vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

Phaedrus 02 Apr 2011 06:46

there's a 3.x version.

420 02 Apr 2011 06:58

I saw that, however it is not supported anymore, so I was hoping we could use this one, so it would be supported.

Is that possible?

GlowHost.com 03 Apr 2011 03:18

A. probably not. It might but its not recommended as we have not tested it and it was not built for vB3. There is an older version that works on vB3 here. http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248470

It is not supported but then, neither is vBulletin 3 as of a few days ago.

janvm 03 Apr 2011 17:26

Not working for me under 4.1.2
When I activate the Plugin, The Newest Posts and the AdminCP are very buggy.
Please fix that. Ive hard problems with Spambots befor i start using your addon.
Regards

GlowHost.com 03 Apr 2011 19:44

Quote:

Originally Posted by janvm (Post 2180435)
Not working for me under 4.1.2
When I activate the Plugin, The Newest Posts and the AdminCP are very buggy.
Please fix that. Ive hard problems with Spambots befor i start using your addon.
Regards

I'd need a more detailed description than "very buggy" to fix anything.

kaposer 04 Apr 2011 11:14

[QUOTE=GlowHost.com;2179750]Did you upload functions_ghsom.php into your includes folder?

Somehow, I forgot to upload that file. It's working for 10 minutes and has stopped a few spammers already. Marked as installed and MOM. Thanks for your efforts

janvm 04 Apr 2011 13:29

After using GlowHost with V 4.1.2 the didnt show at newest Posts any new post.
And at the AdminCP on every page I can only scroll to the half of Page.

GlowHost.com 04 Apr 2011 14:21

Quote:

Originally Posted by janvm (Post 2180713)
After using GlowHost with V 4.1.2 the didnt show at newest Posts any new post.
And at the AdminCP on every page I can only scroll to the half of Page.

I doubt its directly related to this mod. Does anyone else have this problem?

Only Username Check?
by Olli0815
05 Apr 2011 10:45

Hi,
why is only the username checked and not the combination of both - username and ip or username and email?
We got false positives on common usernames like "honey" and "einstein".
Olli

GlowHost.com 05 Apr 2011 16:23

Quote:

Originally Posted by Olli0815 (Post 2181041)
Hi,
why is only the username checked and not the combination of both - username and ip or username and email?
We got false positives on common usernames like "honey" and "einstein".
Olli

Those are the default settings. If you want to change the default settings that are checked, or even make it so that the options you want are always checked/unchecked and not changeable by other admins or mods, then edit your settings in the admin area for this mod.

landstalker 05 Apr 2011 16:57

Hi, after I installed this mod, the "what's going on" section had all its stylevar options returned to the default values, ignoring the current ones. Is there anyway to avoid that?

Strange link to Chinese website after install. Java script code found.
by camoit
06 Apr 2011 01:11

4 Attachment(s)
OK now check this out.
I just installed the Spam-O-Matic. Now just above the main logo in the header I find A little box. 2pixel by 2 pixel. You can't see it with IE. unless you high light that area. It will show up with Fire fox. But if you have an I Pad you get an Icon that links you to a statical site in China. I will show the line of code in another post. Right now the code and information taken is being analyzed by my IT guy. The line of code will be posted later.
I'm not pointing fingers at this but I did want you to be aware that the download may have been compromised by someone.
I will upload the code later on so you can look to see if you have it also. This was installed on 4-2-11

Things that came up right after the install.

Here are the links to where the icon takes you. Click if you dare..
http://countt.51yes.com/index.asp?Id=485085618
http://www.cnzz.com/stat/website.php?Web_id=2858758

Phaedrus 06 Apr 2011 15:45

I noticed that once the spammers figure out your board isn't a slut any more they drop off in number of attempts. When I first installed it I stopped over 500 spammers in a day well over 800 in a week, I upgraded and installed this version which restarted my counter and I've yet to reach 100...

I'm definitely going to nominate this one for MOM, it flat just does the job. Especially if they give me back my reporting options in the AdminCP. ;)

camoit 07 Apr 2011 20:35

All right.. Here is the offending line of code that was causing the little box and all the spy ware to give red flags.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This line was injected some how.
It's path in the root folder \clientscript\yui\connection\connection-min.js
It is the very last line of code. Please look to see if you have been injected with this. If so remove this line..
Thankyou.

Joey805 07 Apr 2011 20:47

Quote:

Originally Posted by camoit (Post 2182052)
All right.. Here is the offending line of code that was causing the little box and all the spy ware to give red flags.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This line was injected some how.
It's path in the root folder \clientscript\yui\connection\connection-min.js
It is the very last line of code. Please look to see if you have been injected with this. If so remove this line..
Thankyou.


What the heck!? is there a security hole in this mod?


All times are GMT. The time now is 07:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.