vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

John Lester 20 Aug 2011 23:32

Quick question, in the list of bad words can we enter phrases? IE "watch live" "live nude" etc etc.

This mod rocks btw :cool:

cpcmox 23 Aug 2011 02:03

Lovin It!!!

istvan 26 Aug 2011 07:16

what is this about?

Guest 09:11 Admin Control Panel yogurt.glowhost.com

kiawah75 26 Aug 2011 17:11

I loaded it successfully and it is showing up under products but I am not seeing the option under AdminCP -> Settings -> Options ->GlowHost - Spam-O-Matic

I am using 4.02 has anyone else had this type of problem, I also do not see Facebook when I expand and collapse the options. Today I added another module and I could see it. Any help would be appreciated.

vantastic 27 Aug 2011 01:25

Thank you for this mod. I'm looking forward to seeing the results on these new 'smart-bots' that keep hitting my forum.

The Rocketeer 27 Aug 2011 14:27

in the version 1 of this mod, before I upgraded to version 2. there I remember being a option at the very bottom when editing a user profile in the Admin CP., I could just click and check two boxes and ban the user and submit him to stop forum spam at the same time, it saved a lot of time, now I just delete the users.

Was this function removed? Why?

In the next version in addition to this function please also give us the option to have all the offending users Visitor messages removed .

GlowHost.com 27 Aug 2011 21:20

Quote:

Originally Posted by maidos (Post 2228076)
sigh your mod caused me alot of headached, when i uninstalled through product manager and then rmeoved the files i get

MySQL Error : Unknown column 'akvbghsfs_akismet_permissions' in 'field list'

so i then tried to reintall reupload the files but when i try uploading the xml file on product manager i NOW get this
Database error in vBulletin 4.1.5:

mysql 5.5.13

Invalid SQL:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `glowhostspamomatic_log`(
`date` DATETIME NOT NULL,
`ip` VARCHAR(15) NOT NULL,
`email` VARCHAR(255) NOT NULL,
`username` VARCHAR(255) NOT NULL,
`message` VARCHAR(255) NOT NULL,
`is_blocked` TINYINT NOT NULL DEFAULT "0",
`user_hash` VARCHAR(50) NOT NULL,
`user_id` INT NOT NULL
) TYPE=MyISAM;;

MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 10
Error Number : 1064

You must be running php on Windows. Search this thread for your error, its been answered several times.

Quote:

Originally Posted by empservices (Post 2234088)
Hi,

I'd like to install this mod but I have 2 questions beforehand for which I didn't find answers here.

1) Can I whitelist a country, this is the opposite to what most people seem to want to do. My forum is designed mainly for a specific country while all others are welcome. I therefore want to whitelist the country ( I can handle occasional spam manually) and do normal moderationrules for the rest of the world.

2) Can I Auto moderate posts with lings from users in a specific usergroup. Also some of them don't make a real link just put in a URL (it's unclickable but stillo messy).

Thanks

There are no country options at this time. I am not following your second question. Please elaborate.

Quote:

Originally Posted by istvan (Post 2238203)
what is this about?

Guest 09:11 Admin Control Panel yogurt.glowhost.com

Where did you see it?

Quote:

Originally Posted by The Rocketeer (Post 2238717)
in the version 1 of this mod, before I upgraded to version 2. there I remember being a option at the very bottom when editing a user profile in the Admin CP., I could just click and check two boxes and ban the user and submit him to stop forum spam at the same time, it saved a lot of time, now I just delete the users.

Was this function removed? Why?

In the next version in addition to this function please also give us the option to have all the offending users Visitor messages removed .

it was removed because there were bugs with vb4 and we wanted to get a working version released.

mjfan227 28 Aug 2011 01:04

It's working great 4.1.5, thanks.

The Rocketeer 28 Aug 2011 04:29

Thanks @GlowHost.com
Could you give us some update / information if a new version to address these errors are in the works and maybe a ETA on when the new version of this mod is due? Thanks

GlowHost.com 28 Aug 2011 18:22

What errors are you specifically speaking of? This whole thread is about errors, and all of them since the last version are related to operator error.

To my knowledge if it is installed per the directions it works fine on all vb4 versions released to date. The only known issue is Windows users have some code that needs to be changed for MySQL to work.

A new version will be soon, it's in the queue for when we don't have major other projects to work on at our primary business which is web hosting. 2 weeks maybe?? If nothing else critical comes up at work.

If someone want's to make a reasonable donation to speed the process up, then we can discuss it but at this time it is coming as fast as we can which is whenever we have free time to put our programmers onto this.

Still having problems
by kiawah75
29 Aug 2011 14:21

Quote:

Originally Posted by kiawah75 (Post 2238375)
I loaded it successfully and it is showing up under products but I am not seeing the option under AdminCP -> Settings -> Options ->GlowHost - Spam-O-Matic

I am using 4.02 has anyone else had this type of problem, I also do not see Facebook when I expand and collapse the options. Today I added another module and I could see it. Any help would be appreciated.

I have upgraded to 4.1.5 Patch Level 1 - I am now seeing Facebook but I am not seeing GlowHost. I must of installed the files wrong it is showing up under my plugins and I loaded both folders admincp and includes to the main directory of the forum so the folders are now there. Should I have copy what is in the folders ie. includes and paste it into the existing includes folder rather than the folder?

Sorry in advance for some stupid questions.

ForceHSS 29 Aug 2011 20:50

Quote:

Originally Posted by kiawah75 (Post 2239441)
I have upgraded to 4.1.5 Patch Level 1 - I am now seeing Facebook but I am not seeing GlowHost. I must of installed the files wrong it is showing up under my plugins and I loaded both folders admincp and includes to the main directory of the forum so the folders are now there. Should I have copy what is in the folders ie. includes and paste it into the existing includes folder rather than the folder?

Sorry in advance for some stupid questions.

no install the program only in the folders it tells you also can you show a screenshot from the options of the bottom of the program to see what you have put in the boxes

kiawah75 30 Aug 2011 00:51

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2239576)
no install the program only in the folders it tells you also can you show a screenshot from the options of the bottom of the program to see what you have put in the boxes

Force, sorry to be thick but just to be sure. In the upload file there are two folders: includes and admincp I copied the contents of these files and pasted them into the existing folders that I have already on my system. If that is what you are suppose to do the program is still not showing up. "you also can you show a screenshot from the options of the bottom of the program to see what you have put in the boxes" I am not sure what you meant by that comment.

Any help from you or other for a noob would be very much appreciate. The xml file by the way installed fine.

ForceHSS 30 Aug 2011 01:06

if you need 1 to 1 help pm me
you have 3 files inside the upload folder inside the includes folder you will see the xml folder did you upload the file inside that folder as well
also make sure you have set yourself super admin from inside the config

upload\admincp\glowhostspamomatic
upload\includes\functions_ghsom
upload\includes\xml\cpnav_glowhostspamomatic

kiawah75 30 Aug 2011 13:25

Quote:

Originally Posted by ForceHSS (Post 2239704)
if you need 1 to 1 help pm me
you have 3 files inside the upload folder inside the includes folder you will see the xml folder did you upload the file inside that folder as well
also make sure you have set yourself super admin from inside the config

upload\admincp\glowhostspamomatic
upload\includes\functions_ghsom
upload\includes\xml\cpnav_glowhostspamomatic

Thanks for your help Force I appreciate it I got it working.


All times are GMT. The time now is 13:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.