vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=322307

whats wrong with my if subscribed condition
by Dr.CustUmz
06 Apr 2016 15:27

whats wrong with this its not working =/

ive looked it over 10+ times

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

trying to use it on forumbit lvl 2 post

In Omnibus 06 Apr 2016 17:16

The single forward slash on the else doesn't appear correct.

In php a single forward slash is a division operator.

TheLastBatman 06 Apr 2016 17:21

Thats how if else statements work in vb3

<if condition="something">
do something
<else />
do something else
</if>

Dave 06 Apr 2016 17:44

Looks fine to me. Are you sure those $show array keys are usable in the forumbit templates?

Dr.CustUmz 06 Apr 2016 18:46


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

is in the template by default, even without the member condition it still doesn't function =/

and i haven't found an option for subscriptions anywhere... i may have overlooked it

--------------- Added 06 Apr 2016 at 19:34 ---------------

after searching a crap ton of different things, i finally came across this

http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-8931

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

no it wasnt issued as a bug for vb3 but I said ok ill give it a shot since it was exactly my issue

so i first double checked my code in forumbit lvl 1 & lvl 2 post (since thats where the if condition im trying to get to work is)

I open up functions forumlist.php

quick search for

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

change the line to

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and presto it now works =)

so this is an issue that needs to be addressed in an update i take it, since i am on the latest vb3 and this problem is still here.

why have a default template conditional if the code doesnt even function properly...

--------------- Added 06 Apr 2016 at 19:50 ---------------

looking into it further, this only fixed forumdisplay. forumhome still is not functioning properly, this has also caused other issues that may or may not be my template messing it up lol.

but the default code in lvl1 & lvl 2 post i have not yet found any other way to make it actually show the unsubscribe if subscribed.

--------------- Added 06 Apr 2016 at 20:36 ---------------

ok the other errors were in my templates, but the fix for this only applies to forumdisplay, im going through files now to see i can get it to work on forumhome. ....its supposed to, by default... so it shouldnt be too hard... right?

its just bugging me now lol


All times are GMT. The time now is 02:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.