vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=231658

Olli2k 08 Mar 2010 17:42

Quote:

Originally Posted by ximcix (Post 1999840)
I'm not having much luck with this style.
I've been using vB for some years now.
Since version 2, so I'm quite familiar with adding new styles & correcting small issues. I know we all overlook the smallest thing at times so i'm asking for another pair of eyes with his one.

I uploaded the freemium folder to "/images/freeminium/"
Then I imported the HiO Freeminium Fixed - Revolution.xml from my computer
I cleared the field for importing from the server
Set "Ignore Style Version" to Yes
Gave the style a name
Set "Parent Style" to No Parent Style
Then clicked "Import"

The header shows up but the background is white (blank) & the forumhome is a mess.
When I go to a forum, some of the images from the style appear, but still no background

What am I doing wrong

/images/freeminium/ is wrong!


/images/styles/freeminium/ is the correct path.

Olli2k 08 Mar 2010 17:44

Quote:

Originally Posted by apaydin2148 (Post 1999880)
@haothiencz: how can i change background with repeat code?

Go to your acp and configure the stylevar doc_background to x or y (or both) repeat.

apaydin2148 08 Mar 2010 17:55

@olli2k: sorry but i couldnt find it. where is it? you can tell me step by step?

last question: how can i change the fonts? in message, forum categories etc.

Olli2k 08 Mar 2010 20:45

Quote:

Originally Posted by apaydin2148 (Post 1999913)
@olli2k: sorry but i couldnt find it. where is it? you can tell me step by step?

Just search the style var section of this style (whatever you named it to) for doc_background an double click the result.

haothiencz 08 Mar 2010 21:18

@Olli2k Thank you for your support :)

ximcix 08 Mar 2010 22:53

Quote:

Originally Posted by Olli2k (Post 1999909)
/images/freeminium/ is wrong!

/images/styles/freeminium/ is the correct path.

I tried that also after visiting the forum of someone who successfully installed the theme & checking the path of his banner

My problem here was, after attempting to install this style prior to the 4.0.1 - 4.0.2 compatibility issues, I used the same Style name when creating the new theme with the updated xml.
I just tried it again & used a different style name & its working beautifully.


Thank you & thanks to haothiencz

ximcix 08 Mar 2010 23:18

Oh yeah... Installed

ximcix 08 Mar 2010 23:38

Found a couple bugs with this theme (& your other styles) in FireFox Browser.

When I put my code to display a banner in ad_showthread_firstpost, it appears normal in Internet Explorer, but in FireFox the banner appears to the right of the thread.

The same is true for a couple other ad locations when viewed in FireFox

haothiencz 08 Mar 2010 23:54

can u please post a screenshot please!

HT

ximcix 09 Mar 2010 03:23

Update:
Please disregard. As the same is true with the default vB style. so its not your code

meonet 09 Mar 2010 08:01

I got this error:

Quote:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]/includes/adminfunctions_template.php on line 913
Done.
No one images appear, and the folder is in the correct path /images/styles/freeminium/

Any solution?

Olli2k 09 Mar 2010 23:22

Quote:

Originally Posted by haothiencz (Post 2000036)
@Olli2k Thank you for your support :)


you are welcome :)

meonet 09 Mar 2010 23:59

This problem could be caused because on my community I have the cms disabled?

Any solution about this problem?

Thanks

Olli2k 10 Mar 2010 11:25

Quote:

Originally Posted by meonet (Post 2000583)
This problem could be caused because on my community I have the cms disabled?

Any solution about this problem?

Thanks


Seems to be no problem of the style. Did you follow the install instructions and did you created a new style instead of overwriting the old one?

http://www.vbulletin.com/forum/proje...?issueid=36288 << here you can find several hints to your problem and how people solved it.

meonet 10 Mar 2010 12:02

Thanks for the reply, yes I have already tried both things but without success, the images don't showing up.


All times are GMT. The time now is 07:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.