vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

Iguana Goddess 09 Sep 2010 18:18

Quote:

Originally Posted by GlowHost.com (Post 2095819)
I suggest disabling email, username and IP checks for a while so that a spammer can get on your boards otherwise we may be waiting a while for one to get through the system.

I have been testing and spam info is not getting submitted through to sfs site. I have a person that registers daily that does nothing but spam peoples personal info all over the board. If I manually submit the info to the database it gets added, when I try to submit through my admincp it isn't successful. I submit and ban user no other options ticked.

GlowHost.com 09 Sep 2010 18:27

I understand and believe that condition is fixed in the next release.

The workaround I see for the time being, which no one has really answered yet, is what happens when you use the "Delete Posts As Spam" option? This should take care of the user and submit them as well.

Iguana Goddess 09 Sep 2010 18:29

Quote:

Originally Posted by GlowHost.com (Post 2095901)
I understand and believe that condition is fixed in the next release.

The workaround I see for the time being, which no one has really answered yet, is what happens when you use the "Delete Posts As Spam" option? This should take care of the user and submit them as well.

Will let you know as soon as this creep registers again I'll let him post and see what happens.

sas forum 09 Sep 2010 18:43

The only problem I have had since the beginning is that in the log viewer, when a post is moderated, clicking on the link for the past takes me to domain.com/admincp verus domain.com/forum/admincp, so anything you can do when clicking on that link is useless unless you manually edit the link in the browser.

Could this possibly be the issue with submittig spammers via the admincp mentioned above, maybe it is referencing the wrong URL?

I run this mod on several forums and they all have the same issue with the incorrect URL.

Oh, I guess I should add that I have never been able to submit the data via the admincp and always figured it was just because of the bad url.

GlowHost.com 10 Sep 2010 11:24

1.2.6 is online. Fixes the bug with not being able to submit details to SFS from user profile in admincp.

Iguana Goddess 10 Sep 2010 12:43

I'm getting an error in the admin panel when I submit to SFS after updating to the newest version..


https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/09/16.jpg

RCK08 10 Sep 2010 13:00

looking for help!! Ok so there was this MOD out there by a site called combatscripts.com, it was a tournament and ladder script, currently I'm using Banana's script, but this one , no offense, had a few more options I was looking for in a script..so gave it a day to look it over and now the combatscripts.com site is gone! had anyone on here heard of this site and or have any info if its gone for good or whatever, please message me back thank you! all the best...

sas forum 10 Sep 2010 22:44

Quote:

Originally Posted by RCK08 (Post 2096170)
looking for help!! Ok so there was this MOD out there by a site called combatscripts.com, it was a tournament and ladder script, currently I'm using Banana's script, but this one , no offense, had a few more options I was looking for in a script..so gave it a day to look it over and now the combatscripts.com site is gone! had anyone on here heard of this site and or have any info if its gone for good or whatever, please message me back thank you! all the best...

I am not 100% positive, but I have a feeling that this is not the forum that you would want to post something about the mod you mentioned. This discussion is related to the Glowhost Spam-O-Matic mod. You may want to choose a forum from here that better suits your needs.

VIPER-MAN 11 Sep 2010 01:18

This is working somewhat but I am encountering the same problem others have mentioned .... it conflicts with the automatic RSS poster ... I have an ADMIN account (News) that automatically posts based on various RSS feeds ... SpamOMatic puts these threads in Moderation mode no matter what I try. The NEWS user has over 3,000 posts and my settings have the cut off at 6 posts so it should not be moderating this user.

My settings:
---------
vBulletin Spam Scanning: Disabled
Akismet: Disabled
Auto-Moderation: Enabled
Min Post Count: 6
Url Count: 0

It should be ignoring the NEWS user and it doesn't -- throws every RSS post in moderation. I've tried all variations with no luck ... any ideas? I don't want to uninstall as it really has curbed the spam registrants!!!

GlowHost.com 11 Sep 2010 02:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Iguana Goddess (Post 2096165)
I'm getting an error in the admin panel when I submit to SFS after updating to the newest version..


https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/09/16.jpg

Iguana Goddess, I have attached a version 1.2.7 here for you to see if it fixes your issue. If it doesn't, this feature may not work for you due to the older version of vB that you are running. Still wondering if your Moderation Tools option to Delete Posts As Spam is working for you.

If the attached gets rid of those errors and works, please let me know and I will make it an official release for the 3.x series of vB.

(fingers crossed)

GlowHost.com 11 Sep 2010 02:16

Quote:

Originally Posted by VIPER-MAN (Post 2096470)
This is working somewhat but I am encountering the same problem others have mentioned .... it conflicts with the automatic RSS poster ... I have an ADMIN account (News) that automatically posts based on various RSS feeds ... SpamOMatic puts these threads in Moderation mode no matter what I try. The NEWS user has over 3,000 posts and my settings have the cut off at 6 posts so it should not be moderating this user.

My settings:
---------
vBulletin Spam Scanning: Disabled
Akismet: Disabled
Auto-Moderation: Enabled
Min Post Count: 6
Url Count: 0

It should be ignoring the NEWS user and it doesn't -- throws every RSS post in moderation. I've tried all variations with no luck ... any ideas? I don't want to uninstall as it really has curbed the spam registrants!!!

Thanks for the useful information. :)

Consider turning off auto-moderation for the time being and enjoy the reduced spammers on the board from the other features. I will look into why RSS is being ignored in the meantime.

Iguana Goddess 11 Sep 2010 03:30

Quote:

Originally Posted by GlowHost.com (Post 2096486)
Iguana Goddess, I have attached a version 1.2.7 here for you to see if it fixes your issue. If it doesn't, this feature may not work for you due to the older version of vB that you are running. Still wondering if your Moderation Tools option to Delete Posts As Spam is working for you.

If the attached gets rid of those errors and works, please let me know and I will make it an official release for the 3.x series of vB.

(fingers crossed)

No didn't work the errors are still there, thanks for trying though. I will just go back to an earlier version and manually submit which is good enough for me. It catches all the submitted spammers which makes myself and my staff members happy.

sas forum 12 Sep 2010 05:20

Quick question for this mod.

I know we can go in an see the log of spammers that were denied registration because something came back in akismet or stopforumspam. I have tried to help keep SFS up to date by manually submitting data from those logs, but I am giving up on that as it takes way too long.

Is there any way to add an option where all registrations that are denied automatically get submitted to SFS? The mod already has our API key, and submitting the spammer data automatically would make sure that the SFS database is updated to show that the email, ip, username, is being used right now and with whatever frequency.

In stopforumspam, we have the ability to go in and delete spammers that we submitted if we find out it was a false positive, so automatically submitting the spam data when registration is denied seems like it would be a great addition.

Just a thought, this is a great mod, my favorite and most used for sure. This mod is actually so useful, that I would have paid money to get my hands on it.

Thanks for everything.

djbaxter 12 Sep 2010 11:31

Quote:

Originally Posted by sas forum (Post 2096973)
I know we can go in an see the log of spammers that were denied registration because something came back in akismet or stopforumspam. I have tried to help keep SFS up to date by manually submitting data from those logs, but I am giving up on that as it takes way too long.

Is there any way to add an option where all registrations that are denied automatically get submitted to SFS? The mod already has our API key, and submitting the spammer data automatically would make sure that the SFS database is updated to show that the email, ip, username, is being used right now and with whatever frequency.

You've been wasting your time. If the spammer is already in the rejected logs, then SFS already has them. You've been submitting duplicate information.

BadgerDog 12 Sep 2010 12:14

Installed 1.27 yesterday ...

Submitted a test case (not in their database) by manual submission to StopForumSpam site at that time ....

As of today, it still hasn't appeared ... Wouldn't it be a good idea to have feedback to the manual submitter in the log or on the screen that this action has been accepted by their site etc.?

Second observation ...

Just had my first legitimate spam poster since 1.27 installed. They made one post which appeared as moderated, so I assume your Akismet check got them as I don't have the moderate posts enabled in your in 1.27? Anyway, I selected "delete as spam" and chose to ban the user as well as delete all their posts. When I submitted it, the screen cleared and some strange black (maybe dark gray) screen flashed by, one that has a lot of text on it, however the text was dark against the dark background, so I really couldn't read it except it was an entire screen full of data (looked like a forum display maybe?).

The screen returned to a readable format and I went to check the StopForumSpam site. The name of the user I banned was immediately there as the last name in my spammers listing, so, at least this test seemed to work, but the manual one hasn't so far ..

Hope this helps ...

Regards,
Badger


All times are GMT. The time now is 14:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.