vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

vbresults 21 Mar 2013 22:01

Quote:

Originally Posted by mark99 (Post 2411409)
Yes same here. It seems the stop-forum-spam service isn't keeping up with the spammers and thus quite a few of them are getting through the net. Way more are still being blocked but it only takes a few to cause chaos.

PS - I'm about to upgrade from 2.0.8 to the latest version. I assume I just replace the files and overwrite the product with the new XML or do I need to uninstall it first?

Try the wget thing I sent the the other Mark earlier;

LLent 22 Mar 2013 13:49

right now i am in version 2.0.2 if i upgrade will i lose all my spam o matic stats at the bottom of the forum????

ForceHSS 22 Mar 2013 19:29

Quote:

Originally Posted by LLent (Post 2411567)
right now i am in version 2.0.2 if i upgrade will i lose all my spam o matic stats at the bottom of the forum????

Overwrite all files in the FTP then install new XML overwriting old one then you won't

DeepXP 22 Mar 2013 19:52

Nice plugin. I wish it had option to delete already registered spammers. My forum has become spammer paradise with around 10,000 odd spammers. (Daily around 400 - 500 registrations)

I don't mind paying for this (if you can plan to include this as a paid feature)

StonePilot 22 Mar 2013 20:28

Quote:

Originally Posted by tpearl5 (Post 2400288)
Definitely second this!

This used to be a feature, didn't it? I will have to turn this off, I had a moderator accidentally click on one single post from a 2500+ post member and the system deleted five spammers and one of my best members .... JUST GONE.

This tool is very powerful, but I do NOT want all of my 20+ moderators to have access to perm. delete everything.

StonePilot 22 Mar 2013 20:38

... ok, so the best solution for those of us with moderators is to configure this this.

Easy Cleanup: Enable -- Enabled
Easy Cleanup: User Action -- Ban User
Easy Cleanup: Permanent Thread/Post Delete -- No
Easy Cleanup: Allow Override -- No

Configuring your StopForumSpam to this degree will allow the spam to be removed from the site of the typical member. The moderators will be able to ban users and soft-delete (can be restored) any number of messages and/or posts.

This will prevent a catastrophe like I have seen on one of my sites where a moderator accidentally removed one of my best users from the system simply because he posted inside of a spam thread asking why there were so many spammers. With these settings, your user will be banned and his/her posts will be soft-deleted, which can easily be restored when you find out about it.

ForceHSS 23 Mar 2013 04:06

Quote:

Originally Posted by DeepXP (Post 2411621)
Nice plugin. I wish it had option to delete already registered spammers. My forum has become spammer paradise with around 10,000 odd spammers. (Daily around 400 - 500 registrations)

I don't mind paying for this (if you can plan to include this as a paid feature)

Have a plugin I made if you want it that will do it for you but have you tried using the prune option in the admin panel

DeepXP 23 Mar 2013 07:25

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2411687)
Have a plugin I made if you want it that will do it for you but have you tried using the prune option in the admin panel

Yes, I trued Prune option.. deleted around 7-8,000 users using it but the other 10,000 spammers have activated their accounts so actual accounts and their accounts have been mixed. So difficult to filter manually or using the options provided in prune option.

ForceHSS 23 Mar 2013 08:04

There are many options in the prune to pick I am sure you can get a few more. Why did you let it get so bad before you done something about it. As I said before I have a plugin you can use that will remove all posts they made and delete them if you want yes it only does one member at a time but it's a good program pm me if you want it

DeepXP 23 Mar 2013 08:14

Actually this happened in the month I was away.. busy with some other things and when I checked the stats today, realized that almost 400 - 500 members had registered on daily basis. I will PM you in few minutes.

dog-tag 23 Mar 2013 16:07

I have gone back 15 pages but can't find anything posted about this bug -

When a user trys to register they get this error -


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Can somebody please point me to a solution? I have done a full re-install, and the old version used to work fine for me.

Retell 23 Mar 2013 19:33

Has anyone else's easy cleanup disappeared? I noticed on my forum it was just gone. I tried updating and it is still gone. Does anyone have any tips?

vbresults 26 Mar 2013 00:12

Quote:

Originally Posted by Retell (Post 2411815)
Has anyone else's easy cleanup disappeared? I noticed on my forum it was just gone. I tried updating and it is still gone. Does anyone have any tips?

A client sent us an email about this same issue.

Quote:

Originally Posted by dog-tag (Post 2411755)
I have gone back 15 pages but can't find anything posted about this bug -

When a user trys to register they get this error -


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Can somebody please point me to a solution? I have done a full re-install, and the old version used to work fine for me.

Make sure to upload the contents of the upload/ folder to the forum directory, not the upload folder itself.

Chadi 26 Mar 2013 00:53

Hey,

Noticed somewhat a bug that I hope can be rectified.

In the auto-moderation bad words, I have these

Quote:

viagra
http
www
[url
[img
.org
.net
.com
[dot]
.me
.us
However, they must be alone in order to trigger the mod to act upon the post. For example, if user posts something.com or [url=something].. it does not work.

How can this be fixed?

ForceHSS 26 Mar 2013 05:01

Quote:

Originally Posted by Chadi (Post 2412299)
Hey,

Noticed somewhat a bug that I hope can be rectified.

In the auto-moderation bad words, I have these



However, they must be alone in order to trigger the mod to act upon the post. For example, if user posts something.com or [url=something].. it does not work.

How can this be fixed?

Only way I see is to remove them


All times are GMT. The time now is 15:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.