vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

vbresults 06 Nov 2013 23:38

Quote:

Originally Posted by JohnD5000 (Post 2457321)
After initial installation was unable to reply to thread, as an administrator, or create a new thread. In both cases the process seemed to hang-up and left me on a blank page (as far as I can tell it was blank as I was in safari).

I have tried disabling just the Akismet service but that did not solve my problem. Any suggestions? I would really like to be able to use your software on our forums at www.empirisoft.com/support.

Thanks!

Akismet wouldn't cause that problem. Either turn on error displaying [below] or try another plugin.

To enable error displaying, create a plugin in the AdminCP on the init_startup hook, paste what's below as the php code, and save.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Then, try to sign up. It should show the error message ontop of the blank page.

unfv 07 Nov 2013 02:56

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2458634)
its not on this thread

Hi ForceHSS, can you help me with the link to the thread?

Thanks

ForceHSS 07 Nov 2013 03:17

Quote:

Originally Posted by unfv (Post 2458806)
Hi ForceHSS, can you help me with the link to the thread?

Thanks

Tell me have you put any of the fixes in yet for 4.2.2

businessmeet 07 Nov 2013 14:36

spammers are actually attacking by posting in blog, article, is there any provision to safeguard and get their posts in moderation, this will help make spam o matic more stronger plugin..

ForceHSS 07 Nov 2013 21:11

Quote:

Originally Posted by businessmeet (Post 2458939)
spammers are actually attacking by posting in blog, article, is there any provision to safeguard and get their posts in moderation, this will help make spam o matic more stronger plugin..

Put new users who first join in a new group this is what I do and they don't have blog access

See this post

Bladed 08 Nov 2013 06:57

I'm getting this error when ever I try to create a new thread or post a reply.

Warning: require_once(includes/functions_ghsom.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in ..../includes/functions_newpost.php(562) : eval()'d code on line 5

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/functions_ghsom.php' (include_path='.:/usr/local/php53/pear') in /home/bonifer/public_html/includes/functions_newpost.php(562) : eval()'d code on line 5

What do I need to do to fix this?

Never mind i got it fixed.

ForceHSS 08 Nov 2013 11:11

Quote:

Originally Posted by Bladed (Post 2459049)
I'm getting this error when ever I try to create a new thread or post a reply.

Warning: require_once(includes/functions_ghsom.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in ..../includes/functions_newpost.php(562) : eval()'d code on line 5

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/functions_ghsom.php' (include_path='.:/usr/local/php53/pear') in /home/bonifer/public_html/includes/functions_newpost.php(562) : eval()'d code on line 5

What do I need to do to fix this?

Never mind i got it fixed.

glad you got it fixed helps when you upload the files

unfv 10 Nov 2013 02:28

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2458815)
Tell me have you put any of the fixes in yet for 4.2.2

Hi ForceHSS, I'm checked again all the fixes suggested by the VBTeam and found the problem. This fix was missing:

1. Add the following line to your config.php under the <?php line:
PHP Code:
define('SKIP_ALL_ERRORS', true);


Thank you very much for your time.

camoit 10 Nov 2013 05:05

Quote:

Originally Posted by camoit (Post 2456668)
I think I might have found a problem.
When it's enabled it turns off the stock Vulletin IP address block system.
I keep getting spammers from the USA and China getting through even though there IP address is in the ban user box.
On a side note, only the spammers that get through and try to post have an ICQ address. I think they are using it some way to do the posting of there Ugg boots and crap. There is a connection between them.

Bump

The Vegan Forum 10 Nov 2013 07:16

With Spam-O-Matic enabled, nobody can post new threads or messages anymore - they (we) just end up with a blank page.

vbresults 10 Nov 2013 21:21

Quote:

Originally Posted by The Vegan Forum (Post 2459621)
With Spam-O-Matic enabled, nobody can post new threads or messages anymore - they (we) just end up with a blank page.

Turn on error reporting.

qpurser 12 Nov 2013 00:42

Quick question:
Does every user registering on my forum get logged?

I saw in the log: Passed StopForumSpam checks. Sent to vBulletin Registration System.
Means he was no spammer and good for registration?

bzcomputers 12 Nov 2013 01:52

Quote:

Originally Posted by qpurser (Post 2460025)
Quick question:
Does every user registering on my forum get logged?

I saw in the log: Passed StopForumSpam checks. Sent to vBulletin Registration System.
Means he was no spammer and good for registration?

Yes and Yes

qpurser 12 Nov 2013 02:01

Quote:

Originally Posted by bzcomputers (Post 2460035)
Yes and Yes

Thank you for the quick reply

Megareus Rex 12 Nov 2013 08:09

Hello, is there a version of this hack that will run on v3.8.4? We're getting constant assaults by spambots for medical and dental sites that it's unbearable. Since I started typing this less than a minute ago, one already registered on my site.

Sorry if this question has been asked and answered several times already (I'm sure it has), but there's over 150 pages of posts to sift through. Thanks!


All times are GMT. The time now is 04:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.