vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=160150

vBTube
by efc9
13 Oct 2007 18:35

Removed..

bazzup 13 Oct 2007 18:47

oo looks good matey shall give it a blast on my test forum :up:

*edit* installed on test forum like a dream looks excellent marked as installed and a little vote there for motm

rjp0615 13 Oct 2007 18:50

i've installed it on my forum, but got this message



Warning: main() [function.main]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/lib/php/PEAR.php) is not within the allowed path(s): ('.:/proc/uptime:/tmp:/home:/usr/local/lib/php:/usr/home:/usr/local/bin/') in /vBTube/PEAR/HTTP/Request.php on line 46

Warning: main(PEAR.php) [function.main]: failed to open stream: Operation not permitted in /vBTube/PEAR/HTTP/Request.php on line 46

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'PEAR.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/home/wrest7/public_html/forums/vBTube/PEAR') in /home/wrest7/public_html/forums/vBTube/PEAR/HTTP/Request.php on line 46

efc9 13 Oct 2007 19:00

Quote:

Originally Posted by rjp0615 (Post 1359059)
i've installed it on my forum, but got this message



Warning: main() [function.main]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/lib/php/PEAR.php) is not within the allowed path(s): ('.:/proc/uptime:/tmp:/home:/usr/local/lib/php:/usr/home:/usr/local/bin/') in /vBTube/PEAR/HTTP/Request.php on line 46

Warning: main(PEAR.php) [function.main]: failed to open stream: Operation not permitted in /vBTube/PEAR/HTTP/Request.php on line 46

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'PEAR.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/home/wrest7/public_html/forums/vBTube/PEAR') in /home/wrest7/public_html/forums/vBTube/PEAR/HTTP/Request.php on line 46

This error indicates that your host has enabled the PHP open_base_dir setting on your server. Your host needs to add your vBTube installation folder to the allowed paths for this setting (i.e., add the file path referenced in the error as "not within the allowed path").

The open_base_dir setting is primarily used to prevent php scripts for a particular user from accessing files in another user's account. So usually, any files in your own account should be readable by your own scripts.

efc9 13 Oct 2007 19:02

Quote:

Originally Posted by bazzup (Post 1359055)
oo looks good matey shall give it a blast on my test forum :up:

*edit* installed on test forum like a dream looks excellent marked as installed and a little vote there for motm

Glad it installed as it was meant too and is working well for you.. Appreciate the motm vote too :)

vBB-vietnam 13 Oct 2007 19:07

can i post other video like google
i dont like auto search . i will chose what i want .
how?
sorry for my bad english

efc9 13 Oct 2007 19:13

Quote:

Originally Posted by vBB-vietnam (Post 1359079)
can i post other video like google
i dont like auto search . i will chose what i want .
how?
sorry for my bad english

Sorry but this is not a video posting/hosting mod.. It just integrates YouTube searching & Viewing into your site.

FRANKTHETANK 2 13 Oct 2007 19:15

is the path http://www.yourforums.com/forums/vbtube.php?

if so - it's not working for me. I don't see it in vboptions either? Am I missing something.

bazzup 13 Oct 2007 19:16

hello efc9 i noticed a little prob with the url underneath the vid you are watching

http://www.yoursite.com///forum/vBTu...id=8T5qZVt9IRk

notice all the forward slashes after the .com part

bazzup 13 Oct 2007 19:16

Quote:

Originally Posted by FRANKTHETANK 2 (Post 1359088)
is the path http://www.yourforums.com/forums/vbtube.php?

if so - it's not working for me. I don't see it in vboptions either? Am I missing something.

its vBTube.php capital b and capital t

FRANKTHETANK 2 13 Oct 2007 19:20

Quote:

Originally Posted by bazzup (Post 1359093)
its vBTube.php capital b and capital t


lmao...thanks. I guess it pays to get some sleep once in awhile. :eek:

SBlueman 13 Oct 2007 19:21

Whoa! Very slick!

*clicks install*

SBlueman 13 Oct 2007 19:23

1 Attachment(s)
FYI, I just noticed a template error. Check out the dots in the main menu:

efc9 13 Oct 2007 19:25

Quote:

Originally Posted by bazzup (Post 1359090)
hello efc9 i noticed a little prob with the url underneath the vid you are watching

http://www.yoursite.com///forum/vBTu...id=8T5qZVt9IRk

notice all the forward slashes after the .com part

Thanks for the bug report. I think this is due to the subdirectory, I'll look into it properly tonight.

cjshirlaw 13 Oct 2007 19:26

Looks good. I will wait a week or two and see if there are any bugs cause I am to lazy to upgrade anything :D


Thanks for the modification :up:


All times are GMT. The time now is 10:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.