vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=107965

BigJimTheLug 21 Dec 2006 23:14

Hello everyone,


I would like to offer some advice to those who perform these modifications.

if you value your google adsense account, please verify that all these positions are within Google's TOS. Just because an Adsense modification is approved for someone, doesn't mean it is approved for you. Case in point, I notified Google about these positions for my forum, and I am not allowed to display Google Adsense link units above the navbar. Please be careful guys and do not lose your Adsense accounts.

Here is an Adsense link unit blended above the navbar:
http://i116.photobucket.com/albums/o...bovenavbar.jpg

efe 28 Dec 2006 03:13

google_ad_channel nedir ve nereden ÷ğrenilir?

NeutralizeR 31 Dec 2006 14:26

Quote:

Originally Posted by efe (Post 1146128)
google_ad_channel nedir ve nereden ÷ğrenilir?

Her bir reklam biriminin performansını ayrı ayrı izlemek išin kullanılır kanallar.

Adsense hesabınızla giriş yaptıktan sonra kodu oluşturmadan ÷nce kanal sešimi yapıyorsunuz, tabii isteğe bağlı. google_ad_channel satırını tamamen silebilirsiniz.

vietfancy 02 Jan 2007 20:57

great tutorial

zkilzz 07 Jan 2007 14:16

Hello guys!
I want to make a change here in forumdisplay and search result.
Right now they both look like this

https://www.vbulletin.org/forum/

I want to drop the other TD and have only one so the ad can lay over not just the thread title but also last post, replies views and forum.

Like this.

https://www.vbulletin.org/forum/


Anyone have any ideas?

Ironduke 12 Jan 2007 10:31

Hi, question about "after first post deployment"... I've put the code in the postbit_legacy afer <!-- / message -->, but this makes the ad deploy within the posts, I was forced to put it and the end of the postbit_legacy to make it work, but now my multi-quote and quick reply buttons are broken past the second post.



Example:
http://www.worldaffairsboard.com/sho...128#post327128

EDIT

After <!-- / message --> in the postbit legacy:

Quote:

<div id="post_message_$post[postid]">$post[message]</div>
<!-- / message -->
<if condition="(($post[postcount]==1) and !$GLOBALS['vbulletin']->GPC['ajax'])">
<center>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-4952345823118343";
google_alternate_color = "FFFFFF";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 15;
google_ad_format = "728x15_0ads_al";
google_ad_type = "text_image";
google_ad_channel ="";
google_color_border = "FFFFFF";
google_color_bg = "FFFFFF";
google_color_link = "FF0000";
google_color_text = "22229C";
google_color_url = "000000";
//--></script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
</center>
</if>
Nothing is displaying, but the buttons are working correctly. I need the ads to display between the first and second post on every page. Thanks for any help anybody can give me.

bolly.beats 09 Feb 2007 03:48

thanx thanx thanx wow:p

Nwemo'# 01 Mar 2007 09:05

Thanks a lot for this GREAT Integration Tutorial!

How can i put Ads in the forum list on forumhome page, like on this example.

http://imagesjack.us/picture.php?p=e7ed01cecb.jpg

Sorry for my bad English.

kenfuzed 02 Mar 2007 18:40

Quote:

Originally Posted by Nwemo'# (Post 1193178)
Thanks a lot for this GREAT Integration Tutorial!

How can i put Ads in the forum list on forumhome page, like on this example.

http://imagesjack.us/picture.php?p=e7ed01cecb.jpg

Sorry for my bad English.

Making the ad look too much like an actual post can get you into trouble under Google's TOS. Basically you want your visitors to click on ads voluntarily rather than tricking them into clicking something they think is content. I always keep that in mind when placing my ads. When in doubt I don't do it in fear of getting banned. Between my site and forum I do fairly well with adsense so it's not worth losing it.

I added the ad code into my Forumdisplay as described in this tutorial and it looks great. I tweaked it slightly since I use a stickies plugin, that way the ads appear between the sticky and the first post.

Nwemo'# 05 Mar 2007 08:16

Ok, but How can i put Ads in the forum list on forumhome page, with message about "Sponsored Links" like on NeutralizeR example?

styleforum 07 Mar 2007 21:33

Quote:

Originally Posted by zkilzz (Post 1152567)
Hello guys!
I want to make a change here in forumdisplay and search result.
Right now they both look like this

http://www.bilforumet.net/images/ski...engoogle01.gif

I want to drop the other TD and have only one so the ad can lay over not just the thread title but also last post, replies views and forum.

Like this.

http://www.bilforumet.net/images/ski...engoogle02.gif


Anyone have any ideas?

You need to use a colspan (column span) in your <tr> ... sorry I can't be more specific but if you look it up you'll figure it out.

SaN-DeeP 15 Mar 2007 22:03

how to put google adsense large rectangles on top right of first post..

Showthread template
by Smitty
24 Mar 2007 12:59

Where would one put

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

in the showthread template?

Now that I think of it, what's the best place in the forumdisplay to put the code in?

croportal 24 Apr 2007 10:18

adsense after 1post and last post but not in all forum i can change in which forum to display

kollam003 23 May 2007 08:03

very wonderful tutorial very well and detailed explanations given thanks a lot for this


All times are GMT. The time now is 20:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.