vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

Update
by Alibass
09 Feb 2011 21:07

Quote:

Originally Posted by Alibass (Post 2160517)
Uninstalled going back to v1.2.8

V2.0.1 is not working for me on my 4.1.1 site. No stats show on forum home page and no spammer log attempts showing in the log in the admincp.
I'm sure the mod is working because I normally get 50-60 attempts a day from spammers trying to register and I like to see what's going on on my site. Maybe these issues will be corrected in v2.0.2

I tried going back to v1.2.8 after a complete uninstall and I started getting a DB error while trying to import xml file. So I re-installed v2.0.1 and looks like my issue is a mod conflict with KeyCAPTCHA here.
I disabled KeyCAPTCHA mod and now SOM is displaying stats on forum home page and in the logs in admincp. It would be nice if I could get both mods to work together like I did when I had v1.2.8 installed.

dprice 09 Feb 2011 21:19

Quote:

Originally Posted by GlowHost.com (Post 2160394)
The old system made excessive calls to the SFS database and was also logging some things several times. The new logs are less verbose and much more accurate.

How can you explain zero attempts at bot registrations when I went from several hundred per week to zero after upgrading to V2? Also, nothing is showing up in the forum stats spam meter. They are obviously not getting in because I have zero new bot regs, but it sure would be nice to know that the mod is logging the attempts.

GlowHost.com 09 Feb 2011 21:38

Quote:

Originally Posted by dandanch (Post 2160168)
GlowHost,still waiting for your support:)

http://www.vbulletin.org/forum/showp...&postcount=561

Those of you that have this warning it is because your error level in PHP is set to a lower setting than what we run on our test server. You can change the php error level to something lower. We should have a fix later today for those of you that have this issue.

Sh0ck0r 09 Feb 2011 21:39

I'm having a small Display problem on my forums, got the addon working great just isn't displaying correctly on the bottom of my site the stats part, any help with this heres a link to my site

Forgotten Souls Forums

Can Anyone help me sort this out so I can make it Display Correctly ???

GlowHost.com 09 Feb 2011 21:45

Quote:

Originally Posted by dihuta (Post 2160491)
I have the same error with new installation (never install this mod before).

Quote:

Originally Posted by The_Head (Post 2160512)
Any fix for the :



Please.

Thank you.

Quote:

Originally Posted by cherylferraro (Post 2160570)
I'm also getting the previously reported error when trying to use the mod to delete a spammer.
The bitfield_glowhostspamomatic.xml file left over from the previous version had already been deleted.

This is an issue with php error level being set too low. We will have a release soon for those of you that have this problem.

GlowHost.com 09 Feb 2011 21:46

Quote:

Originally Posted by Delphiprogrammi (Post 2160664)
that affliate enable/disable does not work it always shows regardless of it's setting value i can not advertise a host while my host is another... disabling that plugin

It should work you just need to delete the words "Web Hosting" in the affiliate settings and nothing will appear.

The_Head 09 Feb 2011 21:47

Quote:

Originally Posted by GlowHost.com (Post 2160684)
We will have a release soon for those of you that have this problem.

That's good news Glow. Thanks for the update.

GlowHost.com 09 Feb 2011 21:52

Quote:

Originally Posted by Alibass (Post 2160673)
I tried going back to v1.2.8 after a complete uninstall and I started getting a DB error while trying to import xml file. So I re-installed v2.0.1 and looks like my issue is a mod conflict with KeyCAPTCHA here.
I disabled KeyCAPTCHA mod and now SOM is displaying stats on forum home page and in the logs in admincp. It would be nice if I could get both mods to work together like I did when I had v1.2.8 installed.

Thanks for the news on that it had me scratching my head a bit. I actually am not running any human verification on our boards and have maybe 1 spammer a week who slips by but they end up getting moderated so hopefully you will be as lucky as me and not need the keycaptcha mod.

I will put this on the list of known conflicts.

dprice 09 Feb 2011 21:56

Quote:

Originally Posted by Alibass (Post 2160673)
I tried going back to v1.2.8 after a complete uninstall and I started getting a DB error while trying to import xml file. So I re-installed v2.0.1 and looks like my issue is a mod conflict with KeyCAPTCHA here.
I disabled KeyCAPTCHA mod and now SOM is displaying stats on forum home page and in the logs in admincp. It would be nice if I could get both mods to work together like I did when I had v1.2.8 installed.

I have the same symptoms that you had with nothing showing in the admincp logs or on the forum page states; however, I don't have any other anti spam measures in use? Now, I am stumped.

GlowHost.com 09 Feb 2011 22:02

Quote:

Originally Posted by mrbigandwonderf (Post 2160151)
I love this mod. I upgraded to 2.0 and still can not see my logs in admin cp . Any help is really appreciated

Quote:

Originally Posted by Adan0s (Post 2160246)
Like mrbigandwonderf mentioned I also can't access the S-O-M logs since 2.0.1. :(

Quote:

Originally Posted by mrbigandwonderf (Post 2160396)
GHC yes I am showing 13 spammers blocked on the new stats on the forum homepage

but nothing in the admincp :(

Thank you so much for all your efforts and answering my issues

Do you guys have any other mods installed? You might want to try the old trick of disabling all mods except Spam-O-Matic and see if it works. If it does, then enable each mod one at a time, and test each time to see where the conflict is. It would be good to know what you can find so it can be documented and possibly made compatible in a later release.

KeyCaptcha was reported to not be compatible here:
http://www.vbulletin.org/forum/showp...&postcount=601

GlowHost.com 09 Feb 2011 22:05

Quote:

Originally Posted by Sh0ck0r (Post 2160682)
I'm having a small Display problem on my forums, got the addon working great just isn't displaying correctly on the bottom of my site the stats part, any help with this heres a link to my site

Forgotten Souls Forums

Can Anyone help me sort this out so I can make it Display Correctly ???

Your template looks to be heavily modified and their are lots of mods it seems. You are probably better off just disabling the stats from view if possible as I am not sure why they are rendering in the wrong place but it definitely has to do with either the template or some other mod.

GlowHost.com 09 Feb 2011 22:10

Quote:

Originally Posted by rolfw1 (Post 2160460)
Well unfortunately I installed from the readme file, so hadn't done that.

Now if I unistall version 2, then try and reinstall version 1 so that I can unimnstall it gives me a database error, any idea how i can solve this?

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This seems to be the result of not uninstalling version 1 before installing version 2.

If you have access to PHPmyadmin you can simply delete the akvbghsfs_akismet_permissions column and re-install version 2.

Or,

remove this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

from the plugin installation code.

Than install it, and uninstall it.

Sh0ck0r 09 Feb 2011 22:25

Quote:

Originally Posted by GlowHost.com (Post 2160696)
Your template looks to be heavily modified and their are lots of mods it seems. You are probably better off just disabling the stats from view if possible as I am not sure why they are rendering in the wrong place but it definitely has to do with either the template or some other mod.


Thanks for the Update have Done what you have said & that fixed that problem for now hopefully in the future we can get that working

rolfw1 09 Feb 2011 22:52

Quote:

Originally Posted by GlowHost.com (Post 2160698)
TIf you have access to PHPmyadmin you can simply delete the akvbghsfs_akismet_permissions column and re-install version 2.

Tried the installer edit, removed the whole database add section, which then allowed me to install the old version and uninstall, but still have the same problem when going into the banning page, it overwrites the other elements of the page, with the same error message.

I have phpmyadmin access. but where do I find this column?

GlowHost.com 09 Feb 2011 23:05

Quote:

Originally Posted by The_Head (Post 2160686)
That's good news Glow. Thanks for the update.

2.0.2 is online have a look and see if that fixes the problem.


All times are GMT. The time now is 11:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.