vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

GossipAll 04 Nov 2011 10:08

Im running it on 4.1.7 for quite sometime now and it's a wonderful hack. The only thing which bothers me is that it sometimes stops genuine people from registering, only because the username they try to register is flagged :(

tonyDD 04 Nov 2011 17:14

Hi

I wonder if anyone would be kind enough to help.
I have been handed our companies forum to look after and im stuck trying to install this as im a complete newb.

I have downloaded but i cant seem to upload to vbulletin 4.17. I point to the cpnav_glowhostspamomatic.xml and vbulletin reports inavlid file specified. I have tried to follow the instructions in the zip but not sure where to put the other files using filezilla as the forum was installed by global gold and again im a useless newb.

Any help would be superb and help me save a few hours of my day on spam.

regards and thanks

ToddG 05 Nov 2011 07:16

Just installed at our forum today running 4.1.7 patch 1, caught 8 spammers already and allowed legitimate registrants in without a hassle. We've been able to turn off manual moderation of new members. Great mod. Thanks GlowHost!

Bejecas 05 Nov 2011 13:52

Hi!

Is there any way i can change (translate) the information on my main forum about the spammers tas were denied registration?
I tryed in the phrases search and nothing... Can i find it on cms? Theme? Where?

Many thanks forthe time and its a great plugin!

tonyDD 06 Nov 2011 01:49

got it installed now,hope it does the job

polle 06 Nov 2011 14:56

It seems this breaks 4.1.7 patch 2.

I get blank pages when posting new threads or reply to old ones.

Thanks.

Ross L 06 Nov 2011 15:10

Quote:

Originally Posted by polle (Post 2264973)
It seems this breaks 4.1.7 patch 2.

I get blank pages when posting new threads or reply to old ones.

Thanks.

I updated to 4.1.7 PL2 yesterday and it works fine with it :D

polle 06 Nov 2011 15:27

Quote:

Originally Posted by Ross L (Post 2264977)
I updated to 4.1.7 PL2 yesterday and it works fine with it :D

If I activate it, I can't post anything, after I click send when I start a thread or reply, I get a pop up telling me "are you sure you want to leave" and after I click ok, I get a blank page.

Nothing gets posted...

Deactivating it solves the problem.

Anyone ?

rolfw1 06 Nov 2011 15:44

Can't replicate your problem polle, I'm running 4.1.7 PL2 and there is no change to the operation.

polle 06 Nov 2011 16:12

Quote:

Originally Posted by rolfw1 (Post 2264986)
Can't replicate your problem polle, I'm running 4.1.7 PL2 and there is no change to the operation.

Strange, the same happened to me when upgrading from 4.1.6 to 4.1.7, but I had an outdated [GlowHost] Spam-O-Matic, I updated it and everything fine.

Now from 4.1.7 to 4.1.7 patch 2, the same, blank pages and alerts when trying to post, reply, erase a message, etc...

So definitely there's something.

FannBlade 06 Nov 2011 16:41

I too have upgrade to latest patch and all works fine on my end. Good thing I'm not sure how I would live without it.

polle 06 Nov 2011 16:55

I uploaded everything again and now its working :)

Thanks.

tonyDD 06 Nov 2011 17:55

polle how did you get around this? When the plug ins are active i get blank pages when someone tries to sign up or post and i have to deactivate the spam-o-matic plug ins

many thanks for any help

polle 06 Nov 2011 18:04

Quote:

Originally Posted by tonyDD (Post 2265055)
polle how did you get around this? When the plug ins are active i get blank pages when someone tries to sign up or post and i have to deactivate the spam-o-matic plug ins

many thanks for any help

That was happening to me as well.

Download it and upload the files, so installing it again fixes the problem.

Hope it helps.

tonyDD 06 Nov 2011 19:01

Hi

many thanks, uploaded the folders again and now its working. One more question, is there any way to remove certain tagged usernames from Spam-o-matic is this a local list i can edit or stored at Spam-o-matic or something?

Thanks again peeps


All times are GMT. The time now is 17:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.