank
    • Max length of allowed user input: 1000
    • Field Length: 50
    • Text Area Height: 6
    • Field Editable by User: Yes
    • Other options are optional.
    • Save
    • Look and see what the field name is for World of Warcraft Characters, example field25.
  4. Fill in the gWoWRoster configuration options.
  5. That is all.

Examples


Changes


v1.0.14a - upload class_gwowarmory.php
  • Quick fix for Armory import.

v1.0.14 - upload cron.gwowroster.guildinfo.php, import product with overwrite enabled.
  • Fix race designation.

v1.0.13 - upload class_gwowarmory.php, cron.gwowroster.charinfo.php, cron.gwowroster.guildinfo.php, import product with overwrite enabled.
  • Quick fix for 3.1 armory changes.

v1.0.12 - upload gwowroster.php, cron.gwowroster.charinfo.php, import product with overwrite enabled.
  • Fixed special characters in player names. Thanks Bumpaneer.

v1.0.11 - upload gwowroster.php, external icons, import product with overwrite enabled.
  • Fixed level 80 avatars
  • Fixed scheduled task database error
  • Added wow-achievements.com link per user

v1.0.9 - import product with overwrite enabled.
  • Update for be.imba and wowheroes, new options to specify levels the links are active.

v1.0.8 - Upload all files, import product with overwrite enabled.
  • Update for WotLK

v1.0.5 - import product with overwrite enabled.
  • Fix for armory light link.

v1.0.4 - Upload functions_gwowroster.php, import product with overwrite enabled.
  • Fix for divide by zero error.
  • Display throbber for talents scheduled to be imported.

v1.0.3 - Upload all files, import product with overwrite enabled.
  • Fixed some urls to external sites
  • Added options to display external liks to wowjutsu and wowprogress.
  • Updated WoW Juju's icon to their current favicon
  • Should* now be able to use kr/cn/tw armorys in addition to us and eu.

v1.0.2 - Upload all files, import product with overwrite enabled.
  • Some style tweaks
  • Added options to display external liks to sites like be.imba.hu, wowjuju.com and more.

v1.0.1 - Upload all files import product.
  • Initial Release

Copyright

gWoWRoster, Copyright Ryan Snook (www.gryphonllc.com)
Please do not redistribute this script without my consent. While updates may not be made to this product regularly, I still maintain it. If you have fixes, improvements or other additions to make to this mod, please contact me at rsnook@gmail.com for collaboration. I appreciate your consideration.

Gryphon 15 Feb 2008 23:17

Notes: Userfield data not yet implemented.

CoryHawk 16 Feb 2008 02:57

Been testing and Using this for Gryphon for a while.. awesome work Gryphon! Glad you finally let the public use this awesome mod!

Installed!

SwollenCranium 16 Feb 2008 04:29

People still play WoW ? Jeeeez.

Gryphon 16 Feb 2008 05:13

Quote:

Originally Posted by CoryHawk (Post 1444162)
Been testing and Using this for Gryphon for a while.. awesome work Gryphon! Glad you finally let the public use this awesome mod!

Installed!

Thanks, still want to do more and fix some quirks, but figured it was about time to release something :D

Quote:

Originally Posted by SwollenCranium (Post 1444206)
People still play WoW ? Jeeeez.

Only about 10 million :D

SwollenCranium 16 Feb 2008 16:17

Quote:

Originally Posted by Gryphon (Post 1444221)
Only about 10 million :D


Ehh .. I guess I'm just an old school nerd ... My original D&D DM guide, an ACTUAL book, still sits proudly on the mantle.

Some day I hope to have my first date as well. :)

Dsru123 16 Feb 2008 16:56

Well, installed fine but getting this error message when linked clicked on:
Warning: Division by zero in /includes/functions_gwowroster.php on line 31

And then below that from vB:
Unable to add cookies, header already sent.
File: /www/www.jettcommunity.com/includes/class_core.php
Line: 3177


CMPS v3.0.0
vB 3.7.0 Beta 5

Wayne Luke 16 Feb 2008 17:37

Run the scheduled task in the Scheduled Task Manager to prime your roster. Should eliminate the divide by 0 error.

Gryphon 16 Feb 2008 20:31

Thanks Wayne, I will look into fixing that error.

Caerydd 17 Feb 2008 00:01

Okies, just tested this out on 3.6.8 RL2 and come up with a blank page (and I mean totally blank, even on view source) after the following the instructions above (already had gWoWChar for 3.6.x installed) and running the cron job.

No biggy, I'm using an iframe for the normal armory page atm, and my site isn't live, I can wait until 3.7, just thought someone else would like to know :)

Edit the first: I had entered 'field5' in the appropriate box, but that wasn't saving. I put '5' and it saved.

I re-ran the cron, and got this erro

Quote:

gWoWRoster Guild Info Update
No delete, a parse failed.

Done

I then ran the cron again, and it WORKS!

Except it didn't pull talents.

Lastly, I guess there is a setting in the php somewhere to sort by rank by default,instead of by name :)

Wayne Luke 17 Feb 2008 01:55

Quote:

Originally Posted by Gryphon (Post 1444619)
Thanks Wayne, I will look into fixing that error.

Here is the fix for the divide by zero error:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

---------------------------
For pulling the talents, you have to run the gWoWRoster Character Info Update cron as well. It only pulls a couple characters each time you run it so if you have a lot of characters then you will have to run it quite a few times. However it will automatically run every 10 minutes as people use your board and slowly pull all the characters. I was impatient and running it on my local machine so removed the limit and set the PHP timeouts to 20 hours and ran it. Only took about 20 minutes to pull all 103 characters from the armory.

There now that I have this installed, tweaked and working on my development installation, time to go look at your event mod.

Dsru123 17 Feb 2008 03:42

Quote:

Originally Posted by Wayne Luke (Post 1444510)
Run the scheduled task in the Scheduled Task Manager to prime your roster. Should eliminate the divide by 0 error.

worked like a charm, thank you sir.

Caerydd 17 Feb 2008 10:37

Thanks Wayne.

So, officially working on 3.6.8 RL2, for anyone who is interested :)

Foghorn Deadhor 17 Feb 2008 18:30

Is there a way to associate rank names with the rank numbers? I understand armory only gives you a number, but perhaps a forum-side place to enter what each rank number is?

Wayne Luke 17 Feb 2008 19:06

Quote:

Originally Posted by Foghorn Deadhor (Post 1445281)
Is there a way to associate rank names with the rank numbers? I understand armory only gives you a number, but perhaps a forum-side place to enter what each rank number is?

That is a cool idea. I am going to have to look into that myself.


All times are GMT. The time now is 11:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12
Copyright © 2018, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.