vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

pedigree 20 Sep 2010 14:22

I must be going mad (well, thats a gimme) or blind as I cant see it :) Anyway, best of luck, Im way to busy with the database site so Im glad someone picked this up

There are a couple of other things that I had in vbStopForumSpam 0.7 that never made it out the door. one was calling all three fields from the API to cut down on the api calls for busy forums and the other was this one...


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Fixes a possible false hit.

.. casted my vote :)

edit : oh wait, now I see it

swag 21 Sep 2010 05:20

Hey i installed v1.2.4 on a 3.8.6 board. Suddenly couldn't make any new threads with images in cause the threads got placed automatically in the moderation queue

I found out that it was the spam o matic mod that was causing the problem so i uninstalled and tried the newest version 1.2.6 but the same problem still occour?

Any fix on this would be very appreciated

GlowHost.com 21 Sep 2010 13:00

Quote:

Originally Posted by Snookieboy (Post 2100606)
I voted for you dude, your 2nd at the moment. I really hope it can move to 1st, because this is now so important for me when installing forums!!! Good luck. :)

Thank you for voting for us for Mod of the Month! I am glad you find the tool useful :)

Quote:

Originally Posted by pedigree (Post 2100920)
There are a couple of other things that I had in vbStopForumSpam 0.7 that never made it out the door. one was calling all three fields from the API to cut down on the api calls for busy forums and the other was this one...


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Fixes a possible false hit.

.. casted my vote :)

OK Pedigree, I have added this into the bugtracker I will see that it gets added into the next major release. (v2.0)

Thanks for the vote for MOTM and code contributions of course!

GlowHost.com 21 Sep 2010 13:07

Quote:

Originally Posted by pakatosu (Post 2100906)
the best way is to remove the spammer from your database , not to ban , because you lose more time .. then for the GlowHost maybe if you can add a MASS REMOVE USERS :) because i have a lot of new accounts created who are robots :-s

Fatal error: Call to a member function query() on a non-object in [path]/forum/includes/functions_ghsom.php on line 386 only i add the option : Remove user , delete all posts and report to StopSpamForum ... (i think is because the users dosen't have any post 100% ) but at least to not showing that error anymore or to write something "the user dosen't have any post " depends of the error .. keep it up , is very good the mod .

thanks

If this is specifically related to trying to ban users with no posts, it would be good to know if that is the same thing the others are doing who have reported this error.

I suppose this is not a show-stopper bug as "Delete Posts As Spam" handles this process without error.

However, if reporting users who have no posts is the root of this problem, this should not happen in version 2.0 as it will be impossible to report users who have no posts.

The admin ban function will be removed in favor of a mod to the moderation tools menu in the postbit which fires the removal wizard directly from the front-end instead of having to login to admincp to get rid of the user.

It is similar in the way that version 1.x works now when using "Delete Posts As Spam" is used, but much slicker.

mmackinnon 21 Sep 2010 14:10

Ok

First I love this app. Especially the ability to ban, remove posts and sent to stop spam website in one click. However, it has since stopped working for me.

When i choose the options ban, remove all posts and send to sopt spam i now get this error message:

Fatal error: Call to a member function query() on a non-object in /home/crna/includes/functions_ghsom.php on line 386

Here is the actual lines from that php, 385 - 389.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


If i simply choose to ban user and send to stop forum it seems to work fine, but when i choose the remove all posts that is where the error occurs. Then after the error when i go through the control panel to try and find "all user posts" so i can delete them it says their are none yet they are still there in the forum. In order to delete them I have to go into the forum itself, into the user profile on the forum find all posts then delete them.

Very odd

EDIT:

Ok upon further testing my "find posts by user" function through admin cp all the sudden no longer works at all... WTH? Ideas?

GlowHost.com 21 Sep 2010 14:59

Well, scripts don't generally just break unless something changed. Something probably changed on the server itself, or with your vB installation if other things not related to Spam-O-Matic do not work. Perhaps you have some other mods causing issues, or your host changed php version, or your forum was compromised. It can be a number of things.

mmackinnon 21 Sep 2010 15:26

Hey

Well at this point nothing new has been done except for the vbexperience recent update, my server company has not changed anything and as far as i can tell there isnt any breech in the forum...

How can i track this down? It does seem that find posts works on some users and not on others.

GlowHost.com 21 Sep 2010 16:55

Does disabling this mod change anything? Does disabling other mods change anything? That is the first place to start.

mmackinnon 21 Sep 2010 17:36

Hey

Yah that was the first thing i tried,

disabled glowhost -> still cannot find posts on random users
disabled vbexperience -> same

not sure what to do..

GlowHost.com 21 Sep 2010 17:42

Well, if the mods are not doing it it must be in the forum code itself. May need to re-install vB or ask vB to do it for you. Hopefully you are running the latest secure version of vB.

mmackinnon 21 Sep 2010 18:36

Hey

Yah im runnin 4.0.6 and i put in a support ticket as well.

I did an update post count and got similar errors..

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at [path]/includes/adminfunctions.php:3692) in [path]/includes/functions_ghsom.php on line 378

GlowHost.com 21 Sep 2010 19:03

How do you get that? Trying to submit a user from the admincp? If yes, with which options? Does the user you are trying to submit have any posts?

mmackinnon 21 Sep 2010 19:43

Hey

That error is through the admin cp -> maintenance -> update counters -> Update Post Counts

And i get a LONG list of these:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Quote:

Originally Posted by GlowHost.com (Post 2101493)
How do you get that? Trying to submit a user from the admincp? If yes, with which options? Does the user you are trying to submit have any posts?


GlowHost.com 21 Sep 2010 22:47

@mmackinnon
Did you try the 1.2.7 beta mentioned a few posts back?

In any case if you can wait a little while longer for version 2.0 I just tested what you said on our boards and cannot duplicate it. In any case it should not affect processing, its just ugly.

mmackinnon 21 Sep 2010 23:09

Hey

I do not mind waiting for 2.0 as this isnt a major issue, just annoying. When do you estimate it will be released?

Quote:

Originally Posted by GlowHost.com (Post 2101592)
@mmackinnon
Did you try the 1.2.7 beta mentioned a few posts back?

In any case if you can wait a little while longer for version 2.0 I just tested what you said on our boards and cannot duplicate it. In any case it should not affect processing, its just ugly.



All times are GMT. The time now is 04:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.